Epoca noastra sau Quo vadis homo sapiens sapiens?
Raspunsuri - Pagina 3
tyaa spune:
epoca superficialului.
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Odata cu raspunsul Laurei cred ca ceea ce traim acuma va fi numit Intunericism: Epoca in care oamenii stiau cate nimic din toate. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Nici nu stii cata dreptate ai!
A, si mai admite si variatia: epoca in care oamenii stiau multe da' nu intelegeau mare lucru:p
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica deoarece blue eyes cauta un raspuns copilului ei de 9 ani,de ce sa o bagam deja in mizerii precum poluare si alte epoci precum siliconul,computerul si nebunia. eu asa i-asi fi raspuns teen-ager-ei mele . |
Ionica, in epoca noastra un copil de 9 ani stie de poluare, de computer si de lume nebuna. La 9 ani inca nu e teenager.
I-am aratat acum subiectul si e foarte incantata de faptul ca am intrebat aici. Ideea le-a dat-o invatatorul ei, care i-a stimulat sa se gandeasca la un nume pentru epoca in care traim.
Contiunati, continuati...
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
ionica spune:
Blue eyes, eu in clasa a treia nu eram asa de informata,ma rog, lucrurile au evoluat de atunci si pana acum.
Ma bucur ca ai o fetiza atat de informata la varsta ei,e frumos sa o educi in sensul ecologic,desi eu nu i-asi vorbi ...inca de o epoca a siliconului si a nebunilor,ma rog este stric opinia mea.
Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Deus spune:
Epoca prezentului!
Fara trecut si viitor, fara regrete si vise desarte.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
danutz spune:
Epoca consumului!
Cred ca suntem cea mai 'consumatoare' generatie ever. Si cand zic asta, ma refer la toate tipurile de consum, de resurse, de bunuri, de oxigen, de apa, de energie, de neuroni, etc.
denizel spune:
Traim in epoca teoriilor conspirationiste.
In lipsa razboaielor mondiale care sa ii omoare pe capete, oamenii au hotarat ca asta e prea de tot si au purces la cautat solutii . Au decis ca, pana la urma, e la fel de onorabil sa mori din cauza francmasonilor, vaccinurilor, serviciilor secrete, vaco-flatulentei, fortelor oculte rusesti/americane si laptelui de soia (sau de vaca, depinde de teorie ).
lilianasoare spune:
Epoca Instant - totul este instant: avem cafea instant, supa instant, comunicare instant etc.
Sau Epoca mass-mediei: totul se face si se desface la Teveu
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
claudia_a spune:
EPOCA NEPASARII acum mai mult ca niciodata
Si ca sa argumentez: nu ne pasa de noi (mancam si respiram murdar, gandim simtitm si muncim in spiritul banilor si a foloaselor...), nu ne pasa de cei din jurul nostru (calcam peste oameni sa ne satisfacem nevoile, ajutam din ce in ce mai putin pe cei nevoiasi, nu mai avem pic de rspect si intelegere...), nu ne pasa de Romania si de planeta (afundam tara asta intr-un crater de mizerie, poluam planeta si folosim la maxim tot ce ni se ofera...), nu ne pasa de foarte foarte multe tari care au nevoie de hrana si apa (Africa) si nu ne pasa de oamenii din tarile bombardate (Palestina, Irak...), suntem orbi si mergem asa inainte, nu reactionam si nu vrem sa vedem nimic... deci poate ca suntem ERA ROBOTILOR UMANI!
Si cred ca asa trebuie sa fie... insa nu vreau sa ma gandesc peste cateva zeci de ani la Era robotilor artificiali, a clonelor si a aerului nerespirabil, a mastilor de gaze...
Sunt dezamagita de lumea in care traiesc, sunt dezamagita ca singura si cu inca o mana de oameni cu simtul dreptatii nu putem face nimic!
Am pierdut CREDINTA si frica de Dumnezeu; daca aveam o umbra de frica nu se ajungea aici! Pacat ca noi nu vom lasa nimic bun generatiilor viitoare, decat fum, poluare, mancare stricata de E-uri si NEPASARE!
PS: cate tratamente pentru boli incurabile s-au descoperit in ultimii 10 ani? si comparati cu cate rele s-au intamplat in ultimii 10 ani!!!
Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.