Epoca noastra sau Quo vadis homo sapiens sapiens?

Epoca noastra sau Quo vadis homo sapiens sapiens? | Autor: blue eyes

Link direct la acest mesaj

Nu va speriati, nu e inca un subiect in care sa analizam profilul socio-politic al zilelor noastre, nimic despre razboaie, alegeri, robinetul de gaze, inselari, stres, burn out si lista ar putea continua...

Acum 3 zile ma intreaba fata mea, 9 ani si jumatate, ce nume putem da epocii noastre, ca in trecut avem Epoca de piatra, Epoca bronzului, Epoca fierului.
Avem pana si Epoca de aur, stim noi...(asta e de la mine. )

Spuneti-va parerea, ce nume putem da epocii in care traim? Epoca tehnologiei? A internetului? A stresului? Alte idei?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Asta e epoca/civilizatia vacantelor.
N-am zis-o eu, a zis-o un frantuz dashtept si nevropat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Epoca vitezei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Epoca de piatra, a bronzului, a fierului, ... a otelului (revolutia industriala si toate cele, productia de otel era indicatorul economic no 1 in prima jumatate a secolului XX).
Acum: epoca siliciului. PC, Internet, TV, camere digitale, toate se bazeaza pe circuite integrate cu cipuri de siliciu.
Urmeaza epoca carbonului: inginerie genetica, omg, biocircuite, nanotehnologii, procesoarele moleculare si DNA computing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

mie imi seamana mai mult a epoca nebunilor!
cu tot pc-ul,internetul si alte alea, ne cam comportam ca niste nebuni!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Depinde din ce punct de vedere vedem lucrurile,punand in aplicare relativitatea ,cred ca traim intr-o epoca foarte frumoasa,de fapt una din cele mai frumoase .

asi spune ca se numeste epoca frumosului ,au mai fost momente cand frumusetea era pusa pe un piedestral.Uitativa la barbatii din ziua de azi si veti gasi raspunsul,nu afirm ca ne intoarcem intr-o epoca a barbatului feminizat ci doar a barbatului si femeii frumoase.

Si acum doar un mic test:Uitati-va in sala de baie si numarati-va pridusele cosmetice plus accesoriile pe care le folosim,dupa care uitati-va si la cele a sotului dvs. faceti un calcul si spuneti-mi cam cat cheltuiti pe luna pe produse de frumusete,ma refer la tot ce tine si de igiena corporala,bucala etc.

Veti halucina cand veti vedea rezultatul, eu l-am facut si am ramas uimita,pt. fiiecare particica a corpului meu am gasit in baie cate o crema sau un tratament.

Crema pt. calcaie ,crema pt. maini,crema de corp,crema anti-vergituri,crema antiriduri, crema cu colagen,crema de zi, crema de noapte,crema pt. ochi,crema pt cuticule.

Gel de dus,sapun antibacterial,pasta de dinti, apa de gura,ata de curatat dintii,inalbitor dinti,suport pt albit dintii.
Parfumuri si deodorante ,mi-e rusine sa le enumar,accesorii pt masaj, produse pt jacuzi ,saruri minerale,aromaterapie,masca pt. relax in baie pt ochi,suport de pus gramada de tampenii si lista continuua.

Daca ma gandesc la produsele de machiaj imi vine rau fiindca este imposibil sa le contabilizez.
Pe urma,dati o tura si prin garderoba,la mine pot sa ma dau cu rolele .
Totul sta in estetism,frumos,imagine pe care noi o transmitem celor pe care ne iubesc dar si cei cu care lucram sau care intram pur si simplu in contat zilnic.

Nu-mi displace termenul de epoca a frumosului atata timp cat este plin de esenta,cand e vorba doar de inauntru-i leopardul si afara- i vopsit gardul, intram pe alt teritoriu.

Deci, votez pt Epoca Frumosului

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ionica, din pacate se pare ca ne cosmetizam doar trupul (multi dintre noi).uitandu-te in jur, da, sunt oameni mai frumosi si mai bine imbracati, mai fitosi, dar mai buni, mai toleranti??? si Putin e scos ca din cutie, zici ca-i din ceara...civilizatie/vacante...epoca vacantelorda, intra mintea in vacanta...
epoca bunelor intentii...

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelabahrim spune:

epoca tuturor posibilitatilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Citat:

Acum: epoca siliciului.

...si a siliconului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sincer? Epoca PET-urilor si a pungilor din plastic...
Ca tot vorbim de materiale, nu?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Epoca in care traim... inca... e epoca in care - daca nu invatzam sa punem deoparte toate diferentzele dintre noi - vom invatza sa spunem "Adio!" celor dragi... iar sufletul nostru se va rupe in mii de bucatzi... de durere si de tristetze... Traim o lume nebuna... disperata... ahtiata de putere... de suprematzie... de bani...
Mi s-a facut pielea "de gaina" citind art de mai jos:
http://www.reuters.com/article/newsOne/idUSTRE5092FJ20090111?pageNumber=1&virtualBrandChannel=10112

Mergi la inceput