masoneria feminina
Raspunsuri - Pagina 12
eunice78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zadi Pentru a accede la Cunoastere trebuie sa te autodepasesti. Nimic mai mult. Pentru asta nu ai nevoie sa faci parte dintr-o anume organizatie. Pentru a conduce lumea sau o parte a sa insa, trebuie sa te afiliezi. In orice fel de organizatie ai vrea sa patrunzi trebuie sa corespunzi. Criteriile de selectie sunt sau nu cunoscute sau pot fi cunoscute. Masoneria este o organizatia () unor oameni inteligenti cu veleitati de conducator sau lider, cu o situatie financiara deosebita si toate astea la un loc inseamna influenta. Asadar Masoneria este gruparea oamenilor influenti (capabili sa detina si sa manuiasca diverse mijloace pentru ai influenta pe altii). Este secreta pentru ca doar asa e mai interesanta si mai importanta si devine intangibila pentru plebe. Din punctul meu de vedere este o grupare in genul servicii secrete doar ca se autosustine finaciar si cu mai multa istorie in spate, in vreme ce "serviciile secrete" este o institutie legala care fiinteaza din bani publici. Oamenii sunt fiinte care exista trecator prin acest colt de univers si in acest spatiu temporal cu posibilitati reduse de cunoastere si mai ales de autocunoastere. Ma bucur ca mai sunt si cautatori si calatori ai gandului, ai sufletului.... |
Guestus spune:
pai de ce ii dai flori eunicu? ce spune ea e teorie...o gasesti sa o citesti in toate cartile.
eunice78 spune:
Mai, Guestus, mi-ai dat emotii..mai aveai nitel si ma faceai eunuc..
Legat de flori..cum e sa fii in intuneric?
abbi spune:
citat din mesajul lui eunice78 Mai, Guestus, mi-ai dat emotii..mai aveai nitel si ma faceai eunuc.. Legat de flori..cum e sa fii in intuneric? |
Naspa rau,fara lumina....floricelelor
Guestus spune:
Plictiseala la masoance ........facem o organizatie fake (cu guestus sef la finante) sa le prindem pe cele adevarate sau nu?
sau batem apa in piua aici si strigam lozinci cu autodepasire, lumina si altele?
abbi spune:
citat din mesajul lui Guestus Plictiseala la masoance ........facem o organizatie fake (cu guestus sef la finante) sa le prindem pe cele adevarate sau nu? sau batem apa in piua aici si strigam lozinci cu autodepasire, lumina si altele? |
are careva un link legat de emisia b1tv- codul lui oreste(tema:masoneria si criza mondiala....parca asa se intitula..)
am pierdut si reluarea
multumesc
Diablette spune:
In Romania, masoneria are deviza: ”pupa-i in bot si ia-le tot”. Cam despre asta este vorba la noi, ca in toate domeniile. Cine stie, cunoaste .
abbi spune:
citat din mesajul lui Diablette In Romania, masoneria are deviza: ”pupa-i in bot si ia-le tot”. Cam despre asta este vorba la noi, ca in toate domeniile. Cine stie, cunoaste . |
da-ne detalii despre cum e ...la noi.
nu de alta, dar generalizarea poate fi , de multe ori...derapanta...
Diablette spune:
pai...ca la noi....la nimenea....
inside tip, no more comment
Citat: | ||
citat din mesajul lui abbi
da-ne detalii despre cum e ...la noi. nu de alta, dar generalizarea poate fi , de multe ori...derapanta... |
eunice78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abbi
are careva un link legat de emisia b1tv- codul lui oreste(tema:masoneria si criza mondiala....parca asa se intitula..) am pierdut si reluarea multumesc |
Nu stiu exact care e emisiunea de care spui tu. Dar emisiuni din ciclul Codul lui Oreste gasesti:
http://fymaaa.blogspot.com/search/label/CODUL%20LUI%20ORESTE
http://ezoteric.gardianul.ro/index.php? ... reste.html
iar aici filmul cu conspiratiile http://apologeticum.wordpress.com/2008/11/24/o-emisiune-conspirativa-despre-conspiratii/
Baietzii mei