Grup de suport doar pt. mamici anti-vaccin

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira
Nu prea vreau sa caut pe net informatii despre polio, din vreo 2 motive. Unul - imi da falsa senzatie ca stiu "multe" / "destule" informatii despre o boala anume, in conditiile in care citesc n articole despre boala respectiva, dar nu sunt doctor, si nu ma pot erija intr-unul - nu stiu daca sunt destul de explicita.
Oricate informatii as citi pe net despre o boala, nu suplinesc cunostintele si experienta unui dr.

Pai daca articolele si cartile sunt scrise de doctori, nu vad unde e problema.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ralu, tu aveai deci scrupule referitor la rotarix ca e prea nou si cu riscuri si cu efecte secundare. Realitatea ti-a dat dreptate, Tudor a suportat boala mult mai usor decat te asteptai, acum are imunitate si nu are nici o bomba temporizata in corp care sa faca, poate, ravagii la alt nivel.

Tocmai citesc istoria vaccinului impotriva poliomielitei, asta fiindca toate vaccinurile au fost candva noi si in stadiu de experimentare. Ei bine, s-au incercat enspe soiuri de animale (oua de gaina, creier de sobolani, soareci, hamsteri, iepuri, pisici etc.) pana sa se afle ca virusul polio putea fi reprodus in rinichii de maimute. Apoi au fost luate mii de maimute rhesus si transportate in SUA (in conditii de nedescris, multe murind pe drum), nici nu vreau sa stiu in ce imprejurari au fost castigati virusii (daca le scoteau doar un rinichi la maimute sau le ucideau ca sa le ia ambii rinichi) etc.

Ceea ce vreau sa subliniez este ca au fost facute vaccinuri experimentale pe sute de mii de oameni din Congo si Zair, cand inca nu se verificase in nici un fel eficienta vaccinului sau lipsa de efecte secundare. Si asa s-a procedat cu toate vaccinurile la inceput, de aceea multe substante au fost scoase de pe piata, inlocuite, modificate etc.

Ani de zile dupa ce cazurile de poliomielita scazusera drastic in Germania (lucru pus initial pe seama vaccinarii) s-au inmultit datele care dovedesc ca poliomielita scazuse la fel si in tarile cu vaccinare obligatorie (RDG-ul de atunci) ca si in tarile cu vaccinare benevola (tarile scandinavice) si mai ales in tarile in care se facusera putine vaccinuri anti-polio (Anglia).

Ai citit ce scrisesem ieri despre situatia poliomielitei in Germania, cu datele de rigoare? De ce le-a trebuit 16 ani ca sa recunoasca disparitia acestei boli si, mai ales, de ce se vaccineaza in continuare??

La fel tetanusul nu m-a convins. E o infectie care nu se ia decat in contact direct cu bacilul, deci nu poate exista nici o epidemie si - atentie - nu apare infectia deact atunci cand ranile nu primesc oxigen, deoarece bacilul de tetanus nu se dezvolta decat in conditii anaerobe. Deci dispare pentru mine sperietoarea "vai, baietii se joaca afara, cad si se zgarie si daca se infecteaza rana apare tetanusul". Daca oxigenul intra in rana respectiva, nu va aparea niciodata tetanus.

Ralu, m-ar interesa daca ai incercat sa-ti aplici discernamantul si scepticismul fata de rotarix si la celelalte vaccinuri (adica daca te-ai informat la fel de mult despre toate, date, statistici etc.) sau pur si simplu ai mers pe traditie si pe ce ti-au spus medicii vostri.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Sabina, noi am avut AR de la medicul de familie, ca si DT, de altfel.
Referitor la Infanrix Hexa, cam mult 6 virusi introdusi dintr-o data...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Dana,(V.Erica) spune-mi te rog frumos, cum ai gasit AR simplu?

Intreaba la institutul Cantacuzino, am inteles ca acolo s-ar gasi.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RALU - pt mine nu trebuia sa faci o asemenea detaliere, eu nu intelesesem fix afirmatia aia...in rest am citit inainte de a lua decizia si asa cum tu consideri ca ai facut cel mai bun lucru, la fel si eu sunt convinsa ca am actionat cel mai bine pt copilul meu!..iar rotarix a aparut in 2005, in 2006 a aparut in Europa, din cate imi amintesc eu...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ellis imi pare sincer rau daca te-a deranjat detalierea mea, poate altcineva o gaseste totusi utila. nu insinuasem ca nu te-ai fi informat,oricum era treaba ta, ci am subliniat ca ne-am informat noi tocmai pt ca ne asumam riscul bolii.
sirimie e bine de stiut. multumim de pont

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Buna,
Se spune ca atunci cand vorbim de vaccinuri vorbim de o afacere mondiala si de o mani****re in masa a tuturor si de fapt foarte putine persoane cunosc intra-devar adevarul cum si din ce sunt fabricate , eficacitate , efecte adverse etc...

Nu de mult am vazut un reportaj ff interesant despre eradicarea mondiala a variolei inca din 1977 .Numai īn secolul al XX-lea au murit de variol#259; īntre 300 #351;i 500 de milioane de oameni.
Numai īn 1967 s-au īmboln#259;vit de variol#259; circa 15 milioane de oameni #351;i au c#259;zut victime acestei boli dou#259; milioane. Īn acela#351;i an Organiza#355;ia Mondial#259; a S#259;n#259;ta#355;ii a desf#259;#351;urat o campanie intens#259; de vaccinare #351;i de informare a opiniei publice cu privire la aceast#259; boal#259;
Eu nu cred ca acest virus a disparut pur si simplu si vaccinarea sa nu fi fot intra-adevar sursa principala.
Pliomielita e pe cale sa fie eradicata si din cate am citit se "asteapta certificatul " care sa ateste acest lucru ...dar la fel nu cred ca a disparut singura si vaccinarea nu a avut nici o contributie in lucrul acesta

Eu nu pot sa ma intreb de ce acum parca mai frecvent ca niciodata se aud din ce in ce mai multe "voci " NU VACCINARI....Societati civile, Fundatii etc...lupta importiva vaccinarilor...
De ce nu acum 3 ani 4 ...
Nu pot sa nu ma intreb , oare nu e tot mani****re?

Nu conteaza daca sunt sau nu pentru vaccinare mie mi se pare ca deja s-a ajuns la o mani****re in masa si in ceea ce priveste VACCINAREA si in ceea ce priveste NU VACCINARE....se vrea ceva si noi suntem asa "mici" ca primim exact inforamtiile pe care vor ei sa le primim , sa nu credeti ca ce se citeste pe internet sau in nnn carti si tratate e si purul adevar se scrie si se citeste ce vor altii nicidecum adevarul "gol golut"....eu sunt convinsa de lucrul acesta...

Mi-asi dori sa nu fie copii bolnavi si sa nu avem nevoie de vaccinuri si intepaturi etc..dar se pare ca asa ceva nu se poate...permanent vor fi boli necurate, permanent vor fi boli care vor omora copii -din pacate...
Societatea evolueaza si noi ca si parinti in conditiile sec. XXI nu ne mai permitem si nu avem puterea sa ne lasam copii in mana "selectiei naturale" EU UNA NU IMI POT ASUMA RISCUL ACESTA....
Dumnezeu stie daca fac bine sau nu , Dumnezeu stie daca e bine sa vaccinam sau nu , nu incerc sa conving pe nimeni

sanatate multa la toti copilasii SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RALU - nu m-a deranjat nicicum detalierea, eu oricum ma informasem la momentul cu pricina,informatiile poate ajuta pe cineva care citeste, dar dupa titlul subiectului cred ca deja aici opiniile sunt formate.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Am citit ce s-a scris chiar de la deschiderea subiectului si eram curioasa sa vad cand apar primele "atingeri", primele atentionari de genul " sa ne informam", "...nu tot ce se scrie pe internet e si adevarat...", "...am vazut eu pe cineva cu sechele de poliomielita(!)"etc.

Care-i problema noastra, chiar nu putem respecta dreptul altora de a avea alta parere? Credem cumva ca noua ne pasa mai mult de copiii lor decat lor insile? Sau poate trebuie sa-i convingem cu orice pret ca noi avem dreptate, ca detinem adevarul absolut?!
In cele cateva pagini de pana acum, autoarea a specificat deja, de cateva ori, ca e vorba de ideea de suport pt cei care au ales sa nu-si vaccineze copiii. Deci, AU ALES DEJA!!!

Si acum, povestea. Am ales pt vaccinarea fiului meu gama Infanrix, influentata fiind si de pataniile prietenei mele care s-a chinuit cumplit cu fetita ei...cica de la vaccinul gratuit(imediat dupa vaccin, copilul si-a pierdut pofta de mancare, refuza laptele, ajunsese sa fie hranita numai prin somn , consultatii peste consultatii la cei mai renumiti profesori...concluzia fiind "posibila anorexie"...la 2 luni de viata!!!)
Deci am facut Infanrix la 2 si 4 luni fara nici un fel de reactie adversa, in afara de aceea a barbatului meu care spunea ca suntem niste inconstienti care abuzam de copil, injectandu-l cu potentiale "bombe" biologice(5-6virusi, bacterii etc intr-un copil de 5kg)
La 6 luni, la hexa, am dus la vaccinare un copil perfect sanatos, vesel, iar noaptea febra mare peste 39, plans continuu...Febra nu scadea nicicum, nici un antitermic nu avea efect, frica mare de convulsii...Dr a zis ca e o reactie mai puternica la vaccin, s-a speriat putin(mai ales ca el personal i-a facut vaccinul), ne-a dat fenobarbital in doze portionate pt acasa.
Cred ca-i inutil sa spun ca nu manca nimic, dar chiar nimic! Incercam sa-l hidratez dandu-i lichide(nici vorba de lapte!) cu lingurita sau seringa.
Am crezut ca va trece intr-o zi, doua. N-a trecut, am tinut-o asa mai mult de-o saptamana! Inapetenta s-a prelungit mult peste...

In concluzie, dintr-un copil sanatos, la 12 ore de la vaccinare aveam un copil cu febra f mare, plans neconsolat, inapetenta etc. In momentele in care febra scadea cat de cat(nu mai putin de 38), era letargic, cu o privire goala...transmitea suferinta prin toti porii lui!
Sigur, puteti spune ca sunt subiectiva, ca exagerez...Nu e cazul, situatia a fost f grava...Dr mi-a spus ca, de cand lucreaza cu Infanrix, asta e prima data cand i se intampla asa ceva. Copilul a avut o reactie extrem de severa, cel mai probabil la componenta perr tusis din DTP. Ne-a spus ca el nu-si asuma riscul de a-i face rapel DTP, daca o facem e pe raspunderea noastra, consecintele ar putea fi fatale!
Cred ca-i inutil sa spun ca am refuzat si Priorixul si restul... daca nu le facem pe cele din schema, nici vorba de cele optionale.

Nu pot sa-mi iert nici acum faptul ca, din cauza indolentei mele, as fi putut sa-mi pierd copilul! A nu se intelege ca inainte nu ma informam, dar aveam prejudecata asta cu "trebuie sa ne vaccinam, ca doar asa suntem protejati" De ce suntem protejati, cata vreme, cu ce riscuri imediate,dar mai ales ulterioare? Statisticile care ni se prezinta chiar sunt adevarate? Credeti ca dr copilului meu a raportat efectele adverse aparute in acest caz? Daca a raportat, oare a intrat intr-o statistica sau intr-un sertar?!

Cele care ne privesc ca pe niste ignorante tampite(va rog, nu protestati, am auzit-o deja de multe ori) pt ca refuzam vaccinarea, oare sunt pregatite sa-si asume riscurile si aici ma refer strict la posibilele efecte adverse mentionate in prospect? Pentru ca, orice scrie acolo, chiar se poate intampla!!!

Si inca ceva, sa n-aud ca un caz cum e cel al copilului meu e 1/1milion! Daca eu mi-as fi pierdut copilul credeti ca m-ar fi consolat statistica asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

MissParker, multumesc frumos pentru subiect! Imi este de mare folos.

Eu am avut probleme cu dr de fam a fetitei mele de 2 ani. Era a 3-a. Acum suntem la a 5-a si ne vedem ff rar. ma suna zilnic sa vin la vaccin. Dimineata la ora 7. Era horror.

Revin.

Mergi la inceput