Grup de suport doar pt. mamici anti-vaccin
Raspunsuri - Pagina 14
ralu_t spune:
ooana stai linistita ca nu are nimeni nimic cu cine vrea sa-si vaccineze copilul. singura mea nemultumire a fost legata de afirmatia cum ca am instiga la nu stiu ce, sau ca pe cei aflati in cumpana ii ametim cu info de 2 bani. nu le pot duce grija celor ametibili daca ma pot exprima asa
cu linkuri de 2 bani. e problema lor intelectuala nu a mea. in schimb vreau argumente, explicatii, informatii-si eu personal le doresc in aceeasi masura si pe cele pro, insa sincer nu stiu daca isi au locul la capitolul de fata. daca e vreo problema deschid eu un capitol pentru mamicile care cred in vaccinare si spun cu mana pe inima ca voi citi si acolo. eu una sunt pe muchie, cea mai nasoala pozitie, si pro si contra...una din aia indecisi de care se ingrijoreaza speed....dar sunt suficient de dotata incat sa stiu cum si din ce ma informez atunci cand fac o alegere de asemenea anvergura.
gata, tac, ca e deja a treia postare off topic si cata vreme nu aduc nici o informatie valoroasa...nu mai umplu paginile aiurea.
si inca ceva, nu cred in selectia naturala fiindca daca era asa eu n-as fi avut parte de minunea de baietel care doarma aici langa mine, eu am fost o femeie neproductiva, noroc cu medicina alopata. deci nu dau cu pietre si nu ma tratez cu maracini, nici nu zbor pe matura
. insa sunt convinsa ca mai sunt si alte cai...
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker [ Am mai gasit un interviu foarte interesant al unui fost cercetator in vaccinuri care a lucrat multi ani in laboratoarele unor companii farmaceutice mari si la Institutul pentru Sanatate al SUA: www.whale.to/v/rapp.html" target="_blank">http://www.whale.to/v/rapp.html Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) ********************* |
Deci tu nu ai incredere in studii publicate, dar te fascineaza interviul asta lui Rappoport (ai citit ce "conspiracy theories" are in minte?
lisa79 spune:
gravida in luna a 9-a(maine):D si nu mi s-a facut antitetanusul in sarcina! la fel stiam si eu ca e valabil 10 ani de zile.
miss parker,toata stima,am citit multe din postarile tale.
vreau sa precizez un lucru,e foarte usor,pentru noi,cele plecate din tara, sa dam si sa aruncam cu rosii in medicii din Romania sau din alte parti(referire la dr. Filip).sistemul sanitar e foarte diferit cu cel din occident,ca sa nu vorbim de malpractice,care nici macar nu exista in tara!
depinde de la copil la copil,un exemplu va dau,fratelke meu avea varicela,dormeam in acelasi pat(varsta 3-4 ani),eu nu am facut! la fel s-a intamplat cand aveam 20 de ani,cand predam limba engleza unui copil de clasa a 6-a,cu varicela...eu nimic.nici pana in ziua de azi nu am facut.
eu cred ca ce ne e scris nu putem schimba,cu sau fara vaccinuri! asa ca ,cu ajutorul lui DD,o sa trecem si peste incercarile vietii!
rog fetele din state sa imi spuna si mie daca sunt vaccinuri obligatorii aici si care sunt acelea.
multumesc!
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
natynic spune:
Nici eu nu cred in selectia naturala, altfel nici eu nu as mai avea-o alaturi pe minunea mea si, extrem de probabil, nu as mai fi nici eu (sunt diabetica si fac insulina). Apoi, bolile -toate- ce sunt prevenite de vaccinuri se pot ingriji azi cu totul altfel decat acum un secol. Si precizez din nou ca eu am ce am cu vaccinuri pe care le consider inutile, nu cu toate vaccinurile.
Nemora, Speed, sa va fereasca Bunul de un caz precum al fetitei de care povesteste Oaana, care a paralizat dupa ROR. Daca ti se imbolnaveste grav copilul de boala contractata e o tragedie imensa...te poti acuza ca "ce-ar fi fost daca o vaccinam, acum era bine etc". Dar daca ti se imbolnaveste in mod cert din cauza vaccinarii, acel caz de 1 la o mie sau chiar un milion??? Atunci cum te simti?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
denisamov spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Sa repet intrebarea: M-ar interesa cate mamici care au devenit sceptice dupa ce si-au vaccinat copiii au sesizat la timp ca acestia se imbolnaveau mai des si mai grav dupa vaccinare si cate din ele au facut asocierea?? Ce masuri ati luat? Cu ce atitudine a doctorului vostru v-ati confruntat? Tot pentru mamicile care au devenit sceptice in timp. Cum s-a intamplat asta? Ce experiente ati avut cand ati refuzat rapelurile? Eu am o problema cu pediatra noastra. Am ales-o fiindca e membra a "Medicilor pentru decizii individuale de vaccinare" (deci o comunitate de medici germani care nu se reped la tine cu seringa in mana cand vii la ei, ci se vor toleranti si cica respecta deciziile parintilor ref. la vaccinare), dar ea este genul care - cu zambetul pe buze si o voce de pisica - te trateaza ca pe un rahat daca nu ii dai dreptate sau nu faci ce spune ea. De cand i-am spus ca nu vaccinam inca, ne trateaza cu mai multa indiferenta, mai superficial, ceea ce mi se pare strigator la cer. Cred ca o voi schimba. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) ********************* |
Buna dimineata si La multi ani!
Azi am venit la munca si tot azi am primit mesajul tau!
Eu pot spune ca stiu pe cineva care in la putin timp dupa vaccinul DTP (nu mai stiu daca la 4 sau la 6 luni) a facut bronsiolita!
Brosiolita fiind unul din efectele negative care apar dupa un timp mai lung de la vaccinare. el nefiind corelat cu vaccinul! "nu exista dovezi in acest sens".
Am citit despre efectele negative ale acestui vaccin si mi-am adus aminte de ea si am intrebat-o daca fetita ei a facut bronsiolita imediat dupa vaccin sau mai tarziu...facuse dupa 2 saptamani sau 3! Bineinteles ca nu mai iei in calcul varianta de efect negativ al vaccinului.
Cum nici leucemia nu o mai consideri parte din lista efectelor pe termen lung!!!!
Prea multi copii au leucemie, prea multi!
Doctorita mea o pune pe seama mass mediei!
Eu mi-am vaccinat copiii ....pana la ROR!
Acest avant al studiului a aparut odata cu Gardasil!
Eu am baietel dar prea se vb despre asta si atunci am zis hai sa divagam un pic si la alte vaccinuri....si uite asa am ajuns sa am aceasta parere contra!
nemora spune:
Natynic, si barbatului vara-mii care are zero spermatozoizi si e distrus ca nu poate face copii i-au zis ca totul e cauzat de oreionul facut cand era mic. Asa ca nacazuri sunt oricum...
Acuma as vrea sa traiesc vreo 1000 de ani, sa ma distrez una buna, cand HPV va fi eradicat datorita mult contestatului si controversatului vaccin, si cand fi-va eradicat, se vor gasi niste interesante care nu se vor vaccina. Acuma nu conteaza ca mor pe capete femeile de cancer de col uterin, cauzat de hpv, conteaza ca au fost doua efecte adverse intre toate vaccinurile administrate.
Io-s curioasa, daca Doamne fereste, o mamica anti-vaccin ar avea copilul muscat de un maidanez, i-ar face antirabicul, au ba?
StMihaela spune:
Am facut vaccinurile obligatorii. Cu ROR am si eu retineri. Baietelului am apucat sa il fac si apoi, citind despre el, nu am fost prea impacata cu ideea. Nu cred ca-l mai fac si fetitei.
Cu antigripalul m-am lamurit. In anul in care l-am facut, pe langa ca nu ne-am simtit bine, toata iarma am fost raciti. De atunci, adica de 4 ani, suntem pe homeopate si suntem foarte multumiti cum trecem iarna.
Sunt total impotriva vaccinului impotriva cancerului de col uterin sau alte fantezii dinastea din care "tarile dezvoltate" sa scoata bani.
mariamunteanu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Ei, uite ca eu sunt documentata si de aceea nu mai am incredere. Nu vreau sa-ti jignesc medicii sau familia, Doamne fereste, sunt sigura ca nu sunt rau intentionati, dar ce-ar fi daca ati citi cu totii si literatura anti-vaccin, ca sa va documentati si mai bine? Ce rau poate face sa te documentezi mai mult? |
De-acum le-am facut toate vaccinurile obisnuite, inclusiv imp. hepatitei A si B. N-au avut reactii averse, nu suspectez vreun efect negativ, nu sunt bolnaviciosi si n-am avut probleme deosebite.
Nu stiu ce sa spun, daca te-ai documentat si esti sigura ca ai luat decizia buna, e decizia ta. E la fel ca si cu medicamentele - unii se feresc de ele ca de foc, altii prefera sa ia atunci cand au nevoie.
Important e sa avem copii sanatosi.
Maria
StMihaela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariamunteanu
De-acum le-am facut toate vaccinurile obisnuite, inclusiv imp. hepatitei A si B. N-au avut reactii averse, nu suspectez vreun efect negativ, nu sunt bolnaviciosi si n-am avut probleme deosebite. Nu stiu ce sa spun, daca te-ai documentat si esti sigura ca ai luat decizia buna, e decizia ta. E la fel ca si cu medicamentele - unii se feresc de ele ca de foc, altii prefera sa ia atunci cand au nevoie. Important e sa avem copii sanatosi. Maria |
Medicul nu este Dumnezeu. Mai mult chiar, cati medici, atatea pareri. Si fiecare se crede mai presus de greseala. Iar greselile le suportam noi, copii nostri.
Ai vazut lista cu medicamente interzise si retrase de pe piata numai in 2008? Medicamente foarte folosie, foarte la moda, dar a caror efecte s-au dovedit in timp. Pe noi, cobaii doctorilor care iau si comisioane pentru promovarea unui anumit produs pe care marile companii farmaceutice TREBUIE sa-l vanda.
Nu ma intelegeti gresit, unii medici chiar cred ca tot mai noile medicamente sunt tot mai bune.
Multa sanatate!