Campania continua/Rezultate comentate (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu tot nu inteleg cum ii convinge pe aia care sint in somaj tehnic, sau dati afara, sa voteze pentru schimbarea constitutiei. Atunci cind l-au suspendat era liniste, acuma nu mai e.

Cita credibilitate si cit timp mai are si Basescu asta?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Cita credibilitate si cit timp mai are si Basescu asta?

Io sper ca putina/putin dar cred ca multa/mult.

La mini-n sat pe garla se aude ca stanga se inmulteste - ori prin diviziune ori prin generatie spontanee. Nu ca www.romanialibera.ro/a144576/se-naste-un-nou-partid-condus-de-adrian-severin.html" target="_blank">asta m-ar indreptati sa sper. La ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Nu ca www.romanialibera.ro/a144576/se-naste-un-nou-partid-condus-de-adrian-severin.html" target="_blank">asta m-ar indreptati sa sper. La ceva.

"Se mai zvoneste ca din noul partid vor face parte Codrin Stefanescu, ...Dragos Dumitriu, Cristian Popescu Piedone, Marius Marinescu, ...Gheorghe Flutur ... Lucian Bolcas ...Gheorghe Funar ... o parte din liderii PNL, ...."
Nu stiu daca sa rid sau sa pling.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Nu ca www.romanialibera.ro/a144576/se-naste-un-nou-partid-condus-de-adrian-severin.html" target="_blank">asta m-ar indreptati sa sper. La ceva.

"Se mai zvoneste ca din noul partid vor face parte Codrin Stefanescu, ...Dragos Dumitriu, Cristian Popescu Piedone, Marius Marinescu, ...Gheorghe Flutur ... Lucian Bolcas ...Gheorghe Funar ... o parte din liderii PNL, ...."
Nu stiu daca sa rid sau sa pling.

Incearca sa faci ca Imparatul Rosu (sau o fi fost Verde), care cu un ochi si cu un ochi . Mie imi iese foarte bine.

Mergi la inceput

Intr-un fel e utila initiativa de a-i stringe pe ridicolii astia intr-un loc, sa nu mai fie risipiti . Mai stiu pe vreo citiva care s-ar potrivi.

Dar de duma cu www.mediafax.ro/politic/basescu-analizeaza-si-posibilitatea-de-a-nu-mai-candida-video.html?1687 3807041" target="_blank">Basescu analizeaza si posibilitatea de a nu mai candida ce spuneti?

Incep sa se vehiculeze cele mai neasteptate propuneri de posibili candidati la prezidentiale (de la D.P. la D.P. :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Dar de duma cu www.mediafax.ro/politic/basescu-analizeaza-si-posibilitatea-de-a-nu-mai-candida-video.html?1687 3807041" target="_blank">Basescu analizeaza si posibilitatea de a nu mai candida ce spuneti?

hhhaaaahhahahhaaahahahha
M-am ras.

Citat:

Incep sa se vehiculeze cele mai neasteptate propuneri de posibili candidati la prezidentiale (de la D.P. la D.P. :)

Io-i propun pe Vali de la Barbulesti si pe Irina log in.

Mergi la inceput

stiu ca-s off-topic, da' nu mai deschid subiect nou pentru asta, ca aia de-s dispusi sa comenteze asa ceva oricum citesc si aici.

In ce tara traim, oameni buni????
In ce an sintem? In ce secol?
Pe ce continent?
La ce structura militara sintem afiliati?
.....ca incep sa am dubii....

www.hotnews.ro/stiri-esential-5369482-video-cel-putin-50-arme-furate-ciorogarla-filtre-auto-jurul-bucurestiului-alerta-maxima.htm" target="_blank">
Cel putin 50 de arme furate de la Ciorogarla
Cel putin 50 de arme au fost furate din depozitul Unitatii Militare din Ciorogarla, printre acestea aflandu-se inclusiv o mitraliera cu afet. Structurile operative si informative ale MAI au declarat starea de alerta de gradul I miercuri seara, dupa ce sigiliul unui depozit din unitate a fost descoperit rupt.
Printre armele furate se numara mai multe pistoale-mitraliera si pistoale-mitraliera cu pat rabatabil.

Vai ce ma bucur ca-i numai una cu afet.
Oricum, o sa fiu mai atenta zilele astea cu cine ma cert pe strada.

Vorba unuia de la comentarii: "Asta e tara lui peste prajit: se fura armament din unitate militara, dar lui Becali i se aduce inapoi masina furata cu scuze !?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mie deja imi plesneste capul.. Numai la gandul ca 50 de arme circula libere prin Bucuresti sau pe langa... In ce o sa ne transformam oare.. In America?? (glumesc desigur, chiar mi se pare foarte, foarte grav)

Eu vad doua variante: 1. au fost furate ca sa fie vandute bucata cu bucata; 2. cineva pregateste un atentat.

Sper sa fie vorba de prima varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ah Ileana, pai daca ai fi facut armata nu te mai mira nimic din ce se intampla azi.
Cand usa de la depozitul de munitii era "legata" cu un lacatzel de cutie postala si "asigurata" cu un sigiliu din guma de mestecat indesata intr'un capac de bere si "supravegheat" dindaratul cashchetei trasa pe ochii inchisi ai sergentului care doarme in santul de alaturi, ceea ce se intampla acum vine ca un fapt firesc.

Sa speram ca totusi armele au ajuns pe mana www.jihadwatch.org/juice.jpg" target="_blank">teroristilor ca astia la cat sint de prosti si armele de ruginite sigur le zboara percutorul prin creier (in cazul in care exista).

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:
sigiliu din guma de mestecat indesata intr'un capac de bere

aoleu. .
Acuma ca sintem in NATO banuiam ca s-au mai perfectionat....

Citat:
2. cineva pregateste un atentat.

....vine criza?
"Viva la Revolucion"?

-----------------------

P.S. si off-topic:
Citat:
citat din mesajul lui xenocid

...www.jihadwatch.org/juice.jpg" target="_blank">teroristilor ...

Deci :). Asa ceva nu poate fi adevarat!!!
.

Mergi la inceput