Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 22
mihailescu teodora spune:
Fetele,
dupa ce am reglat conturile intre noi si am incheiat cumparaturile pentru cele 3 locatii,au mai ramas cateva pachete cu periutze+pasta+apa de gura-parca 14,si inca 155 RON ,care sunt la mine.
Hotarati ce facem cu ei si unde mai mergem!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
Fete dragi, furnicute harnicute,
Am plans de m-am umflat la toate povestile voastre. Ati avut un curaj impresionant. Sunteti fantastic de puternice si va admir.
N-are rost sa-mi motivez acum absenta de vineri, de la serbarea copiilor din centrul Sf. Vasile.
Ma simt un om mic pe langa sufletele voastre mari!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
papanash spune:
M-a sunat astazi Andreea ( dna psiholog de la Centrul Sf, Vasile, care a mers impreuna cu fetele noastre si la Budimex) ,dupa ce s-a intors de la spital. Ne-a transmis mii de multumiri pentru ceea ce am facut cu Ajutoarele Mosului, mi-a povestit in mare si cum a decurs vizita la Budimex. de la ea stiu despre cat de greu a fost totul acolo,cum fetita a cerut papusa cu hainute de schimb si altcineva o masina cu telecomanda.
Mamici,iubitele mele Ajutoare ale Mosului va transmit tone de si de , sunteti minunate si sa fiti convinse ca toata caldura si bunatatea voastra or sa se intoarca, mai ales atunci cand o sa aveti mai multa nevoie.
Campania nu s-a incheiat, campania continua!
editez, ca eram busita de si am facut greseli
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
bernix spune:
Ma simt insa enorm de bucuroasa ca am cunoscut oameni ca voi si mandra ca am putut ajuta si eu, cu atat de putin ce-i drept, la bucuria unor copii napastuiti, acum in prag de Craciun!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Dantje spune:
[
Dantje[/b] pentru gestul tau f frumos iar ajutoarelor mosului si un imens buchet de
Nana, sa stii ca nu am facut nimic mai mult decat tine
Rox, Luy .
Felicitari!!!M-au emotionat povestile despre si cu copilasi, despre voi albinutelor.Sa va rasplateasca bunul D-zeu.
Andries, acum m-am luminat, mi-a povestit Mirela, ca nu intelegeam cum a fost cu traficul, imi pare rau ca s-a intamplat asa sa uiti intamplarea .
Dantje & Martijn & Hannah
Mariaa spune:
teodora, impresionant! e dureros sa vezi atata suferinta in ochii lor. papanash,
sa facem in asa fel incat fiecare sa duca o asftfel de 'campanie' de-a lungul vietii. putem darui, macar si-o mangaiere, mereu si mereu celor in nevoie, mici sau mari.
sa va aduca Sfintele Sarbatori pace si liniste in case si bucurie curata in suflete
un copil creste in inima mea
alison spune:
nu am timp sa va citesc dar spuneti-mi cum pot sa trimit si eu niste bani?
alison,mami de simon
poze