Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 23
misha71 spune:
Nu cred sa fie durere mai mare pe lumea asta decit sa-ti vezi copilul intr-un pat de spital.
Eu nu cred ca as fi avut taria sa pot sa ma uit macar la acei copii, chiar daca dupa aceea m-as fi umflat de plins!
Plecaciuni pentru sufletul vostru mare!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
Teodora si Ligia, multumim pentru puterea de care ati dat dovada ... pe mine m-ar fi busit plansul inca de la intrare
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
papanash spune:
asa cum v-am zis,campania continua. Am primit vesti de la Kover, din Mures,ea se va duce cu jucarii si medicamente la spitalul de acolo. Poate gasim si alte ajutoare locale, ce spuneti ?
kover, multa sanatate puilor si asteptam vesti
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Teo, Ligia, va imbratisez cu drag, a fost tare greu sa vedeti atata suferinta, sper macar darurile Mosului le-au alinat-o putin.
Sa dea DD sanatate tuturor copiilor, sa ii fereasca de rele si sa ajute sufletelele nevinovate sa invinga boala!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinkav spune:
Teodora, foarte trist ceea ce ai povestit!
Si ma bucur ca ati reusit sa ajungeti acolo!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
betty78 spune:
Teodora intradevar foarte trist ce ai povestit... cred ca cuvintele sunt de prisos...doar sa nu uitam sa ii multumim lui DD ca avem copii sanatosi...
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Kover suntem alaturi de voi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bumbacel spune:
Bravo pentru Mures!
Fetelor, aseara am vorbit cu Andreea, tipa de la fundatie, si mi-a povestit de o fata de la un centru de plasament care are un copilas de 9 luni. Ne ruga daca mai avem hainute pentru varsta asta sa le strangem si s-o ajutam. Din cate am inteles e un copil cu copil, saraca.
Daca e cineva care sta in zona Budimex si se poate intalni mai usor cu Andreea sa ne spuna. Poate reusim sa-i trimitem fetei ceva pana in sarbatori.
De asemenea, sa ne gandim ce facem cu pachetele ramase, cele 14.
O seara linistita va doresc, dragele Mosului!
Mariaa spune:
Carola, mult succes! salut tot Muresul iar tie multa sanatate, suflet bun
un copil creste in inima mea
elvie spune:
Good job fetelor ,Felicitari ! pe de alta parte ca ma-ti facut sa plang.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)