Ghiseu cu prioritete femei insarcinate!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Si da , Ramona , nu ma impresioneaza suferinta umana , de-aia ma fac doctor , ca sa-mi bat joc de pacienti ca si Guestus de userii de pe aici.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Pai Xio, tu ai zis la alt subiect ca oamenii nu-s ca caii... N-a trebuit sa ne prindem noi cit iti pasa de oameni, ca ne-ai spus pe sleau.
Eu am lucrat pina in ziua in care am nascut, alte femei poate ca nu pot.
Dac-as fi gravida si mi se face foame, cred ca m-as duce si la alimentara. Culmea, nu? Chiar daca mi-e rau! Iar culmea!
Indiferent de situatie, daca exista ghiseu special pentru asta - pai trebuie respectat! Tough luck daca tie nu-ti convine.
Asa ca indiferent de parerea ta despre starea femeii gravide poate ca ar fi bine sa respecti regulile.

Mergi la inceput

Citat:

sau daca merge se vede pe fata sa problema.
De ce las gravidele pe scaun sau in fata? Pt. ca ma gandesc eu ca e greu sa te trezesti cu 4 kg in plus si o burta de nu-ti vezi picioarele.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Daca stii sa citesti problema pe fata lor e bine.
Cu o postare mai devreme (si in multe altele) sustineai ca nu-i nici un bai sa fii gravida, aici vad ca te-ai mai razgindit. Zici ca 4 kg in plus?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bogdanai

Citat:

De ce las gravidele pe scaun sau in fata? Pt. ca ma gandesc eu ca e greu sa te trezesti cu 4 kg in plus si o burta de nu-ti vezi picioarele.
Il las si pe unu' cu carje pt. ca stiu ce inseamna sa ai o atela si am vazut multa lume "tarandu-se " cu asa ceva.
Iar batranii merita indiferent de ce au si cum sunt . (pt. ei floricica)

Bun, deci daca esti de acord cu lasatul in fata al batranilor, gravidelor etc. ... de ce mai discutam ???

Si de ce mai discutam daca pe ghiseul respectiv scrie clar "PRIORITATE PENTRU GRAVIDE" ??? Daca scrie asa, trebuie sa respecti ce scrie, indiferent ca-ti convine sau nu ! Daca nu esti de acord ca gravidele sa aiba ghiseu prioritar, te duci si faci reclamatie la conducerea magazinului si explici de ce nu vrei lucrul asta.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Daca astepti cinci minute Xio se contrazice singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
[

Nu stiu cum este in occident , dar in Germania , Italia , America , Canada , gasesti magazine micute pe langa blocuri la care poti merge.
Si ghisee speciale pt. gravide n-am vazut pe unde am umblat eu .

Nici eu n-am vazut magazine "micute" pe langa blocuri in Germania si nici in Anglia .Si ,de asemenea,in anumite cartiere unde sunt mai mult case , chiar nu exista decat supermarket asa ca tare as fi curioasa sa imi explici cum o femeie gravida poate merge kilometri intregi ca sa gaseasca un "magazinel" sa nu stea la cozi in supermarket!?Parerea mea!

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Doar eu am observat ca Xio a mentionat ca lasa femeile insarcinate in fata?
Indiferent ca repeta de doua ori sau de zece ori ca sarcina este o stare fizilogica normala etc, a mentionat si ca lasa femeile insarcinate in fata.

Nu stiu de ce, dar am impresia ca multa lumea are ceva are cu tine, Xio, si nu prea se citest integral postarile tale :-)

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Inca ceva... eu am vazut magazine "de cartier" in Germania. Intr-adevar, produsele era la pret dublu fata de hypermarket , dar mi s-a spus ca sunt folosite in general doar pentru "urgente" nu pentru toate cumparaturile .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:
[

Nu stiu cum este in occident , dar in Germania , Italia , America , Canada , gasesti magazine micute pe langa blocuri la care poti merge.
Si ghisee speciale pt. gravide n-am vazut pe unde am umblat eu .

Nici eu n-am vazut magazine "micute" pe langa blocuri in Germania si nici in Anglia .Si ,de asemenea,in anumite cartiere unde sunt mai mult case , chiar nu exista decat supermarket asa ca tare as fi curioasa sa imi explici cum o femeie gravida poate merge kilometri intregi ca sa gaseasca un "magazinel" sa nu stea la cozi in supermarket!?Parerea mea!

oh, ba da, draga mea sunt. Parol.

XIO a spus doar ca sarcina nu este o boala, nu a pus niciodata la indoiala faptul ca unele se simt foarte rau in perioada aia.
Mai bine recunoasteti ca vreti sa ii cautati nod in papura lui XIO, ca atunci inteleg si tac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

XIO a spus doar ca sarcina nu este o boala, nu a pus niciodata la indoiala faptul ca unele se simt foarte rau in perioada aia.
Mai bine recunoasteti ca vreti sa ii cautati nod in papura lui XIO, ca atunci inteleg si tac.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

:-))))) Here we go again!!! :))

Eu nu vreau sa ii gasesc nod in papura lui Xio. Asa, in mare, o plac :).

Ca de obicei insa, Xio simte nevoia sa lupte. Are asaaa, o mare dorinta de a lupta (semanam, Xio ).

De data asta, Xio a luptat cu:

- cu femeile care spun ca sarcina e o chestie normala, spunandu-le ca sarcina e o chestie normala .
- cu femeile care spun ca gravidele trebuie sa aiba prioritate, spunand ca ea da intotdeauna prioritate
- cu femeile care i-au explicat frumos ca nu e vreo bucurie sa porti o burta uriasa dupa tine, spunandu-le ca nu e placut sa ai o burta de care sa nu-ti vezi degetele de la picioare .

Hai-de, Xiii-o!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

stai putin

gata. Putem continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu chiar n-am nimic cu fata asta,cu Xio ,pentru ca pur si simplu n-o cunosc !Si apreciez ca ofera prioritate celor care au nevoie!

Ancuta,te contrazic pentru ca in Maidstone,unde am locuit si voi locui o buna bucata de vreme ,magazinele din apropierea blocurilor sunt in general de orice altceva decat chestii necesare in casa .La fel si in cateva cartiere ale Londrei.

Si ca raspuns la acest topic,vorba atator care au raspuns la fel :scrie prioritate pentru gravide , e prioritate pentru gravide si punct .Cine nu respecta acest lucru (ma refer la angajati) ,plangere scrisa si gata!

Mergi la inceput