A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bineinteles, Patriciu este cel mai "bad guy" care esista in Romania. Capul oligarhilor atit de daunatori. Personajul principal.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Urata faza asta cu fugitul lui Stolo. Ce om fara caracter...
De ce sa lase el 18.000 euro pt 2000 plus o gramada de pb pe cap.

Stolo fricosul nu stie sa-si asume responsabilitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Daca e adevarat ce spun Antenele (si Saftoiu) cum ca Stolo a primit plic de la Basescu cu numele tuturor ministrilor.. eu am o banuiala..
Cherchez la femme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Pai da, Saftoiu zice de plic, Hrebe se jura ca Stolo e bolnav, si in general cam toata lumea face scenarii. Numai Afroditul nu binevoieste sa iasa la TV sa ne dea si noua o explicatie. Nu de alta, dar aia cu "o sansa tinerilor" e si insultatoare la adresa alora de au fost sa-l voteze.
Cat despre Boc PM...singurul lucru bun pe care-l vad de aici e ca toate bubele lui se vor sparge in contul lui Base si poate asa scapam de el la anul. Ca in rest...vai de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu ne da nici unul nici o explicatie pentru ca ne considera niste prosti!Asta si suntem de altfel,prostii care i-au votat pana acum si nu-i asa,o sa-i votam si in continuare!
Iar de Stolo ce sa zic mai mult decat deja am facut-o!Personalitate ZERO!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Inca un zvon la bursa zvonurilor : cica don'soara "succesuri" o sa fie secretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului. Sper din suflet sa fie doar atat: un zvon nefericit. Altfel ar fi prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag
Iar de Stolo ........Personalitate ZERO!

Asta am crezut si eu.....pana ieri, cand, cu ultima sfarama de energie, Stolojan a zis: stop joc!
Daca el, cu personalitatea aia de cateva grame, a cedat din nou, devenind (pentru a cata oara) ciuca tuturor si fiind definitiv compromis politic, atunci e ....groasa rau!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da de ce ar fi prea mult?Nu-i asa,"cand altii scot cateva cuvinte,dansul reproduce fraze intregi"daca Boc e prim ministru,ea de ce n-ar fi secretar de stat!Si Nuti secretar general al guvernului!Hahahahahaha!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Si Raluca Turcan ministra la Cultura!

Alina

Mergi la inceput

Hai mai Valentina...Boc nu "reproduce fraze", el chiar poate sa "editeze fraze". Si chiar bine! Veeeezi? Hai sa-i dam putin credit, doar stie madmoasela ce stie

Mergi la inceput