A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Hai mai Valentina...Boc nu "reproduce fraze", el chiar poate sa "editeze fraze". Si chiar bine! Veeeezi? Hai sa-i dam putin credit, doar stie madmoasela ce stie

Mea culpa!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Io vreau sa stiu daca tanti Nuti e ministreasa sau nu! Ca daca nu, acusi fac o petitiune! La Cultura ar fi perfecta, nu?

A, si oricat de umilitor ar fi pentru Robocop sa fie carne de tun scoasa la inaintare pentru Base insusi sau pentru lacheii lui - sa nu uitam ca rusinea lui e pe bani multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Un comentariu la articolul lui Buscu in Cotidianul:

Interimatul Dlui Boc
Dupa ce Dl. Boc va rata intilnirea cu PSD ptr. formarea guvernului (ceatza deasa din Cluj a facut imposibila decolarea cursei TAROM iar Alitalia si AirIberia sunt in faliment) dl. Basescu o va desemna pe Dna Elena Udrea, care cel putzin are un loc de parcare aproape de Casa Poporului !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

1. Hai mai nu fiti rautaciosi, nu e nici udrea nici manekina lu' taticu' in guvern. Ce-i drept, nici pe Monica Macovei si pe micul Paleologu nu-i vad, dar poate ca apar pina la sfirsit.

Programul de guvernare si o lista cu posibili ministrii - in www.hotnews.ro/stiri-politic-5261541-programul-guvernare-2009-2012-cota-impozitare-16-deficit-bugetar-maxim-2-5-tva-redus-5-pentru-alimente-baza.htm" target="_blank">Hotniuz

Per-fect.

-----

2. Tot un comentariu, dar la articolul CTP-ului http://www.gandul.info/puterea-gandului/guvern-minoritar.html?4237;3662745

Postat de Valter la 16.12.2008 00:40

pro-b liberalii au tradat si tradeaza in continuare tariceanu, stolojan si restul ii creaza numai probleme lui b. e o manevra ordinara a lui patriciu care i-a bagat pionul otravit stolojan in casa lui b. solutia este confiscarea averii ilicite detinute de oligarh in valoare de circa doua miliarde de euro si proiectarea, executarea studiului de fezabilitate si construirea cu acesti bani a inca cinsprezece centimetri de autostrada pe ce tronson va decide premierul boc.

anti-b va bateti joc de oameni. insetat de putere, presedintele etc etc. fiind profesor am contractat ,a doua zi dupa alegeri, doua imprumuturi la camatarii romi din ferentari avand siguranta cresterii salariului cu 50 la suta. domnul boc ne va da salariul marit pe 20 decembrie sau asteptam chenzina de pe 10 ianuarie ca sa stiu ce sa ii spun domnului cu sabie ninja din sufragerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mi-e rau cu nervii capului!Ce vor astia ma???Sa termine tronsonul 1mai laromet,adik 2-3 statii in 2 ani?Pai ce pana mea le ia 2 ani,ca tunelul e deja facut,de fro 18 ani!Si sa termine autostrada Nadlac-Cta!Fara tronsonul Sibiu-Pitesti,hahahahaha!Pai ala e cel mai greu,la naiba,pe valea Oltului!Ei au facut in 20 de ani 100km si acu in 2 ani fac 800!
Si e treaba guvernului sa termine statii de metrou?Parca asta era treaba primariei?Sau ma insel?
Cine e Daniel Petru Funeriu la educatie????Si cu Blaga la interne.....

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Sa stiti ca io m-am suparat! Unde-i tanti Nuti???? Unde eeeeeeeee???
S-o puna dom'le la Cultura, la Interne, la Externe, la ceva... Adicatelea cum, aia n-au si ei nevoie sa dea cineva cu mopu? sa faca o sarmala, ceva? sa croseteze fularele pentru omologi?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Valeu! P-asta n-o vazusem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

...sa croseteze fularele pentru omologi?

Lasa, drept compensatie vor sa o propuna pe Roberta Anastase ca sef la Camera Deputatilor.
http://www.mediafax.ro/politic/roberta-anastase-principalul-candidat-pdl-pentru-sefia-camerei-deputatilor-surse.html?1687;3658746
O priveliste incintatoare.

Valentina, metroul tine de ministerul transporturilor. Deocamdata.
Nu stiu cine e nenea de la educatie, cit despre Blaga.... sincer, eu chiar as fi preferat sa-l numeasca pe el prim-ministru, macar are creier propriu si personal si-l si foloseste....

Destept si Badea asta. Acum a ramas si fara incaltari. Stiu si eu daca o fi un gest intelept pe criza asta? .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Sa stiti ca io m-am suparat! Unde-i tanti Nuti???? Unde eeeeeeeee???

Ai rabdare! Urmeaza esalonul doi, la secretari de stat, etc.....Nu stiai ca in spatele unor barbati puternici se afla femeile puternice....adevarate "rezervoare de resurse", cum anticipa Lena Basescu:

Dragi colegi, doresc ca noi sa devenim un rezervor de resurse... si... doresc ca noi sa devenim un rezervor de resurse...

Alina

Mergi la inceput