eczema la bebei - vol I
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
bubi spune:
Mona, inca nu am apelat la Elidel. Sta frumos pe raft si ne uitam la el in fiecare seara. Acum pe fatza (pe cei doi obrajori) suntem intr-un stadiu in care e suportabil sa traim cu ea (eczema). Avem diverse aparitii pe alte zone ale corpului (acum pe burtica - noutate absoluta), dar le tratam cu indiferentza atata timp cat sunt in niste limite fixate de noi ca fiind acceptabile. Si deocamdata stau intre aceste limite acceptabile!
Lexi, sanatate la barbatzei, n-am apucat sa-ti raspund la mail ca am fost plecata din tara. Ciudata treaba asta cu Eucerin-ul! O sa incerc si eu Mustela cand prind pe cineva ca pleaca intr-o zona in care se gaseste.
Hai sa auzim de bine!
Va pupam
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danielac spune:
Da Iubibubi asa am sa fac!
Singura crema pe care o mai folosesc acum la ea este unguentul cu catina!
este foarte emolient si bun pentru vreme rea, dar si pentru infectii ale pielii. in plus e natural.
eu sper ca toti bebicii de aici sa scape pana la urma de eczema sau ce o mai fi ea!
Sanatate multa!!!
Daca vrea cineva Elidel sa imi spuna, ca eu i-am dat decat 3 zile cu el si gata, e intreg, dar se poate folosi parca 3 luni de la desfacere!!! Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
roxette spune:
Multumesc tuturor pentru sfaturi. M-au ajutat foarte mult.
Ange, chiar voiam sa te intreb ce e cu "glaxal base" pe care o folosesti tu, mai bine zis ce contine.
Iubibubi, m-am hotarat sa-i fac si eu marul la aburi, macar pana vad ca ii mai trece eczema. Am trecut deja pe lapte Nan HN. Ii place si l-a primit fara probleme. Clar ca nu-i mai dau biscuiti, o sa incerc sa-i amestec marul cu branza de vaci.
Na, ca am mai fost la un doctor sa mai aud o parere si m-am mai facut cu un set de creme, de data asta fara cortizon. M-am convins, cati doctori tot atatea pareri si tratamente, cel putin la dermatita asta. Il dau de o zi cu Trixera si e mai bine, doar daca n-oi fi avand vedenii, oricum va tin la curent daca e vreo imbunatatire semnificativa.
O sa-i iau si un antihistaminic, am uitat cum se numeste. Mi-am mai revenit oricum, cu alte cuvinte m-am obisnuit cu raul ca n-am incotro.
Pupici la toata lumea.
Bye
iubibubi spune:
roxy, scuze ca ma bag iar, dar cred ca nici branzica de vaci nu-i o idee deocamdata... e cam micut pt. ea. parerea mea.
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Ela-Z spune:
Buna fetelor
La noi situatia este ceva mai buna, eczema nu a mai aparut, in schimb urticaria da. I-am dat si ultima doza de pzorium si acum asteptam.
Eu cred ca la noi este vorba de alergie la praf, sau in orice caz ceva din mediu, pt. ca la alimente inca nu m-am lamurit, adica alimente pe care le mananca acum si nu are nimic le papa altadata si are. Deci nu pot depista la ce anume face. Vineri am fost iar la dr. hemeopat, i-am povestit cum s-a manifestat urticaria (a coborat de pe corp pe fese, iar apoi pe picioare) SI mi-a spus ca asa este ordinea in care trebuie sa dispara, asa ca sper sa se rezolve in final. Acum are 1 an si 3 luni si de pe la 7 luni 1/2 - 8 luni eczema a inceput sa apara mai rar la intervale de o luna doua , chiar trei, in schimb inainte nu facea urticarie.
O sa scapam oare?
Ela
roxette spune:
Ange, as avea o rugaminte.
Intrucat folosesc crema Trixera acum pt. dermatita lui Andrei si efecte sunt dar mult prea lente, as dori sa-mi spui mai multe despre crema asta "glaxal base" pe care o folosesti tu. Cine este firma producatoare si care este denumirea ei exacta? Stii cumva daca se gaseste in Germania sau in SUA?
Vreau sa fac rost de ea neaparat. Deja nu ma mai gandesc la costuri ci doar cum sa fac sa-i usurez suferinta lui Andrei care n-a mai avut o noapte linistita de mult timp din cauza mancarimilor, iar ziua nici atat.
Multumesc mult.
Roxana
ange spune:
roxette,crema se numeste exact asa "glaxal base" si producatorul este"wellspring-canada". da o cautare pe google daca ai timp.
nu te gandi ca face minuni aceasta crema! eu o folosesc de 4 luni de zile si doar tine eczema pe loc,sa zic!de cand cu lotiunea(acelasi produs) Robert a "scapat" de puseuri,eczema este multtt mai estompata si "placuta" la privire.
Pe fata ii aplic lotiunea iar pe burtica si piept,crema.Nu arata ca un peste pt. ca intra imediat in piele.O folosesc de mai bine de zece ori pe zi si asta fara exagerare!!!
Deci,si crema si lotiunea sunt:- hypoalerenice,fara parfum,fara lanolina,fara grasimi!
Cred ca o poti comanda pe internet.Incearca.Daca nu reusesti da un semn si gasim o rezolvare daca o vrei neaparat.
La noi situatia este sub control.Fatza arata bine;cand a papat fasolica verde de la borcanel si cereale de ovaz,au aparut cateva bubite pe obrajori dar au stat cumintele acolo,nu au format eczema,nu au fost aspre-doar rosii!!! In schimb pe piept si noutate,pe burtica, arata cam naspa.Vad ca nu au de gand sa se care.Problema este ca Robi mai nou doarme numai pe burtica si se freaca mama,mamaaa de cearceaf si cred eu ca bubitele alea sunt agitate si suparate de nu vor sa plece...
Cam asta-i la noi! hidratare la greu si-n rest cu D-zeu inainte!
Mona,vezi ca maine nu-i poimaine,vorba romanului! tzin pumnii si aveti un gand bun de la noi!
ange,mamica de 2 ori
roxette spune:
Multumesc pentru detalii.
La fel se intampla si cu Trixera pe care o folosesc, doar tine eczema in loc. Dar chiar si asa, il mananca ingrozitor, chiar daca nu mai e pielea asa aspra si nu mai are crusta aia. Acum a racit si parca s-au mai inrosit si il mananca si mai tare. Mi-e ca e de la pastile la care ar putea avea o reactie alergica.
Pe mine asta ma doare: cum fac sa il scap de mancarimi? Pana acum n-am gasit un antihistaminic care sa fie bun pt. copiii mai mici de 1 an. Una din dr. la care am fost mi-a recomandat Romergan, alta a zis sa nu cumva sa-i dau asa ceva. Deci, eu ce fac? La naiba, m-am saturat de dr. astia, dar pe de alta parte am mare nevoie de ei :).
Robert are mancarimi? Ce varsta are? Daca da, i-ai dat ceva care sa fi avut efect?
La Andrei s-au concentrat toate pe fata, are si pe urechi si pe cap.
Si eu il dau des cu crema dar am impresia ca de la un anumit punct deja nu mai conteaza.
Multumesc
iubibubi spune:
multumesc, draga mea Cami! sa ne tii pumnii si sa te gandesti la noi sambata (il botezam pe Andrei). la multi ani si pt. Robi daca nu ne mai auzim pana atunci (nu stiu daca asa se ureaza de sfinti, dar altfel nu stiu)!
si la noi situatia e sub control, dar cum zicea si Cora, pt. ca ne-am stabilit niste "limite" acceptabile (pe fata ma refer, pt. ca pe corp e ok si fara ele). cred totusi ca noi suntem un pic mai toleranti, pt. ca eczema se vede binisor pe obrajori :)).
am cumparat si eu glaxal base, crema si lotiune, dar se pare ca tot cu mustela ne merge cel mai bine. dupa 2 zile de utilizare exclusiva, i-au aparut niste bubite si cum am reluat mustela i-au disparut. la corp ma refer din nou. pe fata se pare ca merge (varianta crema) asa ca o s-o folosesc p-asta.
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
ange spune:
hai mona ca mi-ai stricat reclama!
cum mai de i-au aparut bubite de la glaxal base?e o crema,apa de ploaie!nu pot sa cred! sti ce am impresia?! cred ca depinde cu ce se obisnuieste piele!!! si noi am inlocuit crema asta hidratanta de n ori.am folosit si atoderma aia care la unii bb a mers.asa patzeam si noi.cum schimbam crema,cum in 2 zile eczema era in floare! naiba stie cum sa o dai sa fie ok!!!
Merci pt. urare.Da,asa se spune de sfinti"la multi ani!"
Binenteles ca voi fi cu gandul la Andrei si tinem pumnii sa urle cat mai putin cand face baldabac in cazan sa nu uiti ce ti-am spus pe messenger
daca aveam viza de america pt. Maia te trezeai cu noi sambata
Sa fie intr-un ceas bun ambele evenimente,mona!
roxette,Robert face 6 luni peste exact o saptamana.De la o luna ne chinuim cu eczema asta.A trecut mititelul prin toate stadiile.Cand era mic urla,era super agitat si nervos cand il mancau bubitele si nu putea sa se scarpine.Pe la 3 luni a fost ingrozitor.Arata groaznic,dar groaznic!Avea bube si pe cap si pe fatza,pe la incheieturi,piept,spate...pe unde nu avea!!!in perioada aia aveam un siropel preparat in farmacie pe care il dadeam dimin. si seara.In felul asta urla mai putin,dar nu se calma!!!
Poate citesc fetele din ro. mesajul tau si te safatuiesc ce sa-i dai impotriva mancarimi.Eu chiar ca nu stiu daca-i bun sau nu romerganul ala...
Ce medicamente spui ca-i dai?
ange,mamica de 2 ori