eczema la bebei - vol I
Raspunsuri - Pagina 10
parpalak spune:
Ofofof, mai fetelor.. va tin pumnii sa treaca cit mai repede..
Sanatate la bebei si mamici.
Ela-Z spune:
Hai ca ati avut ceva activitate in liga!
Doamne ange cate ai incercat! si nimic... poate te mai potolesti un pic si ajungi la vorba mea. Eu v-am zis ca nu e de la lapte. Am trecut si eu prin faza asta, dar asa e pana nu incerci tot nu te lasi... s-o ia dracu' de eczema.
Noua ne-a mers f. bine cu antihistaminice ( romergan- se da dupa un an si peritol).
La noi, pe frontul de sud, vesti bune! nu mai avem bubite de ceva vreme si nici urticarie nu am mai facut( dar cum ma minunez, cum apar iar) , dar va zic asa ca sa nu disperati si sa aveti incredere ca pana la urma dispare sau macar se mai rareste in aparitie. Acum sper ca nu o sa ma dati afara din liga, desi eu tare as vrea sa scap de voi
Am reusit sa pun si eu o poza(la 6 luni), pe cele de la un an nu le-am facut, dar cum le fac o sa le pun, adica sotul ca eu sunt paralela.
Astept vesti bune de la voi!
Ela
iubibubi spune:
in sfarsit, ela, te-ai "invrednicit" :) sa pui o poza cu Tavi! sa-ti traiasca, tare scump este! stai pe capul sotului sa le vedem si p-alea "actualizate"! si cum sa te dam afara din liga?!? Doamne fereste! eu de-abia astept mesaje de la tine, sa-mi creasca moralu' si sa sper in continuare!
parpalak, multumim pt. "solidaritate" si incurajari! tine pumnii stransi in continuare, poate, cine stie, conteaza undeva...
va pup pe toate! si, asa cum zicea ela, sper sa scapam unele de altele cat mai curand! astept vesti bune.
ps eu sunt in a 7-a zi de tratament cu elidel (1 data/zi). deocamdata e bine. sa vedem dupa ce l-oi intrerupe...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
bubi spune:
buna fetelor! parpalak, multumim de incurajari! Ela, sa-ti traiasca Tavi!
noi cu eczema in continuare, pe fata. pe spate, caci ne-a aparut si acolo si s-a intins de sus pana jos, am ignorat-o desi se facuse urata, si incet incet vad ca se estompeaza! Pe fatza incepem sa ne obisnuim cu ea, cum am mai zis, si asa ne-a gasit si aniversarea primului an de viatza. (Am poze gramada, dar sunt cam mari!-cand imi gasesc timp fac un album si pun shortcut).
Mona, tine-ne la curent. cate zile te-ai hotarat sa-l dai? 1 data pe zi, nu?
Sa auzim de bine!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
ange spune:
parpalak,mamica de mai,te salut si aici si multumim pt. "pumni"
Ela-Z,am incercat da! Si gataaaaaa ,m-am hotarat sa abandonez cursa.De cateva zile l-am bagat pe similac cu fier.Peste alte cateva voi incepe diversificarea.Cu creme nu-i mai dau decat cand eczema este de necontrolat si doar cu cortizon 1%.In rest la dracu cu altele ca nu tine!Chinui copilul rau de tot si degeaba.
Astazi suntem la a 3-a zi de cortizon cu fucidin si eczema de pe fata se cara incet,incet numai ca acum e plin pe corp.De la gat pana la putza...
Voi cate zile faceti tratamentul cu cortizon?Mie mai mult de 3 zile-mi e frica sa-i dau.Fac bine??!
Cu protopic(elidel) noi am facut un tratament de 10 zile dimineata si seara in primele 3 zile apoi seara pana la restul de 10. A fost ok 5 zile parca dupa trat.,apoi incet,incet bubitzele au inceput sa reapara una cate una.Asa ca...succes Mona si sa dea Domnul ca lui Andrei sa-i faca minuni!
Fetelor va amintiti cum evolua eczema la bb vostrii cand aveau 4 luni? Chiar nu stiu la ce sa ma astept in continuare.Cineva pe aici spunea ca intre 5 si 8 luni,parca,eczema e in floare...asa-i?!?!
Bubi,sa-ti traiasca flacaul!pupa-l mama de scumpete!
Lexi,ce noutati ne aduci?
Am uitat sa va spun ca am pus poze cu fetita mea Maia.In curand face 5 ani.Nu-mi vine sa cred ce fata mare am!
va pupa fata,
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
lexi spune:
quote:
Lexi,ce noutati ne aduci?
ange,mamica de 2 ori
Are fata noutati bune, eczema se pare ca se plictiseste de noi pe zi ce trece, deja ne-a eliberat pieptul si spatele, a ramas, in proportii foarte-foarte reduse insa, doar pe piciorute, care sunt ceva mai uscate si cu pete rosii pe ici, pe colo. Pieptul si spatele sunt fine de tot, asa mi-era de dor de finetea asta de bebelus!
Nu stiu ce a mers pana la urma, voi stiti ca Elidel-ul l-am folosit tare putin, 3-4 zile, hidrocortizonul si mai putin, iar triamcinolone-ul n-a dat nici un rezultat. Ar ramane capsulele de Evening Primrose Oil sau tratamentul homeopat, dar pe acesta din urma l-am luat cand deja existau semne bune de vindecare. In ziua in care l-am luat (se lua o singura zi, in decurs de 4 ore, 3 doze) m-am simtit ciudat, nici acum nu pot sa descriu starea, dar fusesem avertizata de doctorita ca s-ar putea sa se intample si asa ceva. Bebe n-a avut nimic, tot dumneaei atragandu-mi atentia ca se poate ca, inainte sa sa faca bine, sa se faca chiar rau. Bine ca n-a fost asa, atat imi mai trebuia, ca oricum eram cu moralul la minus doi.
Acum cateva zile am fost si la vizita de 6 luni (si jumatate), am facut si vaccinurile de rigoare, ocazie cu care ne-am iritat in dupa amiaza cu pricina pe la cutele manutelor, in partea interioara a coatelor. Si iar mi-a venit in minte supozitia homeopatei, ca se poate sa fie o reactie la serurile chimice ale vaccinului. A tinut iritatia doar pana a doua zi, era ca o pata intinsa si rosie, care s-a uscat si acum e pe duselea.
Sanatate si piele fina-fina!
ange spune:
lexi, sa inteleg ca nu i-ai dat cu hidrocortizon mai deloc??!!!
atunci,cum ai tzinut eczema sub control? eu una nu sunt capabila...
ange,mamica de 2 ori
ange spune:
bai dar unde sunteti???!!!
ma lasati de una singura sa dau cu capul albastru in peretele rosu?!!
ange,mamica de 2 ori
iubibubi spune:
cami, io-s pe pozitii! ti-am mai spus, nu-ti mai lovi capshorul de nika, pe bube le doare fix in c..., nu se lasa ele sensibilizate de "acte" d-astea :))).
cum mai e la voi? inteleg ca nu prea bine...
io-s in a 9-a zi de tratament cu elidel. il mai dau o zi si gata. sa vedem ce-o fi... pe fata e bine (e sub "influenta" elidel), in schimb pe corp, unde se facuse bine-bine, iar au inceput sa-i apara... la naiba... poate se cara singure cum au mai facut-o pana acum... ca sa mai zic, nu-mi ramane decat sa sper...
cam asta. fii barbata, zoe-cami! le venim noi de hac!
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
bubi spune:
si eu tot prin zona! daca strigi sarim cu toate, nu?
La noi e binisor, adica suntem intr-o mica remisie, nu stiu cat va dura, dar e in faza estompata. Noi dam in continuare cu crema pe baza de Eucerin si cu Trixera. Lexi mi-a trimis Elidel (saru-mana inca o data ), asa ca astept cu interes, Mona, rezultatele tratamentului vostru! Oricum pe langa elidel (daca o sa incep tratamentul) o sa dau si un antihistaminic.
Tot vreau sa pun poze de la ziua Marei, dar sunt imense (1.3 M) si daca le micsorez la 30k sunt nashpa. Cand am timp imi fac si eu un album pe vreun site si vi le arat si voua. Eczema se vede binishor!
Pupici
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi