Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Raspuns: pentru ca asa se face in toate tarile europene, vaccinul asta nu e obligatoriu ci optional.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

am spus de ce, pentru ca scopul vaccinurilor obligatorii nu este sa o scuteasca pe mama lui X de luat decizii ci sa incerce eradicarea unor boli la nivel de po p u l a tie sau macar reducerea incidentei lor in viitor. Iar in acest caz vaccinarea obligatorie nu ar aduce nici un beneficiu: cancerul de col oricum nu ar fi eradicat.
In plus, trebuie sa mai actioneze si selectia naturala pe undeva, face bine la supravietuirea speciei :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

doruletz - io n-am zis homeopatie ci osteopatie si acupunctura... la care merg pe asigurare, dar nu de capul meu ci cu recomandare de la medic de familie... si ca beneficiar spun ca osteopatia si masajul nu-s acelasi lucru... ce bucurie mi-ar face sa-mi acopere asigurarea si masajele... daca ai un link convingator in sensul asta pe care sa-l pun sub nasul alora de la asigurari - fac cinste...

daca ar fi asa beton testarea vaccinului asta de ce oare medicii nu se inghesuie sa-l recomande mai cu caldura ci imi zic sa mai astept? de ce guvernul face cervarix si clinicile private gardasil? http://www.medicalnewstoday.com/articles/126820.php

obligativitatea vaccinului hpv - in uk ni s-a urcat democratia la cap (daca nu suntem vaccinati ) si chiar vaccinarile obligatorii in romania aici is facultative... cand am dat-o pe fie-mea la scoala si am trecut pe la asistenta s-a uitat aia in fisa ei adusa din romania si mi-a zis mirata ca e paravaccinata oarescum jenata m-am scuzat ca maica-mea e medic

pt dozele de vaccin ce urmeaza sa expire s-or gasi ceva cobai voluntari pana la urma... zic si io ca una care este cobai la un implant in inima care acum 2 ani cand m-au procopsit cu el avea testare facuta 6 ani pe doar cateva mii de alte inimi gaurite... dar am cantarit beneficiile cunoscute versus pericol de infarct sau accident vascular cerebral plus niste factori de lifestyle f personali si am pasit in teatrul operator... acum din cand in cand completez niste chestionare pt statistici care intr-o zi or sa convinga probabil si pe altii sa se 'vulcanizeze'... cu vaccinul hpv las pe altii sa construiasca statistica... recunosc ca daca fie-mea avea 1 an acum eram si io mai relaxata, dar cand esti in pielea personajului cu scrisoarea in mana cu ziua si ora la care e programata pt intepatura incerci sa-ti mai cumperi timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljenadaca ar fi asa beton testarea vaccinului asta de ce oare medicii nu se inghesuie sa-l recomande mai cu caldura ci imi zic sa mai astept? de ce guvernul face cervarix si clinicile private gardasil? http://www.medicalnewstoday.com/articles/126820.php

Probabil ca motivul e pretul:

Citat:
La Sécurité sociale remboursera donc ŕ 65 % chaque dose du Gardasil® dont le prix s'élčve ŕ 135,59 € TTC. Le schéma de vaccination nécessite trois doses. Le Cervarix® est quant ŕ lui remboursé ŕ 65 % par la Sécurité Sociale depuis le 8 juillet 2008. Son prix unitaire est de 111,82 euros (La vaccination nécessite également 3 doses).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
Si nici nu cred ca o sa se prezinte vreunul cu carnetelul de vaccinari la el.

Adina Iulia, ba sa faca bine baiatu' sa se prezinte la fata ta cu carnet de vaccinari cu tot .
Si, daca nici unul din ei nu are facut vaccinul, sa se ia de manuta si sa mearga la analize inainte daca au decis ca e timpul sa faca sex neprotejat.
Prezervativul si analizele sunt sfinte. Nu-s nicidecum pt. speriati de bombe, nici pentru fraieri.

Adina, asta nu e un mesaj adresat tie! :-) Am vorbit asa, in general :-).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Lasa ca eu pe a mea o vaccinez. Nu ma-ncred in vaccinul altuia .

Cu stocul de vaccin ramas disponibil - ar putea sa includa si fetitele ceva mai mari in program. Cred ca ar fi parinti doritori (cunosc eu unii care chiar sunt dispusi sa plateasca vaccinul).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:

Citat:

Adina Iulia, ba sa faca bine baiatu' sa se prezinte la fata ta cu carnet de vaccinari cu tot .
Si, daca nici unul din ei nu are facut vaccinul, sa se ia de manuta si sa mearga la analize inainte daca au decis ca e timpul sa faca sex neprotejat.
Prezervativul si analizele sunt sfinte. Nu-s nicidecum pt. speriati de bombe, nici pentru fraieri.

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Lasa ca eu pe a mea o vaccinez. Nu ma-ncred in vaccinul altuia .

Cu stocul de vaccin ramas disponibil - ar putea sa includa si fetitele ceva mai mari in program. Cred ca ar fi parinti doritori (cunosc eu unii care chiar sunt dispusi sa plateasca vaccinul).

Adina - fetele mai mari, daca si-au inceput deja viata sexuala (sau daca debutul vietii sexuale >1an), - din cate stiu eu - e nitel cam tarziu.

Cnd am auzit de vaccinul acesta, necitind nimic despre el, am discutat cu generalistul si l-am intrebat daca eu l-as putea face (o buna prietena tocmai imi spusese ca e posibil sa fi luat papiloma virusul).

Iar raspunsul medicului a fst: "E prea tarziu! se face inainte de a incepe viata sexuala".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Pai si atunci marele doctor Cercel de ce sustine ca si-a vaccinat nevasta?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Si, daca nici unul din ei nu are facut vaccinul, sa se ia de manuta si sa mearga la analize inainte daca au decis ca e timpul sa faca sex neprotejat.Prezervativul si analizele sunt sfinte. Nu-s nicidecum pt. speriati de bombe, nici pentru fraieri.

Denizelul - s-ar lua de mana sa mearga la analize intr-o societate ideala... Parerea mea.

Iar prezervativul nu-l va proteja neaparat de HPV cat de HIV - care e muuuult mai periculos decat HPV-ul. HPV-ul poti sa il iei, si il elimini fara sa faci boala.

Iar ptr prezervativ - poate ar trebui sa existe posibilitatea unor tarife preferentiale ptr adolescenti/elevi/studenti... Distribuitoare pe strada - sa poti cumpara la orice ora. Si multa campanie in presa, la tele.

Mergi la inceput

Am gasit un test de depistaj de risc de cancer de col uterin:

http://www.doctissimo.fr/asp/quizz/visu_form_cancer_uterus.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Toate raspunsurile la intrebari sunt aici:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5158789-video-trebui-stie-mama-unei-fetite-10-ani-despre-vaccin.htm

Mergi la inceput