"Alege-ti cu grija ..." -ep. 2
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Subtil sau nu, eu una protestez. Aratarile alea de voteaza, pun stampilele pe acelasi buletin de vot, deci votul e anulat ! Tztztztz! Asta nu se poate!
Acum, la modul cel mai serios.Mesajul filmuletului cam care ar fi: ca iese cine "trebuie", nu cine e votat???? Hmmm...oare chiar asa este?
Normal ca fiecare va vota cu cine crede sau isi va anula votul daca nu va avea incredere in nimeni. Va vota cu grija exact cum se vrea, nu? Nu mi se pare extraordinar clipul si sunt curioasa ce intelege Nea Cutarica de la Cucuietii din Vale din el. Ca majoritari sunt "Nea" astia, asa ca, ma scuzati, dar chiar nu inteleg care e scopul clipului, ce urmareste, pentru cine e? Pentru o mana de intelectuali? Asa, si, ce rezolva la urma urmei? Amintiri comuniste, aluzii la dictatura (ochii aia din final...) etc. Ma scuzati, dar eu is blonda bine si zau daca pricep. Va rog sa nu-mi spuneti ca e arta, ca daca vreau arta stiu unde sa ma duc sau ce sa-mi iau ca sa privesc!
April, nu folosi votul alb. Stampileaza foaia aia pana nu mai poti, ca tare mi-e sa nu puna altcineva stampila in locul tau pe cine "trebuie" la sfarsitul zilei...
cl spune:
Ileana, atunci poate sa fie ceva de genul: "las' ca vedeti voi acum, daca sunteti(sau ati fost) prosti!".
In afara muzicii, zau daca ma da ceva pe spate din clipurile astea.
Hai ca ma duc sa-l mai vizionez, sa vad daca il "vad" si altfel...
edit: suntem in zona crepusculara???unde a disparut mesajul ileanei????
iileana spune:
Claudia, ups, eu mi-am sters mesajul.
Scopul lui era relansarea discutiei despre film (lasind la o parte gramatica, pe care am rezolvat-o, si termenul "stapini", care de asta data lipseste), insa, dupa ce mi-a aparut raspunsul, am vazut postarea ta care practic tocmai asta facea, discuta despre film in sine. Asa ca mesajul meu era, deja, inutil. Drept care l-am sters.
Nah, acuma ne incurcaram .
Sa incerc sa o dreg:
Deci () eu ziceam in mesaj ca:
"Sirmie, hint: persistenta ochilor din final".
Apoi, dupa ce-am citit ca si Claudia spunea de ochi, am editat si i-am raspuns ca mie ochisorii nu mi-au amintit de dictatura.
Si-acuma ii raspund tot Claudiei ca ochii sint ai oitei dragute si blinde XY0135394 care cistigase alegerile, in aclamatiile celorlaltor oite blinde si entuziaste...
Mai mult nu mai zic :).
Decit ca episodul asta mi se pare mult mai subtil dar si mai scary decit primul.
cl spune:
Oita aia blanda va fi dictatorul de maine (sau are un dictator in spate), ca asa se poarta, deh! Eu vad ochii aia lucind sinistru... Deci exclud dictatorul din spate, ea e viitorul dictator .
Nah, asta e senzatia mea...
cl spune:
A, si inca ceva, care m-a distrat, au ales aratarea aia pe calculator!!! Ca la jocurile de noroc!!!!
iileana spune:
Pai da, e "metmorfoza" oitei blinde (sau, ma rog, a berbecutzului blind, ca-i purtator de Y :))), dar....
Ups, am zis ca nu mai zic :)...
cl spune:
pai vezi, Ileana, ca tot la dictatura ajungem, exact senzatia mea initiala?
mesajul cred ca asta e: prostia duce la dictatura si manipulare... si nu e pentru toata lumea, aici referindu-ma la acei "nea".
no, acum depinde si cine a comandat clipul si cum l-a vrut, ce indicatii a dat... ca eu am vazut stapanul anetenelor intr-o emisiune pe realitatea care mi-a dat fiori pe sira spinarii, apoi a aparut primul clip doar pe-o antena si m-au trecut fiorii, iarasi (nu, nu din cauza filmuletului!), facand niste conexiuni gandindu-ma ca daca... brrrrrrrr!!!! efectul a fost exact contrar: "daca te votez pe tine, asa o sa ajungem sigur, asa ca in nici un caz nu vei avea votul meu!".
no, asta fu senzatia mea...
sirimie spune:
E clar ca e ceva cu dictatori pentru ca altfel nu ar fi rindurile alea de oameni care fac acelasi lucru
Trebe sa revizionez ochii de la final, nu i-am remarcat
Dar ce mi se pare mie contrar logicii: acum nu e dictatura, ca daca ar fi nu ar aparea clipul respectiv, pai atunci nu inseamna ca trebe votat la fel ca acum ca sa nu fie dictatura nici in viitor? Cred ca oamenii astia au gresit secolul in care vorbesc de dictatura... Ma depaseste.
Si daca e vorba de Basescu care plingea frumos acu' 4 ani, si intre timp e lupul la oi, a ajuns el sa fie dictator?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Nu e vorba de dictatura, mai degraba in primul episod s-ar fi putut pune asa problema, acum nu.
Claudia, ca tot ai zis de stapinul antenelor, eu nu "citesc" clipul asta ca o invitatie de a vota PC ( ), sau, mai precis, PSD+PC ( !!! ) -ca tura asta se servesc la pachet.
Daca l-as fi interpretat o singura secunda in acest fel, in nici un caz nu-l postam aicea, in vazul lumii, sa-i fac reclama!
sirimie spune:
Am vizionat si m-am mai lamurit putin. XY primeste buletinul de ales inainte sa fie votat, de la unii multi si mari, pe urma e votat de altii care fac asta identic, p'orma se duce si/sau se face ala mare care vede tot si face tot. Din spatele tembelizorului
Poate ca asta e metafora, e cineva in spatele tembelizorului care face si drege Adica manipuleaza plebea. O fi Voiculescu ?
Ileana, da-mi voie sa te contrazic, totul are trimitere la dictatura, de la pazitorii gardieni de dimensiuni mai mari, la uniformizarea celorlalti. Asta e continuarea dupa primul episod si chiar continua ideea de acolo, nu sint independente.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei