Diversificarea (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Intrebare tampita: cerealele cu fructe (Milupa, Humana) se pot da seara? Sau momentul zilei nu are nicio legatura? Pana acum i-am dat lui Gabriel numai cereale cu orez si porumb, just to be on the safe side.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Intrebare tampita: cerealele cu fructe (Milupa, Humana) se pot da seara? Sau momentul zilei nu are nicio legatura? Pana acum i-am dat lui Gabriel numai cereale cu orez si porumb, just to be on the safe side.

Eu cerealele i le dau seara. Dar asta pentru ca dimineata mananca fructe,la amiaza legume cu carne si atunci a ramas seara pentru cereale. Eu cred ca poti sa i le dai oricand.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra

Mergi la inceput

Multumesc mult, puisor.

Si eu urmez aceeasi schema. Insa mi-a fost teama sa-i dau cereale cu fructea seara si i-am dat numai din cele cu porumb si orez. Tu i-ai dat seara cereale cu fructe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ii dau cereale cu fructe de la Humana. Si le mananca mai bine ca orice alta mancare. Eu i-am cumparat vreo trei sortimente si le tot alternez sa nu ramana fixata pe un anume fel.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra

Mergi la inceput

Am inteles. Multam si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui galu

Nu stiu ce se intampla cu copilul meu ca de cateva zile nu mai vrea pireu de legume nici cum...Am incercat sa pun mai putin cartof, am scos si untul chiar si uleiul de masline...apoi pe rand cate o leguma, pana am ajuns la pireu format din cartof si morcov si putina carnita...dar degeaba...nu stiu ce sa mai fac cu ea!!!??? O sa incerc maine cu cateva picaturi de lamaie...poate o sa manance mai bine. Ei ii place f mult lamaia, la fel si portocala si sper sa nu-i faca rau pe mai tarziu, oricum nu ar avea cu cine semana cu probleme de stomac. Ce ma sfatuiti sa mai incerc?
Merci

incearca lamaia, poate ii place mai acrisor, sau poti adauga iaurt- scuze, nu am retinut cat are puiul;

de la 11 luni eu am inceput sa folosesc bors...cand simte bors papa cu placere, fara figuri;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galu spune:

Ellis, merci am incercat si i-am pus cateva pic de lamaie in piure si a mancat mai bine..Olivia are 7 luni si 1 saptamana...As vrea sa-i pun si eu bors dar cred ca tre sa mai asteptam...Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Galu mai asteapta cu borsul barem pana la 8 luni implinite. Vezi ca a mers cu lamaia? Si, Ellis are dreptate, si iaurtul e o solutie. Iulia a avut vreo 3 saptamani la rand in care altfel nu se atingea de legume. I-am pus iaurt, intai mai mult apoi treptat tot mai putin si acum mananca fara iaurt. Gandeste-te cum ar fi sa mancam noi totul complet nesarat, fara nici un gust...de-aia am pledat eu aici si pt frunzele de patrunjel proaspat, tocate.
Fff interesant ce scrii Lizi. Uite, cu totul alte idei. Nu ne mai dai amanunte?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Galu si eu zic sa mai stai cu borsul...eu nu-i dau catincai nici acum..problema cu borsul este ca fermenteaza si e cam rau pentru burtica...
Ce ziceau fetele cu iaurtul si la mine a mers la mancaruri...ca la supe si ciorbite ii pun smantana de pe la 7 luni...poti incerca cu smantana..dar foarte putina...
Ciorbitele eu le acresc cu lamaie...mai ales acum de cand a inceput epidemia de viroze
Nu am retinut cat are bb al tau, dar eu ii dadeam catincai sa molfaie morcov fiert din supita si in timpul asta "dai dai" cu lingurita...

Oana si Cati mica (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.
Va rog sa nu "va radeti" de intrebarea mea : cantariti mancarea pe care o dati bebelusilor ? Adica stiti la fiecare masa cate grame de supa, carnita, fructe, etc. a mancat ?
Mie pediatra mi-a spus cam cate lingurite sa-i dau, nu a mentionat cantitati clare. Cred ca ar fi si dificil avand in vedere ca fiecare bebelus are propriul ritm de crestere, apetitul propriu, etc. Insa am intalnit si mamici care stiu cu exactitate cantitatea de papa pe care o dau copilasilor. Voi cum procedati ?
Abia astept sa inceapa diversificarea odata ca sunt convinsa ca nu e chiar asa complicat pe cat mi se pare acum. Insa nu ma pot abtine sa nu imi pun tot felul de probleme. Imi cer scuze daca intrebarile pe care le pun sunt stupide.
Multumesc.

Mergi la inceput