Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorenza spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui diotima
heiiii, imi dati emotii ca mi-am luat geanta de bumbac In asteptarea ultimei comenzi LR.fr... Yannis |
cristicross spune:
Am primit si eu codul cu -15 eur din 29 si haina cabane, dar cand bag codul in cos imi apare VESTE POLAIRE inloc de haina CABANE.A folosit cineva codul, a primit cadoul?
Trinity spune:
M-am trezit si eu la spartul targului... :(
Ma iertati ca intreb, dar nu reusesc sa citesc tot - vreau sa fac si eu o comanda pe Lr.fr, si am vazut ceva discutii cu site-ul romanesc.
Se mai pot face comenzi in Franta? Ca sa stiu sa ma grabesc daca e cazul.
Multumesc mult
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Trinity M-am trezit si eu la spartul targului... :( Ma iertati ca intreb, dar nu reusesc sa citesc tot - vreau sa fac si eu o comanda pe Lr.fr, si am vazut ceva discutii cu site-ul romanesc. Se mai pot face comenzi in Franta? Ca sa stiu sa ma grabesc daca e cazul. Multumesc mult |
deocamdata da! eu azi am incercat si a mers dar n-am validat comanda, eu zic ca pana pe 5 nov cand se lanseaza oficial marele lr.ro merge sa dam comenzi pe lr.fr...asa ca, da comanda!
Mamica de bobocel David-Mihai
miki68 spune:
'neata! Las si plec la scoala.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
alinabojuc spune:
Neata. dau si eu o . Nu am avut timp sa intru ca am fost tot printre lucrari la birou, muraturi si ieri a fost si ziua mortilor pe la noi. Nu prea mai am acces la net nici din cauza de sot microbist, se uita la meciuri pe net
Ma tot gandesc la lr.fr...oare nu era normal sa faca un pic de reclama pe site ca se va deschide lr.ro? de fapt nu ma mai mir de nimic.
Am vrut sa mai dau si eu o comanda insa nu am indraznit. poate nu o trimit si iar imi dau cec sau nu...sau... asa ca m-am potolit. inca sper sa fie bine
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 'neata! Las si plec la scoala. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
'neata sau mai bine zis "buna ziua"
uite ca e calda si acum
claujro spune:
Salutare! M-am intors azi de la Breaza unde nu am avut net, am incercat sa va citesc din urma, nu am avut rabdare...dar am prins ideea principala.
miki68 spune:
Vorbarete ati mai fost azi...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei