Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
pe accuweather zice ca de vineri incepe sa se raceasca vremea...merge catre 4 grade ziua . o sa se anime subiectul...
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro pe accuweather zice ca de vineri incepe sa se raceasca vremea...merge catre 4 grade ziua . o sa se anime subiectul... |
Da,da' cu altfel de discutii,belicoase!
Lorenza spune:
citat din mesajul lui claujro Adica? |
Pai ce,nu stii ca vor sa ne taie macaroana din 5?
claujro spune:
Ba da. Stiu.
Monica, e destul de bun dar ca toate prognozele meteo pe termen lung....Eu folosesc varianta aia "toate 15 zile" . Pt a doua zi insa e super, stiu ce hainute redoutiste sa imbrac.
Jasmine spune:
Si eu am fost pe afara cam toata ziua,in rest am bucatarit,abia acum m-am mai linistit.
Astept 3 colete si alta comanda chiar nu mai dau.Sper sa nu ma trezesc maine sau pomaine cu vreun cod minunat care sa nu ma lase pana nu scotocesc iar pe site.Adevarul e ca in momentul asta chiar nu-mi mai trebuie nimic de la ei si am si stocuri de haine pt pitic pt urmatorii 2-3 ani .
14 +
danadc spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana 'Neata! Danadc, spune-mi, te rog, ce dimensiuni ai si ce marime ti-ai luat la pantalonii aia faini? Eu la fuste mi-am tot luat marimea 42, dar fac miscare, una alta si parca nu mi-as lua 42-44 la pantaloni. Oare merge 38-40? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Eu mi-am luat mereu masura 40 sau 38-40 si-mi vin turnati. Am 1,68 inaltime, 102 solduri.
mihaser spune:
Fetele de la Mini Mode puteti cumpra prin site-ul asta:
http://babystuff.nextvision.ro/
La 80 DE LIRE comision 15 lire si transport 9 lire. Nu-i f ieftin, dar e de calitate...Vin in 2 sapt.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui mihaser Fetele de la Mini Mode puteti cumpra prin site-ul asta: http://babystuff.nextvision.ro/ La 80 DE LIRE comision 15 lire si transport 9 lire. Nu-i f ieftin, dar e de calitate...Vin in 2 sapt. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Hm!