Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 8
crislunca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ama1357
pai costa 99.90€ oe. fr iar 390 ron or fi tot atat. |
Am luat-o eu...e super misto
Laura Ioana spune:
'Neata!
Danadc, spune-mi, te rog, ce dimensiuni ai si ce marime ti-ai luat la pantalonii aia faini? Eu la fuste mi-am tot luat marimea 42, dar fac miscare, una alta si parca nu mi-as lua 42-44 la pantaloni. Oare merge 38-40?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
mihaser spune:
Fetele se mai pot da comenzi acum in 1?
Poate apuc si io sa dau pe ultima in 5!
Vad ca nu apare steagul romana jos pe prima pagina LR...inca!
Pup! Week-end placut!
nushulica spune:
cristicross am purtat burtiera de la sano cateva saptamani , vreo 3 parca, apoi ma enerva ca ma strangea prea tare si mi-am luat de la triumph chilot din ala cu tot cu burta(ok,nu ma mai stangea asa tare) si de la mondex body slim de ala ca la teleshopping de zice ca ridica coapsele si tine burta...ei la mine nu ridica si nu tine nik dar e ok pt burtoiul care mi-a ramas macar mi-l strange ca preturi burtiera sano e 20 lei aia de la triumph e 55 lei si astea de la mondex sunt 30 lei mi-am luat 2 bej si negru sa le pot schimba, nastere usoara!!!
deci mai putem da comenzi sau nu?? ca eu aseara nu am dat special comanda sa vad poate azi mai baga reduceri noi fiind 1 noiembrie
Mamica de bobocel David-Mihai
gabi25 spune:
Nici eu nu am mai dat de mult pe aici, dar am votat si am studiat produsele cumparate de voi.
Nu mai zic de faptul ca admir modul in care va luptati pentru a putea continua nebunia asta a noastra numita redoute.fr.
Legat de ce e pe site-il romanesc....brrrr...cred ca nici nu merita sa comentez.
Am dat si eu o comanda de vreo 55 euro aseara si cadou am bagat jucariile de plus.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
mama_lui_alex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crislunca
Am luat-o eu...e super misto |
si eu...SUBSCRIU!..nu e cel mai extraordinar bumbac..dar e ok!
diotima spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mama_lui_alex
si eu...SUBSCRIU!..nu e cel mai extraordinar bumbac..dar e ok! |
heiiii, imi dati emotii ca mi-am luat geanta de bumbac
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis