a inceput campania /Rezultate comentate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

"Institutul pentru Politici Publice solicita; introducerea, in buletinele de vot, a optiunii "Niciun candidat" pentru romanii care nu sunt multumiti de oferta electorala."

Ei uite exact asta as vota "niciun candidat".
Pentru ca o sa am de ales intre niste necunoscuti pedelisti, niste udemeristi, Ludovic Orban (care nu imi place din cauza scandalurilor in care a fost implicat) si Ion Dichiseanu care, lasa ca are 75 de ani si ironic candideaza din partea partidului Noua Generatie da' mai are si scandaluri in casnicie si mai e acuzat si de incest!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Asta ma enerveaza, printre altele: daca acum trebuie sa votezi o persoana, sa fie una cunoscuta; pentru ca nici un partid nu are politicieni cunoscuti de calitate, nepatati, baga pe liste tot felul de oameni, cunoscuti din alte domenii, ca sa-i voteze lumea. Cine stie cati din cei necunoscuti or fi capabili, dar in fata (si , deci, votati) sunt cantareti, artisti, sportivi...ce-or avea astia in comun cu politica, cum vor pune ei umarul la viitorul tarii...nu conteaza nimic di astea pentru cei care vor, cu orice pret, sa-si faca jocurile.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Asa cum imi sta in gat candidatul de Arges Florin Calinescu.

Daca romanul e fraier, si tare cred ca e, va vota aceste nume lipsite de continut, doar pentru ca ii suna cunoscut.

Pentru ca nu se intelege ca Parlamentul este LEGISLATIVUL adica al de face legi.
Imi si inchipui ce legi poate sa nascoceasca, Calinescu, sau Anghel sau Dichiseanu sau Dida Dragan, sau Mihai Pocorschi, Duckadam, Zmarandescu.

Lehamite mai mare ca acuma, parca nu am avut niciodata.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

De pe fluturasul pus pe clanta usii:
"Te-am cautat si nu erai casa, voi mai veni.
Te astept si pe tine in strada:.....sau la telefon..... Voi fi onorata sa cautam impreuna rezolvarea problemelor care te framanata."
"Intram impreuna in Parlament!

De pe site:
"M-am nascut in acelasi an cu Barack Obama, adica 1961"
...

Am ajuns la concluzia ca, si eu, in locul vostru, as gandi cam asa: „Cine mai e si asta, care ne spune ca va fi un altfel de politician, ca va fi deputatul nostru si ne cere s-o credem pe cuvant? Pai, din start, seamana cu ei, vorbeste exact ca ei!”
Corect, dragii mei, imi pun cenusa in cap.
Am gresit. Am vorbit pre limba lor, cand voi asteptati sa vorbesc pe limba noastra, a ne-politicienilor.

Pe limba noastra, politica e o curva, iar politicienii niste mincinosi, care promit marea cu sarea in campanie, jura stramb pe Biblie la investitura, nu demisioneaza cand gresesc si nu raspund material sau penal daca dovedesc incompetenta, rea-credinta, fac abuzuri sau, chiar, infractiuni.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

In ultimele sondaje, PSD + PC devanseaza PDL. Este o evolutie neasteptata a lucrurilor, pentru mine este foarte interesant fenomenul. Un articol pertinent zic eu: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-5168311-semnele-disperarii-traian-basescu.htm.

Voi ce credeti? Va pierde PDL alegerile? Vom asista la o resuscitare a PSD-ului? Oamenii chiar uita atat de repede? Sa fie asta o sansa pentru PNL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Un articol pertinent zic eu: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-5168311-semnele-disperarii-traian-basescu.htm.

Da, am citit ieri articolul, e un bun comentariu.
Iar azi am mai citit unul cu un usor iz de scenarita.

Concluzia: .

P.S. Nu vad in ce mod o victorie "la scor" a PSD-ului ar fi o sansa ptr PNL???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

P.S. Nu vad in ce mod o victorie "la scor" a PSD-ului ar fi o sansa ptr PNL???

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Ma refer la faptul ca PNL, care este acum in sondaje destul de jos, ar putea profita in urma "declinului" celor de la PDL combinat cu imaginea destul de sifonata a PSD-ului (cu un Nastase patat, un Iliescu usor ramolit si un Geoana demagog). Toate astea la un loc ar putea duce la un reviriment (poate) al PNL-ului. Nu zic ca mai poate face ceva spectaculos in sodaje PNL-ul in acest moment, in mod clar un partid aflat la guvernare va avea intotdeauna de pierdut la alegeri dar totusi.. degringolada ar putea ajuta la marirea scorului. Daca vor sti sa isi joace cartea.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/829785/EDITORIALUL-EVZ-Guvernul-PDL-PSD-duhneste-in-aer/

Mergi la inceput

A, pe termen lung zici...

Duminica asta, mai mult de astia 20% preconizati nu pupa :(.

Din pacate, PSD-ul are o imagine "sifonata" (mai precis dezastruoasa) pentru tine si pentru mine. Nu si pentru mare parte din cetatenii care se vor prezenta constiinciosi duminica la vot. :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu cred ca Romania va redeveni rosie, din pacate. Mie nici pdl-istii nu-mi plac, sunt o adunatura, resturi din PDSR, PD, parte dintre liberali plecati la marea scindare ... mi se pare cel mai aiurea partid. PNL-ul nu e un partid de masa, cred ca nu va avea niciodata mai mult de 20%. Eu ii simpatizez ... daca se poate spune asa. Si cred ca, indiferent cine castiga alegerile va trebui sa faca alianta cu PNL-ul.
Cel mai tragi-comic ar fi o alianta PDL-PSD brrrr, si asa sunt din aceeasi "mama".

Mergi la inceput

FSN reloaded?
N-as crede...Sau, mai bine zis, sper ca nu.
Desi...

In fine, Dl. Basescu si-a facut-o cu mina lui. Acum culege ce a semanat.

P.S. Congo cere viza?

Mergi la inceput