FIV de toamna 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Fetelor, fetelor de luni de dimineata tot incerc sa intru pe forum si uite ca abia acum am reusit!!! ARDEAM de nerabdare sa impart cu voi ce am trait aceste ultime zile!!!

Ma duc vineri,orele 13.00, la dl.dr.Niculescu precum programat si dupa eco vaginal imi declara-"ori e o sarcinas fff mica de cca 2-3 saptamani ori iti vine menstruatia.Vii luni la spital ptr teste de sarcina, urina si sange!" Am crezut ca lesin acolo. Drept e ca aveam intarziere de cca 10 zile la ciclu, sani durerosi, dar asta mi s-a mai intamplat, am refuzat sa-mi fac probleme.. Am intrat imediat in alerta- 'stiti, i-am spus dlui dr.,ca ultimele mele doua sarcini acum 2 si 3 ani s-au terminat prin avort spontan pana la 4-5 sapt.!! Daca e sarcina si patesc ceva peste week-end,ce fac?? Nu puteti sa-mi dati de pe acum medicatie??' Raspuns sec - " Nu, daca se intampla ceva, inseamna ca nu a fost sa fie!!"

Cu aceste cuvinte crude, sadice am plecat eu, impleticita, in week-end..Evident, nu am putut sta cu mainile in san, am luat 2 teste de sarcina si mi le-am facut Samb. si Dum., imi iesea cate o a doua liniuta ff fina roz ..????

In fine, luni, mi-a iesit testul de urina slab pozitiv, iar ieri, cand m-am dus sa iau de la spital rezultatul testului de sange, am avut norocul sa-l nimeresc de dl.dr. in cabinet si neocupat. Imi ia rezultatul si mormaie "Mda, sarcina in evolutie, asa zice aici, dar sa te vad miercuri la cabinet, sa mai vad cu ochii mei cat e de mare. Incepem imediat medicatie puternica de mentinere a sarcinii si nu te mai gandi obsesiv la ce a fost in trecut.Ei, cu putin noroc in urmatoarele saptamani, putem spune ca ai scapat pe ultima 100 de metri ca prin urechile acului de FIV!!"

Azi, orele 13.00 voi fi la cabinet, sunt descompusa de frica de a nu putea tine aceasta sarcina.Ajunsesem la ultima frontiera FIV incredintata fiind ca numai daca raman prin FIV pot mentine sarcina, ptr ca te ia din prima clipa cu tratament de sustinere si inca imi e fff frica,fff frica ca poate nu e ok ca am ramas asa. Deficitul meu hormonal este de vina - raman greu si pierd usor. Deci FIV era solutia nu doar sa raman, dar sa si TIN sarcina!!!

Sunt nebuna??? Cred ca da, D-zeu e mare, mi-a dat un cadou, de care voi tine cu dintii acum, dar lasati-ma in continuare pe lista, cu voi, fetelor, ca bucuria sa nu fie prematura oricum, si uite scriu si plang

Am senzatia clara ca voi mi-ati adus noroc. Sprijinul moral, incurajarile voastre, Raluca, Pia, voi toate,va multumesc.
Denisa, tii minte ce mi-ai spus tu??? Ca sa incerc sa raman totusi in mod natural??? Mi-am ras amar in barba atunci... Ma pregateam de FIV, nu am mai luat nimic, nimic, nici Ova-mit, nici Pregnyl, cum a spus dl.dr., nimic de 3 luni...

Repet, sunt ff speriata, ce va fi in urmatoarele saptamani??Alt esec, esec care ma va face doar sa pierd timp pretios, in care eu puteam incepe tratam.FIV acum??? Am nevoie de voi in continuare, sunt bulversata...

Am emotii azi la Niculescu, sa vad ce mai zice, cu stilul lui pesimist...of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

ANCA... BAFTOASA DE PE LUME!!!!!!

Cand am scris sa-i spui lui Niculescu sa aiba grija si mila de tine, nu m-am gandit totusi ca va fi asa baiat de caracter sa te scape de tot de injectii!!! Sunt muta! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara, draga mea! Sa dea Domnul sa nu treci nici prin cea mai mica emotie, decat prin emotiile firesti de viitoare mamica!
Scrie-ne repede cand te intorci, te rooooog!!! Si nu care cumva sa dispari de pe aici...

Deci: Cloe si Anca... e prima data cand avem doua gravidute pe subiect. Toamna asta e bogata... simt eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Vai ce ma bucur Anca!!! Felicitari si curaj!!!Ai vazut ca se poate?Abia astept sa ne spui tot.
Ce rau a fost zilele astea fara forum,credeam ca n-o sa mai mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bravo,felicitari Anca!!!!Cum te simti?Ce simti?Ti-a dat deja tratamentul de mentinere,Niculescu?

Tare norocoasa esti sa scapi pe ultima suta de metri.Deci tu ai mai ramas insarcinata?Ne bucuram pentru tine!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

bravo anca, asta da veste; daca asa a vrut Dumnezeu, inseamna ca va fi bine pina la capat; asta e o minune si trebuie sa crezi in ea; iti tin pumnii pt consultatia de azi; te pup si fii tare;
oanamagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Extraordinar Anca, felicitari!
Mi-au dat lacrimile citind.

Inteleg ca te framanti pt ca problema ta este cum sa mentii sarcina dar sigur doctorul iti va da tratament adecvat si va fii bine. Normal ca te vrem in continuare pe lista noastra, te asteptam cu vesti.

Corina: merci pt articole, m-am dus deja aseara si am cautat de pe google. Ce sa zic, rezultate contradictorii, nici un criteriu clar...fiecare trebuie sa hotarasca si sa isi incerce sansa.

Gabi: Imi pare rau ca ai trecut prin toate astea cu Simona dar important este ca acum e bine. Merci ca ne-ai povestit si in continuare sa fie numai bine.

Raluca: Speram eu sa fii acolo. Nu mai e mult si ne vine si noua randul.

Denisa: Nu mai e mult si acum ne dai o veste buna. Suntem pe faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Bravo,Anca!!!!! Sa fie intr-un cea bun, iar ceasurile bune sa nu se mai opreasca niciodata. Avem nevoie de tine aici, asa ca nu ne parasi! Tu si bebele tau sunteti oxigen aici la capitolul aspirante.
Ai grija de tine si de cum iti dozezi emotiile, pt ca acum nu mai poti face ce vrei tu, de capul tau!
Sa nu incetam sa credem in minuni, ele exista. Si cand crezi mai tare ca nu mai e nici o speranta, apare o minune. Asta e viata si dea aceea e asa de frumoasa, cu toate greutatile ei.
Anemona, cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo Anca!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!! Vai ce fericita trebuie sa fii! E normal sa te framinti de griji, si din cum te stiu eu pe tine (din emailuri), nu o sa te linistesti pina nu te vezi cu bebita in brate. Dar macar incearca!! Iti tinem mult de tot pumnii sa fie bine pina la sfirsit. Ne dai aripi!!

Gabi, tare rau imi pare ca ai trecut prin ce ai trecut cu Simonica, dar ce e important e ca acum totul e bine. Sa dea Dumnezeu sa ii aduci pe lume si un fratior sau surioara in curind.

Va pup pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Cloe, ce mai e cu tine? Cum te mai simti?
Nu am mai auzit de tine in ultimele zile. Probabil ca e din cauza forumului care nu a mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Fetelor, scumpelor, mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre. Ieri nu m-am mai intors la serv si numai aici am PC si iata ca sunt deja intr-o MARE DILEMA, VA ROG sa-mi dati sfaturi, sa pot lua o decizie:

Ieri, la Niculescu mi-a facut eco vaginal, a apreciat sarcina cam la 3,5 saptam. si in afara de Vitamina E Forte si acid folic, mi-a dat tratament de sustinere de sarcina cu UTROGESTAN (Progesteron adica), 4 tablete vaginale/zi (in prescriptia medicamentului maxima fiind de 3..in fine) ramanand sa ne vedem saptamana viitoare vineri. Niculescu ramanand si el in continuare nu foarte euforic...Mi-a zis pana la intreved.urmatoare cat mai putin, combatere constipatie cat mai natural, fara eforturi fizice de nici un fel, cam asa.

La insistentele lui Dan al meu si ptr ca si pe mine m-a mancat in c..., am facut dupa aceea ceva ce poate nu e ff frumos, dar.. m-am dus la cabinetul particular al altui dr., ptr o 'second opinion', anume dr-ul la care se duce mama mea, dl.dr.Lemnete/Polizu, care mi-a facut si el eco, dar pe burtica, unde se vedea parca mai bine uterul decat la eco-ul lui Niculescu( unde se vad ff bine ovarele fiind vaginal) cu intentia si el -avand in vedere antecedentele cat si preventiv- sa ma puna pe medicatie hormonala de sustinere sarcina. La eco insa a constatat ca paturica/membrana( nu mai stiu exact cum s-a exprimat) din jurul saculetului este cam groasa, adica se poate hrani embrionul singur, fara ajutor deocamdata si IN NICI UN CAZ nu imi da medicatie hormonala ptr ca ar ingrosa acea paturica prea mult, ar incepe o sangerare care ar duce la avort!!!!! Sa vin, zice, saptam.viitoare mierc., vedem ce mai e si eventual facem analize de sange.

Doamne, eu ce faC ACUM -pana saptam. viitoare mor si invii!!?? Iau sau nu iau Utrogestan-ul?????

Ce nu e in regula, zic eu, este - cum stie un dr. daca si cat Progesteron sa-mi dea fara analiza de sange, din care rezulta clar cat am??? Uite, lui Cloe i-au facut tot timpul analiza si asa au stiut cat sa-i dea si cand sa se opreasca, nu???? Cloe, ce zici???

Dar eu ce naiba fac acum??? Parerile sunt diametral opuse, iar eu NU VREAU sa pierd acest copilas ca-mi zbor creierii!!!!

Gabita draga mea, da, eu mai ramasesem in trecut.Acum ma simt bine, nu am greturi deloc, doar ca sunt balonata/constip si ma dor sanii. De ieri parca ma dor mai putin - sa fie semn rau???

Nu stiu ce sa fac...

Astept parerile voastre, Ralu, tu ce zici??

Mergi la inceput