FIV de toamna 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Draga mea, desi suna aberant, du-te la un al treilea, ceva trebuie sa se potriveasca cu una din variante... azi e prof. Ancar la Medsana. te pup si iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Draga Anca sa fie intr-un ceas bun aceasta sarcina si sa te bucuri de ea.PArerea mea, desi nu-l cunosc inca pe dr. Niculescu(astazi merg prima data la el) sa te increzi in el si in nici un caz in dr. Lemnete.Din experienta mea dr. Lemnete nu este atat de bun pe cat se spune.Mie mi-a luat banii un an de zile fara ca sa-mi faca ceva folositor sa raman gravida.
Oricum incearca sa mergi si la prof. dr. Ancar.
BAFTA

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

draga anca, eu as merge pe mina lui niculescu; nu stiu ce dereglari hormonale ai tu, dar stiu ca dr iti dau imediat progesteron pt mentinerea sarcinii daca ai mai pierdut sarcini in antecedent; sfatul meu e sa faci analiza la bhcg si la progesteron; pe rezultatul de la analiza scrie f clar care sunt valorile normale intre care trebuie sa te incadrezi pt sapt respectiva de sarcina; daca valoarea progesteronului e ok, e de bine, daca are o valoare prea mica, atunci trebuie supliment de progesteron; incearca sa mergi si la dr ancar ca sa te linistesti si sa stii ce ai de facut; mare atentie: fara efort, sa ai grija sa nu racesti, etc; primele 3 luni sunt f importante; daca treci cu bine de aceste 3 luni sansele sa-ti vezi bebele in brate sunt f mari; i-ai sous dr ca ai mai pierdut sarcini? eu as avea incredere in niculescu si ancar pt ca ei stiu ce inseamna sarcina pretioasa si trateaza aceasta sarcina altfel decit ceilalti dr ginecologi;
te pup si sa dea Domnul sa fie bine,
oanamagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Da, Tia, sa stii ca m-am gandit si eu, dar uite, tocmai am sunat la Medsana ptr programare azi la dl.dr.Ancar si mi s-a spus ca programarile la dansul se fac cu cate 3 saptamani anterior.Asta este. Deci pica. Am o buna prietena medic generalist, incerc sa dau acum de ea, poate ma ajuta cu indrumare spre un alt medic.

Tumpi, iti strang pumnii ptr azi la Dr.Niculescu.Am in continaure incredere in el, dar m-am gandit ca pe aparate diferite( Niculescu -eco vaginal, Lemnete - eco burtica!) se vad lucruri diferite, m-am gandit ca Niculescu nu a avut cum sa vada poate cu aparatul sau acea paturica-??!!

In orice caz cred ca treb facuta analiza sange si tocmai de aceea nu inteleg de ce nu m-a pus s-o fac, Oanamagda, multumesc mult, deci bhcg ptr Progesteron - ce-ar fi sa ma duc maine dimineata singura, de nebuna la laborator la Giulesti si sa mi-o fac,hmmm??? Mi se va face??
Da, si eu cred ca daca trec cu bine de primele 3 luni, am sanse mari sa fac bb-ul
Numai de mine vorbesc, of..

Corina,viteazo, tu ce mai faci cu injectiile??? Denisa, draga mea, inca cateva zile si gata- cum te simti??

Va tin la curent, fetelor - daca stiti un alt medic bun, la care se pot merge azi-maine, sa-mi spuneti va rog.

Raluca, astept opinia ta oricum!!!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anca,

stiu pe cineva care merge la Dr. Cezara Anamaria Bucur (CM Unirea) si e foarte multumita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Am vorbit cu prietene mea medic si mi-a spus ca a fost chiar colega de facultate cu dr.G.Lemnete. Mi-a spus deasemenea ca daca tatal sau a fost un mare dr., nu aceeasi parere are si despre fiul sau. Mi-a recomandat in orice caz sa merg pe tratamentul dlui dir.Niculescu ptr ca este strict specializat in domeniu si ptr ca ea nu crede ca chiar un mic surplus de Progesteron face rau unei sarcini, dimpotriva!!
Mi-a mai spus ca nu-mi face bine deloc sa ma stresez suplimentar alergand pe la terti dr., dar ca va merge cu mine daca insist la o buna prietena ai ei dr.ginecolog, in care are mare incredere sa mai cerem un sfat. Diseara oricum ma vad cu ea si mai vorbim. Maine ma prezint la 'raport'!!!

Va pup si va multumesc mult, mult ptr sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Acum daca tot m-am bagat ca musca in forumul asta indraznesc sa pun si eu niste intrebari de om nestiutor...Cum "devine" cu constipatia?! Acum, daca ma duc la doctori si intreb spun sec..."de la hormoni"...Poate stiti voi si ma lamuriti si pe mine, care hormoni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anca,eu zic sa iei progesteronul (utrogestan)pt ca nu are ce rau sa-ti faca.Ajuta la fixarea sarcinii.Nu te mai duce la o suta de dr pt ca mai tare te vor baga in sperieti.Este tratamentul pt mentinerea sarcinii tale!Stai in pat cat poti de mult ,nu ridica greutati.
Faptul ca te simti balonata si te dor sanii e perfect.Bb se prinde bine inseamna!
Eu nu am avut greturi.Eu nu puteam manca nimic.

Ai grija de bb mic!

Te pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput