Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 60

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniya

Natynic , nu injura pe nimeni Mi-a zis s-o iau mai usor,si daca ma simt mai bine deja.

Ile,nu e corect sa scrii in alta limba.E ca si cum ai vorbi cu cineva la ureche,cand de fata sunt si alte persoane.
Eu doar vreau sa-ti spun asa,toti stim ca in Romania nu e totul roz,si s-a saturat lumea sa se faca topic dupa topic in care se scoate in evidenta doar partea rea.Romania are macar 17mil locuitori,restul sunt plecati.Sunt romani cat se poate de civilizati in Romania,sunt functionari care chiar isi fac treaba.Sunt si imbecili,mai multi decat in alte tari pt ca isi fac treaba.

Hai sa-ti spun,sotul meu crede ca in Romania oamenii ce lucreaza in banci sunt mai amabili decat in DK pt ca el a intalnit oameni ok.Si aici am primit figuri de la angajati,diferenta face ca atunci cand trimiti e-mail cu plangere,se rezolva ceva.Dar nu ca ei nu ar fi nesismtiti,ci doar plangerile se iau in serios si a doua oara le e teama de a face ceva gresit.M-au intarziat cu documentele,a trebuit sa facem acelasi lucru,plangere prin mail dar recunosc ca a doua zi mi le-au trimis.O daneza mi.a schimbat cardul pt la spalatorie...as putea sa-ti mai dau exemple,dar ce rost are.Nu sunt oarba la lipsurile pe care Romania le are,dar nici la faptul ca si in alte tari se intampla lucruri urate.

Si doar ce am vazut un documentar despre copiii din Uganda si am gandeam la cat vb aiurea despre Romania.Cum se spala pe dinti cu bete,cum la 6 ani isi fac singuri de mancare,unde dorm,unde traiesc...Ar trebui sa incercam sa fim mai multumiti,ca se poate mult mai rau.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Pozici noi
*****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie*****

pe cine vezi tu de fata??

inca o data , ce treaba ai tu cu mine daca eu asa vad situatia in ro???
nu pot sa o vad asa bine ca tine...pina tunci o vad asa cum pot
deci de ce te deranjeaza ca eu cred ca e sistemul corupt????nu e???

unganda, somalia sint alte capitole
noi vb de romania aici

tu ai inceput sa ma jignesti pt ca spun deschis ce cred despre sistemul din romania.

asa ca te rog sa iei in seama ce ti-a scris acolo , cu riscul nesimtirii mele, in norvegiana.

mersi

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Maria , ti-am spus deja de ce merge lumea sa se trateze altundeva: multumiri din suflet presei din tara!

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ile77

Hai sa-ti spun,sotul meu crede ca in Romania oamenii ce lucreaza in banci sunt mai amabili decat in DK pt ca el a intalnit oameni ok.Si aici am primit figuri de la angajati,diferenta face ca atunci cand trimiti e-mail cu plangere,se rezolva ceva.Dar nu ca ei nu ar fi nesismtiti,ci doar plangerile se iau in serios si a doua oara le e teama de a face ceva gresit.M-au intarziat cu documentele,a trebuit sa facem acelasi lucru,plangere prin mail dar recunosc ca a doua zi mi le-au trimis.

Pozici noi

deci pe sotul tau ar trebui sa-l manince de viu danezii pt ca el crede ca danezii nu sint la fel de amabili ca romanii ???

nu sintem intr-o situatie similara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Stefanyia da se pronunta tare aiurea, zici ca se cearta tot timpul
go danmark

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mai,Ile - am zis ca atunci cand scrii intr-o alta limba E CA SI CUM ai spune cuiva ceva la ureche cand de fata sunt alte persoane.

Nu trebuie eu sa iau de seama,acum nu te supara,dar nu ai demonstrat ca ai putea fi una care sa imi dai sfaturi.

Uite,insisti pe ceva care chiar de ti se raspunde,iar intrebi,ce treaba aveti cu mine daca eu cred nu stiu ce.Tu nu ti-ai spus parerile,tu ai incercat prin mesaje (copilaresti) de genul,aici taximetristii poarta uniforme si vorba lui Ilse ,voia sa para a sac sac tanana.Ai incercat sa arati cat de grozava e Norvegia,cand de fapt subiectul era Romania.Eu ti-am spus ca sunt multe alte tari civilizate.
Daca tot se face topic in care se discuta despre alte tari,hai sa spunem si bune si rele si comparam.Ce tot il ametesti pe Guestus cand spune ca e mai mult inserat decat lumina? Ca multi norvegieni chiar si nu numai,in general nordicii pica in depresii.Ca din 365zile,200 sunt cu ploaie,ca vantul e prezent mai mereu...Trebuie sa crezi ca pe unii toate astea i-ar opri sa emigreze.

Pt cultura mea,te mai intreb o data,in norvegia daca esti casatorit cu un cetatean norvegian,ai dreptul la a cere cetatenie sau doar un permit permanent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Si acum ca o incheiere:
Guestus cu aciditatea lui bine punctata destinde atmosfera si va ajuta sa nu va paruiti. Asta-i rolul lui.
Denizel - nu numai ca are umor fin e si cu scaun (obiectul pe care stai - pentru dezambiguizare) la cap chiar daca se bucura de o sexualitate ambigua...

Va urez noapte buna, asta daca nu mai imi dati motive s-o iau de la capat.
A voastra prea umila rectum, vaginum (vagina dupa tratatele lui Xio), supozitorum, paracetamolum Vivianum

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Denitzel,
daca in Austria ai fost socata,pai mama yo cred ca ai nevoie de o vacanta in romania!

denizel

nu, nu am fost traumatizata, am fost doar socata .
Si nu am stat 2 saptamani, am stat 3 .
Si o sa mai merg .
Si o sa mai rad .

Sophia 2ani
+17

[/quote]

pći ea e deja in ro
de aia e intr-o stare de soc continuu

denizel, tu cind iti faci aparitia intr-un subiect, ai doar 2 scopuri, sa judeci pe ceilalti sau sa faci bascalie.
abia astepti sa gasesti ceva intr-o postare ca sa ai ce tavali 20 de pagini.
de aceea spuneam ca nu imi place sa ajung la schimb de replici cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stefaniya,
(inclusiv pt ca ne-a spus si noua secretul in norvegiana )
Denizel, tie iti multumesc pentru o dupa-amiaza in care am ras in hohote . Cat despre trimiterile lui Ile la diabetul meu, nici macar vulgaritate nu dovedesc ci, tinand cont de pregatirea ei medicala, dovedesc...mai bine ma abtin!
Amoga, nu asta am vrut sa spun, ca medicul face pacientului o favoare daca ii ia banii; dimpotriva, am vrut sa arat cat de aiurea se simte. Eu in atare situatii cu mana pe inima iti spun ca nu am primit nimic niciodata. Cu toate insistentele. Multumit?
Marumiha, dar tu nu vezi ca deja de zeci de pagini nimeni nu mai vorbeste serios despre tema initiala? Pentru ce am face-o? Ca sa ni se spuna, culmea! inclusiv de catre unii din tara ca suntem niste viermi care traim in rahat? ca n-au taximetristii uniforma? ca perforam rectum-urile copiilor cu supozitoare? ca sa vina tanti nursa din Norvegia sa-mi spuna sa raman cu spaga mea si cu sistemul meu fara sa aiba habar cat de putin de ceea ce am facut sau nu am facut la viata mea? ca sa i se spuna unei mici intreprinzatoare dintr-un oras de provincie ca traieste izolata in lumea ei si ca sic, sic, vede ea pe dreaq daca se imbolnaveste ca n-are centru universitar acolo si nu se naste cu epidurala? Si se poate continua la nesfarsit! Ce vezi tu bun, constructiv pentru Romania in toate acestea? Ca si de partea cealalta s-a facut bascalie la kilogram...pai s-a raspuns strict in stilul in care s-a inteles sase poarte discutia! Si eu am fost fraiera sa ma enervez la inceput dar mi-a trecut, ma distrez copios, parol!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ile,nu,dupa ce ma intors spatele si am iesit la 5 minute l-au sunat sa ne invite la o sticla de vin si sa discutam despre problema.Ideea era ca unii isi fac o parere buna despre serviciile noastre.Dar tu vezi doar ce vrei tu intr-un mesaj

Ilse - cred ca din cauza g ala care il citesti cam in 3 limbi laolalta
Daneza cand o auzi la inceput,iti spun din parerea mea si a altora,care o compara cu chineza dar fara o-ul ala mirat Hai sa-ti dau un exemplu "Rodovre" care in pronuntie suna cam "odoua" dar d-ul e mic tare in pronuntia cuvantului
Romana o inveti din auzite,ca sotul meu asa a invatat pana acum dar daneza o inveti greu fara profesor pt ca ei pronunta inauntru si scriu 10 litere si citesc doat 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefaniya

Mai,Ile - am zis ca atunci cand scrii intr-o alta limba E CA SI CUM ai spune cuiva ceva la ureche cand de fata sunt alte persoane.

Nu trebuie eu sa iau de seama,acum nu te supara,dar nu ai demonstrat ca ai putea fi una care sa imi dai sfaturi.

Uite,insisti pe ceva care chiar de ti se raspunde,iar intrebi,ce treaba aveti cu mine daca eu cred nu stiu ce.Tu nu ti-ai spus parerile,tu ai incercat prin mesaje (copilaresti) de genul,aici taximetristii poarta uniforme si vorba lui Ilse ,voia sa para a sac sac tanana.Ai incercat sa arati cat de grozava e Norvegia,cand de fapt subiectul era Romania.Eu ti-am spus ca sunt multe alte tari civilizate.
Daca tot se face topic in care se discuta despre alte tari,hai sa spunem si bune si rele si comparam.Ce tot il ametesti pe Guestus cand spune ca e mai mult inserat decat lumina? Ca multi norvegieni chiar si nu numai,in general nordicii pica in depresii.Ca din 365zile,200 sunt cu ploaie,ca vantul e prezent mai mereu...Trebuie sa crezi ca pe unii toate astea i-ar opri sa emigreze.

Pt cultura mea,te mai intreb o data,in norvegia daca esti casatorit cu un cetatean norvegian,ai dreptul la a cere cetatenie sau doar un permit permanent?

Pozici noi

nu te supara dar nici eu nu te consider in stare sa imi dai mie sfaturi si sa imi tii teoria chibritului.
tot subiectul este doar despre romania
taxiuri, vreme, au fost niste comentarii inutile aduse de replicile inutile ale lui guestus.

tu vii si pozezi ca o persoana matura,legindu-te de copilariile mele, cind tu de fapt de la prima postare sari la gitul meu.
hai sa fim seriosi..

Mergi la inceput