Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 59

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ile77

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ile77 si Elvie, felicitari! Singurele mesaje vulgare de pe topic va apartin!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

aha...ia vino cu exemple de vulgaritate

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Da, Ile, ai dreptate. Ca sa faci in permanenta glume tampite cu trimitere la diabetul lui Natynic, trebuie ceva care sa intreaca pana si vulgaritatea.
Nu mai vorbesc despre lipsa de politete de care dai dovada, scriind intr-o limba pe care ceialati participanti la discutie nu o cunosc.
Ma rog, ai primit sansa de a te civiliza in Norvegia. Vezi ce faci cu ea!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Nici USA nu se suporta cu Irak, ce ne doare pe noi la basca ?

e-xact!!! Asadar, ce te doare pe tine ca mie nu-mi place Austria sau ca n-as putea sa traiesc printre unii ca austriecii?

Nu te-a intrebat nimeni daca-ti place Austria, tu ii dai inainte cu tot felul de chestii pe tema asta. Ba chiar mi-ai facut in sac cum ai ras tu de tembelii de austrieci in vacanta si cu asta, chipurile, ai fi vrut sa ma faci sa plang in timp ce rade forumul. Infantila abordare.

Te-au traumatizat cele 2 sapt de vacanta din tara lui Mozart, nu gluma.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

hai ca nu scriem degeaba p-acilea, mai aflai ceva, ca olanda e si asta tara inapoiata, pai si aici se foloseste supozitorul de paracetamol, ala de 120g, la bebelusi.

deci dupa cum arata cuvintele alea in norvegiana, daneza sau ma rog una dintre ele, imi revizuiesc parerea despre olandeza, pai asta e floricica de sera pe langa cele doua de mai sus

mie imi plac barbatii inalti si fara burta

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

te referi la pronuntatul limbii olandeze

eu ma refeream la forma lor, ca nu am cum sa le aud asa pe sec prin monitor cum le pronunti tu acolo in timp ce le tastezi

daca ai auzit-o vreodata(olandeza ma refer) de esti asa speriata, iti dai seama ce smecheri suntem noi astia care reusim sa o pronuntam

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

ILSE, stiu ca ti s-a pus pata pe mine...insa hai las-o mai moale

ok??

deja devin obositoare atacurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Sa-ti mai spun insa un aspect, pe care nu-l poti sesiza decat fiind de partea cealalta a baricadei. Si nu vorbesc DELOC de cazuri singulare. Vine in urgenta un pacient grav, cu infarct, se interneaza in terapie intensiva si, pe drum cu targa, incerci in doua cuvinte sa explici insotitorului despre ce e vorba-sa avertizezi ca e grav dar sa incerci sa-l si linistesti. Nici bine nu intri in salonul de terapie ca se incearca a ti se baga cu forta in buzunar; "doamna doctor, va rog, va implor sa aveti grija de el"-"stati linistit, nu e nevoie, o sa am oricum". Moment in care, stupoare: DE CE refuzi?? Chiar nu vrei sa ai grija de bietul om?? De-a dracului sau omul chiar e pe moarte, nu mai e nici o speranta? DE CE nu iei banii??

Sper ca nu vrei sa insinuezi ca luatu' spagii de la pacient este --de fapt-- o favoare pe care medicul i-o face pacientului. Asa, ca sa-l linisteasca psihic pe acesta ca o sa aiba grija de el.

Un medic poate sa-i spuna limpede si cit se poate de serios pacientului (si insotitorului acestuia) ca se considera jugnit atunci cind ii sunt oferiti bani sau alte atentii destinate stimularii interesului sau profesional. (Eu chiar m-as simti jignit; adica, WTF, sunt timpit si nu stiu sa-mi fac treaba bine inainte de a lua plicu' cu bani, si dupa dintr-odata mi-s mare mester in minuitu' bisturiului?) Si, daca nu e caz de urgenta, poate chiar sa-l invite la a-si cauta alt medic in cazul in care pacientul insista. Sunt sigur ca unui medic care ar practica aceasta politica i s-ar duce vestea repede si pacientii ar stii ca nu e cazul sa vina cu plocoane (fix la fel cum se cunosc "preturile" pe care le practica un medic sau altul).

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Natynic , nu injura pe nimeni Mi-a zis s-o iau mai usor,si daca ma simt mai bine deja.

Ile,nu e corect sa scrii in alta limba.E ca si cum ai vorbi cu cineva la ureche,cand de fata sunt si alte persoane.
Eu doar vreau sa-ti spun asa,toti stim ca in Romania nu e totul roz,si s-a saturat lumea sa se faca topic dupa topic in care se scoate in evidenta doar partea rea.Romania are macar 17mil locuitori,restul sunt plecati.Sunt romani cat se poate de civilizati in Romania,sunt functionari care chiar isi fac treaba.Sunt si imbecili,mai multi decat in alte tari pt ca isi fac treaba.

Hai sa-ti spun,sotul meu crede ca in Romania oamenii ce lucreaza in banci sunt mai amabili decat in DK pt ca el a intalnit oameni ok.Si aici am primit figuri de la angajati,diferenta face ca atunci cand trimiti e-mail cu plangere,se rezolva ceva.Dar nu ca ei nu ar fi nesismtiti,ci doar plangerile se iau in serios si a doua oara le e teama de a face ceva gresit.M-au intarziat cu documentele,a trebuit sa facem acelasi lucru,plangere prin mail dar recunosc ca a doua zi mi le-au trimis.O daneza mi.a schimbat cardul pt la spalatorie...as putea sa-ti mai dau exemple,dar ce rost are.Nu sunt oarba la lipsurile pe care Romania le are,dar nici la faptul ca si in alte tari se intampla lucruri urate.

Si doar ce am vazut un documentar despre copiii din Uganda si am gandeam la cat vb aiurea despre Romania.Cum se spala pe dinti cu bete,cum la 6 ani isi fac singuri de mancare,unde dorm,unde traiesc...Ar trebui sa incercam sa fim mai multumiti,ca se poate mult mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Denizel,

Yo cred ca tu ai o problema cu istoria ,stii tu ,nenea ala mic si cu mustatza ,sa fie din cauza lui ura pe austrieci ?

Citat:

Citat:

Citat:

Nici USA nu se suporta cu Irak, ce ne doare pe noi la basca ?

e-xact!!! Asadar, ce te doare pe tine ca mie nu-mi place Austria sau ca n-as putea sa traiesc printre unii ca austriecii?

Nu te-a intrebat nimeni daca-ti place Austria, tu ii dai inainte cu tot felul de chestii pe tema asta. Ba chiar mi-ai facut in sac cum ai ras tu de tembelii de austrieci in vacanta si cu asta, chipurile, ai fi vrut sa ma faci sa plang in timp ce rade forumul. Infantila abordare.

Maria

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Ile77 si Elvie, felicitari! Singurele mesaje vulgare de pe topic va apartin!

aha...ia vino cu exemple de vulgaritate

Da, Ile, ai dreptate. Ca sa faci in permanenta glume tampite cu trimitere la diabetul lui Natynic, trebuie ceva care sa intreaca pana si vulgaritatea.
Nu mai vorbesc despre lipsa de politete de care dai dovada, scriind intr-o limba pe care ceialati participanti la discutie nu o cunosc.
Ma rog, ai primit sansa de a te civiliza in Norvegia. Vezi ce faci cu ea!

mesajul in norvegiana nu era pt tine draga mea
da ignor si treci mai departe

ia sa auzim de ce zicea simali ca mi-s depresiva
ori aia nu se pune, ca deh, ea vb numai frumos despre romania

gata cu mariamunteanu
ma luasi pe mine

timpul judecatii sau???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Maria

este exact ce iti spuneam: nu reusesti cu nici un chip sa-ti asumi afirmatiile pe care le faci, stilul pe care il abordezi intr-o polemica etc.

Daca nu ai fi facut atatea referiri la Romania, romani si viata de aici, fii sigura ca as fi avut decenta de a nu-mi spune parerea in legatura cu Austria si austriecii.

Si nu, nu am fost traumatizata, am fost doar socata .
Si nu am stat 2 saptamani, am stat 3 .
Si o sa mai merg .
Si o sa mai rad .
Si, daca mai strambi pe-aicea din nas, o sa-ti mai spun si alte adevaruri din Austria .
Si nu face iar pe victima, ca ma plictisesti ingrozitor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Denitzel,
daca in Austria ai fost socata,pai mama yo cred ca ai nevoie de o vacanta in romania!

[/quote]denizel

nu, nu am fost traumatizata, am fost doar socata .
Si nu am stat 2 saptamani, am stat 3 .
Si o sa mai merg .
Si o sa mai rad .

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ilse - oricum ambele sunt grele.Daneza are o pronuntie destul de grea.Dar din cate stiu eu si olandeza e grea la pronuntie.
Daca Ile imi scrie in norvegiana e pt ca sunt doua limbi foarte apropiate,de fapt e una cu schimbari pe parcurs.Ca o data DK a fost mare si Norvegia cu tot cu Ile apartineau danezilor

Mergi la inceput