Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 61
ile77 spune:
ok, fetelor, va multumesc pt compania in cele 50 de pagini.
m-am distrat, m-am enervat...dar cel mai important e ca am adunat puncte sic!
restul, nimic nou sub soare
multa bascalie, putina substanta, multi destepti si maturizati prea devreme.
va multumesc ca mi-ati tinut de urit, fiind acasa toata ziua, in asteptarea raspunsului la un examen.
Mai are romania vreo sansa ???
Vise placute
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ile77 nu te supara dar nici eu nu te consider in stare sa imi dai mie sfaturi si sa imi tii teoria chibritului. tot subiectul este doar despre romania taxiuri, vreme, au fost niste comentarii inutile aduse de replicile inutile ale lui guestus. tu vii si pozezi ca o persoana matura,legindu-te de copilariile mele, cind tu de fapt de la prima postare sari la gitul meu. hai sa fim seriosi.. |
Ile, cand am aparut si yo pe la Generale si m-a pus sa deschid topicuri am fost si eu "victima" lui Guestus, m-a enervat si acum il ador. Daca vei face un urias efort ca sa capeti un minim simt al umorului o sa intelegi ca pe un forum romanesc nu are sens sa discuti discutii fara un Guestus. Dar apropo, te-a intrebat Catalina acum vreo treij de pagini de ce nu scrii tu frumos pe forumuri norvegiene unde nu te contrazice nimeni? Zau asa...Pai pe mine ma trimiti la plimbare, pe Ilse la fel, pe Denizel la fel, pe Stefaniya (in norvegiana!) la fel...Da' tu ce vrei, sa ajungi sa scrii singura?
Aaa, si sa nu uit, am vrut sa-ti vad pozele de la semnatura da' nu-mi da voie
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel este exact ce iti spuneam: nu reusesti cu nici un chip sa-ti asumi afirmatiile pe care le faci, stilul pe care il abordezi intr-o polemica etc. Daca nu ai fi facut atatea referiri la Romania, romani si viata de aici, fii sigura ca as fi avut decenta de a nu-mi spune parerea in legatura cu Austria si austriecii. Si nu, nu am fost traumatizata, am fost doar socata . Si nu am stat 2 saptamani, am stat 3 . Si o sa mai merg . Si o sa mai rad . Si, daca mai strambi pe-aicea din nas, o sa-ti mai spun si alte adevaruri din Austria . Si nu face iar pe victima, ca ma plictisesti ingrozitor . |
Dar la ce sa fac referiri, la Africa si la africani ? Este tara mea, sunt concetatenii mei si am dreptul sa-mi spun parerile intr-un forum al romanilor. Cum iti permiti sa-mi pui pumnul in gura ?
Afirmatiile pe care le fac sunt treaba mea, nu esti tu o instanta care sa decida ce am voie sa spun si ce nu. Dintre toti forumistii de pe acest topic, esti singura lezata de afirmatiile mele si care nu-si mai revine. Nimeni nu s-a simtit jignit, nimeni nu m-a urmarit pe forum ca tine.
Nu-mi mai indesa pe gat parerile tale despre Austria, nu ma intereseaza, ti-am mai spus-o. O fi singura tara pe care ai vizitat-o si de aceea ai facut asa un fix.
Daca ai fost socata si vrei sa repeti experienta, inseamna ca suferi de anumite tendinte masochiste.
Noapte buna !
Maria
amoga spune:
citat din mesajul lui natynic Amoga, nu asta am vrut sa spun, ca medicul face pacientului o favoare daca ii ia banii; dimpotriva, am vrut sa arat cat de aiurea se simte. Eu in atare situatii cu mana pe inima iti spun ca nu am primit nimic niciodata. Cu toate insistentele. Multumit? |
Foarte. Astept cu interes momentu' cind o sa mai spuna si alti medici din Romania acelasi lucru.
Pin' atunci poate o sa vrei sa-ti faci putina publicitate pe chestia asta (ca nu primesti plocoane). Uit-acilea o idee: pune de-un blog in care sa spui limpede si raspicat care-ti este pozitia, dupa care paseaza adresa tuturor pacientilor care-ti trec prin mina. Sunt sigur ca-n scurt timp o sa ai o multime de fani ai blogului (probabil insa ca printre ei nu se vor fi numarind multi colegi de breasla... da' nu se stie niciodata), si inca si mai multi fani ai serviciilor pe care le oferi (desi probabil ca nu duci lipsa).
Daca mass-media nu-ti face publicitate, poti incerca sa-ti faci singura.
A.M.
ps/ Exista (da' vad ca e cam neintretinut acum) un sit pe nume www.nudaspaga.ro/" target="_blank">"Nu da spaga"; ar fi o chestie sa apara si unu' "Nu iau spaga". Pe care eventual sa se poata inscrie (cu nume si date de contact) diversi medici, politisti, etc., etc.
ile77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Ile, cand am aparut si yo pe la Generale si m-a pus sa deschid topicuri am fost si eu "victima" lui Guestus, m-a enervat si acum il ador. Daca vei face un urias efort ca sa capeti un minim simt al umorului o sa intelegi ca pe un forum romanesc nu are sens sa discuti discutii fara un Guestus. Dar apropo, te-a intrebat Catalina acum vreo treij de pagini de ce nu scrii tu frumos pe forumuri norvegiene unde nu te contrazice nimeni? Zau asa...Pai pe mine ma trimiti la plimbare, pe Ilse la fel, pe Denizel la fel, pe Stefaniya (in norvegiana!) la fel...Da' tu ce vrei, sa ajungi sa scrii singura? Aaa, si sa nu uit, am vrut sa-ti vad pozele de la semnatura da' nu-mi da voie Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
http://community.webshots.com/album/568512292eJLims
enjoy
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
viviana spune:
Noapte buna amoga.
vise placute
medicii sa te sarute.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ilse spune:
ce-i drept ai o fetita superba .
sa-ti traiasca!
la ile ma refeream...si cu astea zise ma retrag si eu de la acest subiect.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
estela spune:
citat din mesajul lui simali Acum m-am prins si eu care-i treaba ci Ile: Ea este casatorita cu un norvegian. Frustrarile se rezolva in pat. Norvegienii sunt amanti prosti. Noi avem sange latin. Q.E.D. alice |
Urat din partea ta.Ai ajuns cu jignirile prea departe .
denizel spune:
Ma retrag si eu (pana maine ), nu inainte de a-i multumi Vivianei pentru descrierea scurta, savuroasa si la obiect (yeah, that's me! ) si nu inainte de a o certa pe mariamunteanu ca iar m-a plictisit prin incoerenta sustinerii ideilor si victimizare , cand am rugat-o atat de frumos sa nu o mai faca .
Da, mariamunteanu, ochii mei nu au mai vazut alte tari in afara Austriei si Romaniei. Excelenta intuitie ai . Poti sa te culci linistita .
Cum zicea Viviana?
Noapte buna, somn usor, sa visezi SISTEMUL lor!
Ile, vise placute, Fat Frumos sa te sarute!
XIO spune:
citat din mesajul lui ile77 ok, fetelor, va multumesc pt compania in cele 50 de pagini. m-am distrat, m-am enervat...dar cel mai important e ca am adunat puncte sic! restul, nimic nou sub soare multa bascalie, putina substanta, multi destepti si maturizati prea devreme. va multumesc ca mi-ati tinut de urit, fiind acasa toata ziua, in asteptarea raspunsului la un examen. Mai are romania vreo sansa ??? Vise placute Ile, mami de Vivian (07.03.2006) http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR |
Ile , mesajele tale urla a frustrare. Ca o fi din cauza parerii pe care o au norbegienii despre tine din cauza tarii si asta te enerveaza , ca o fi altceva , nu stiu.
Dar oricat ai uri tara asta si oricata sila ti-ar fi de ea , parintii tai sunt de aici , tu eti de aici oriunde te-ai muta in lumea asta , tot romanca esti.
Si e trist zau sa vezi asa niste idei...
Vise placute si tie
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/