Credinta fast-food

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana
"Split a piece of wood... and I am there, lift a stone... and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

Rufus, ce spui tu e frumos si din carti. Totusi ideea ca daca nu te rogi in biserica rugaciunea nu e auzita e un pic...birocratica pentru mine si se pare ca si pentru altii.

Asa am crezut si eu, pana nu de mult. In urma discutiilor cu o anumita persoana, mi-am explicat o multime de reminescente si am aflat cateva chestii interesante, printre care importanta rugaciunii in biserica, forma rugaciunii, spovedania si impartasania, oferite si de un popa beat (spun asta pentru ca sunt multi care nu merg la preot pentru ca e necinstit, cu dovezi chiar), importanta liturghiei, si altele.
Acuma...sunt lucruri care, dupa cum stii, nu exista o modalitate de a le dovedi...asa ca fiecare crede cum vrea, dupa cum am mai spus.
Legatura cu imbranceala de la manifestarile religioase chiar nu exista, vorbim de educatie, nu de religie. Inteleg ca scenele sunt revoltatoare, dar ma deranjeaza asocierea huliganismului cu credinta. Asta-i tot...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

[quote]citat din mesajul lui blackpanterro

Eu cred ca oamanii aia au vieti extrem de goale si triste daca cred ca pupatul unor oase(cine stie ale cui or fi) le va imbogati cumva existenta. E foarte trist cand singura speranta de mai bine sta in pupat de oase, de cruci, de poale.

subscriu!perfect de acord cu tine!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Rufus si eu impartasesc partial parerea ta, DAR detest ceea ce se petrece la aceste cozi si atunci de cate ori am drum si trec prin Moldova ma abat prin Iasi, intru in Catedrala si intr-adevar ma rog la moastele Cuvioasei pentru copilul meu, pentru familia mea, fac asta in liniste, imi adun gandurile si plec de acolo incarcata de energie, chiar daca am fost singura persoana din Catedrala.
Nu inteleg de ce ar trebui sa fac asta numai in 14 octombrie cand nu as avea timp sa-mi adun dorintele in gand in viteza cu care esti manat prin fata moastelor.
De ce sa nu urc in Dealul Mitropoliei intr-o zi oarecare, sa ma rog nestingherita, in liniste?

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fania

Nu inteleg de ce ar trebui sa fac asta numai in 14 octombrie cand nu as avea timp sa-mi adun dorintele in gand in viteza cu care esti manat prin fata moastelor.
De ce sa nu urc in Dealul Mitropoliei intr-o zi oarecare, sa ma rog nestingherita, in liniste?

[poze]

Pentru ca ai rata asta:
http://economie.hotnews.ro/stiri-consumator-4983129-forum-targul-icoane-sau-cum-ajuns-consumatori-obiecte-sfintite-privire-grabita-targul-dupa-dumitru.htm

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu inteleg ca cei care se inchina in autobuz dar nu se gindesc sa cedeze scaunul nu sint credinciosi decit de suprafata. Dar despre oamenii care stau ceasuri intregi la coada ca sa se inchine nu am nici o parere pentru ca nu ii inteleg si nu pot sa ii judec.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

inchinarea la moaste e de fapt inchinarea la idoli. cum se inchina poporul evreu la vitelul sculptat pe vremea lui Moise, asa si la noi se inchina la un pachet de oase. chiar daca presupusa persoana ale carei oase se afla acolo a fost o persoana foarte credincioasa la vremea ei, ce facem de acuma? o transformam in Dumnezeu?
Isus a spus ca cine vrea sa vina la Tatal sa vine prin Mine, deci el e singurul mijlocitor intre Dumnezeu Tatal si omul de rand.

sunt din Iasi si vad an de an sarbatoarea Sfintei Paraschiva, nu stiu daca o data cineva pronunta cuvintele "Dumnezeu" si "Isus", in schimb "Sfanta" e pe buzele tuturor... am ajuns sa uitam de Dumnezeu si sa cinstim sute de sfinti aparuti "peste noapte" (pana acum cativa ani nici nu se auzise de Sf. Paraschiva) si mai grav, sa ne inchinam la ei... trist...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

inchinarea la moaste e de fapt inchinarea la idoli. cum se inchina poporul evreu la vitelul sculptat pe vremea lui Moise, asa si la noi se inchina la un pachet de oase. chiar daca presupusa persoana ale carei oase se afla acolo a fost o persoana foarte credincioasa la vremea ei, ce facem de acuma? o transformam in Dumnezeu?
Isus a spus ca cine vrea sa vina la Tatal sa vine prin Mine, deci el e singurul mijlocitor intre Dumnezeu Tatal si omul de rand.
_

Nu este acelasi lucru cu inchinarea la idoli, atunci poti sa spui ca si icoanele din biserica sunt idoli, ceea ce nu e adevarat. Idoli erau anumite animale si obiecte considerate sacre in pre-crestinism.

_
sunt din Iasi si vad an de an sarbatoarea Sfintei Paraschiva, nu stiu daca o data cineva pronunta cuvintele "Dumnezeu" si "Isus", in schimb "Sfanta" e pe buzele tuturor... am ajuns sa uitam de Dumnezeu si sa cinstim sute de sfinti aparuti "peste noapte" (pana acum cativa ani nici nu se auzise de Sf. Paraschiva) si mai grav, sa ne inchinam la ei... trist...

Cum poti sa spui ca pana acum cativa ani nici nu se auzise de Sf. Paraschiva ? Moastele ei au fost depuse in biserica "Trei Ierarhi" din Iasi in 1641 si de atunci lumea se tot inchina la ele. Bunica imi poveste cum se ducea din tineretile ei sute de km sa se inchine acolo, asta fiind in urma cu peste 60 de ani.

Mergi la inceput