nu stiu ce si cum sa fac

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

In momentul cand toata familia sta acasa,nu munceste nici unul, in zilele de sarbatoare cersesc la cimitir si la biserica, martea si vinerea primesc ajutor de la cantina sociala, ti se pare ca sunt bogati?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

eu zic ca cea mai buna si eficace solutie este sa va mutati. altfel nu merge, solutii aplicabile sunt....dar in cazul lor cam degeaba se aplica!
sau gandeste serios la emigrare!

sfatul meu e cat se poate de serios si sincer!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

unde sa ma mut?in alt bloc?ar fi o solutie,dar n-o pot face peste noapte.
In alt oras? e mai complicat.Sotul meu trebuie sa caute post liber,cu mine e mult mai simplu.
Sa emigrez,unde? Eu pot ingriji o batrana, sa fac curat intr-o casa,nu mi-e rusine de munca si diploma nu-mi tine si loc de foame,dar sotul meu ..e mai greu cu el.A avut un AVC ,dincolo de asta nu se pricepe la prea multe.Nimic de zis,poate invata.
Multumesc de intelegere !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eh, cred ca in orice fel le atrageai atentia, tot asta era rezultatul.
Cand toti stau acasa, plictiseala e mare. Pe fondul "educatiei" si al agresivitatii pe care o stim cu totii, nu cred ca ar fi iesit ceva bun oricum (cu riscul de a o sidera pe Denizel ).

Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau... e inadmisibil sa te muti din cauza lor, dar altceva... Poate eventual sa inchiriezi apt pe o perioada de cateva luni, si cu chiria primita sa stai si tu cu chirie in alta parte.

Daca se poate sa inchiriezi la niste arabi sau chinezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

In momentul cand toata familia sta acasa,nu munceste nici unul, in zilele de sarbatoare cersesc la cimitir si la biserica, martea si vinerea primesc ajutor de la cantina sociala, ti se pare ca sunt bogati?

uauuuuuu!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:

Citat:

uauuuuuu!!!

Da' tu ce-ai crezut,ca merg dimineata cot la cot cu noi la servici?!

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Denizel,am marea rugaminte sa te abtii,DACA poti.Nu te oblig sa -mi dai nici un sfat,nici o parere,dar tu aia care ma tot criticai se pare ca de fapt ma intreci!

La fel,o zi buna iti doresc si tie!

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asta chiar nu credeam, ca la un subiect despre tigani se mai poate gasi cineva care sa le dea dreptate pt ca, vezi Doamne, romanul e ala dispretuitor...
Mai oameni buni, fata asta are o problema si voi veniti cu idei gen mutat sau emigrat? Pai chiar asa, au ajuns sa ne dea tiganii afara din case? (ca din tara ne dau afara con-nationalii, asta e alta poveste). Daca nu se poate decat plecand, atunci poate ca solutia Andirei e cea mai realista...
Una din doua: fie le faci si tu sicane (le iei pe ascuns hainele de pe balustrada si le dai foc, na) dar nu cred ca vei obtine altceva decat un risc si mai mare de a fi ciomagita nitel; sau, sa inghiti si sa nu mai zici nimic; caz in care, scuipaturile vor continua pana se vor plictisi si in cateva luni nu e exclus sa si plece ei, dupa cum le stim cu totii obiceiurile...
Grea, grea situatie dar mie mi se pare inacceptabil sa pleci din casa din cauza lor!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si mie mi se pare cumplit si total aiurea ca sa pleci din PROPRIA ta casa, dar alta solutie????alta, in afara de a le face sicane, care oricum nu-si au rostul...reclamatie la politie nu merge ca se face ceva pe moment , apoi ei trec la contra-atac! alta, care???
eu din experienta spun ca cel mai bine e sa pleci, sa te duci unde vezi cu ochii.
sau daca ai nervi si te tin bujiile, trei la reclamatii, sesizari, iara si iara, pana s-o face ceva....(ceea ce ma indoiesc ca ar fi asa, ca e in Ro, nu Germania) sau te saturi de la o vreme si...tot la plecare ajungi!

deci?

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Asta chiar nu credeam, ca la un subiect despre tigani se mai poate gasi cineva care sa le dea dreptate pt ca, vezi Doamne, romanul e ala dispretuitor...
Mai oameni buni, fata asta are o problema si voi veniti cu idei gen mutat sau emigrat? Pai chiar asa, au ajuns sa ne dea tiganii afara din case? (ca din tara ne dau afara con-nationalii, asta e alta poveste). Daca nu se poate decat plecand, atunci poate ca solutia Andirei e cea mai realista...
Una din doua: fie le faci si tu sicane (le iei pe ascuns hainele de pe balustrada si le dai foc, na) dar nu cred ca vei obtine altceva decat un risc si mai mare de a fi ciomagita nitel; sau, sa inghiti si sa nu mai zici nimic; caz in care, scuipaturile vor continua pana se vor plictisi si in cateva luni nu e exclus sa si plece ei, dupa cum le stim cu totii obiceiurile...
Grea, grea situatie dar mie mi se pare inacceptabil sa pleci din casa din cauza lor!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Naty, "ciomagita nitel"zici?pai una din fetele cele mari are 100 kg,eu am doar 54, vai mama mea!"capul familiei"care este de fapt mama , cred ca bate peste 100...
Acum cand am ajuns acasa,nu mai era nici un bec pe casa scarii.Dimineata era pe fiecare palier.La mine la usa am pus bec cu senzori...dar pana ajung la etajul trei, orbecai prin intuneric.Nu mi-am imaginat dimineata ca tre' sa-mi iau si o lanterna in poseta.
Sa sper ca se vor muta ei?aa,nu pot ! stau de ceva ani aici. Ma indoiesc. Sotul meu il va cauta pe administratorul blocului si va incerca sa gaseasca o solutie.
Intre timp au fost la usa lor si cativa colegi de ai sotului meu.Aveti impresia ca s-a rezolvat ceva?Urlete,tipete,injuraturi.Imi este greu sa -mi aduc aminte si cum puteau vorbi...tipic...
Pe mine ma ingrozeste faptul ca n-au frica de nimic si de nimeni !

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe astia nu-i sperie nimic si nimeni, cred ca doar daca ar veni mascatii la ei la usa si i-ar salta pe cativa la politie s-ar mai potoli... cu tiganii nu te pui (si aici n-am nevoie de comentariile gratuite ale pacifistilor, mersi, sa se abtina)
deci ... ori te muti... ori incerci sa-i ignori... ori te lupti cu ei... vezi si tu ce solutie te coafeaza mai bine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput