nu stiu ce si cum sa fac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Gabriella1

Din cate am inteles ,sotul tau reprezinta legea,deci sa inteleg ca lucreaza in Politie?
Da ,in cazul asta, trebuie sa te lasi batuta si pe urma ti se da si garda de corp ca sotie a unui politist

Nasol cu asa vecini, trebuie sa- sabotezi si tu cu ceva,hmmm,gasestele punctul slab, un proverb chinez spune :
"Daca vrei sa nu fii muscat de catre un sarpe,gandeste ca un sarpe"

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai, le-a gasit punctul slab. Zice despre ei ca sunt "niste amarati de tigani" .

Am indoieli serioase ca un om care dispretuieste o categorie de oameni, ar putea sa semnaleze o nemultumire, fara ca aceasta sa se lase cu scuipati pe presul de la intrare si cu amenintari.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Gabriella1

Din cate am inteles ,sotul tau reprezinta legea,deci sa inteleg ca lucreaza in Politie?
Da ,in cazul asta, trebuie sa te lasi batuta si pe urma ti se da si garda de corp ca sotie a unui politist

Nasol cu asa vecini, trebuie sa- sabotezi si tu cu ceva,hmmm,gasestele punctul slab, un proverb chinez spune :

Sophia 2ani
+15

E o solutie....
Gabriela, intinde si tu rufele pe balustrada, ocupa-le locul pe balustrada cu chiloti, bluzite, camasi etc. pana la usa apartamentului lor. Eventual zgaraie si scuipa pe usa vecinilor certareti.

Mai....glumeam...nu aruncati cu pietre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Si tu stai pe ganduri cnd vine vorba de emigrare

Spuneai ca ei sunt chiriasi...nu pot fi evacuati? tulburarea linistii publice, amenintari..

Cat priveste mutatul tau in alt cartier....poate fi o solutie. Insa ce te faci daca si acolo dai de altii..te muti tot timpul??

Nu,am spus intr-un post anterior,apartamentul lor apartine Primariei, primarul are nevoie de voturi.Semnaturile locatarilor au fost stranse degeaba...

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Stii ce nu inteleg?Cum poate sa fie un primar atat de dobitoc incat pentru 5 voturi ale reclamatilor sa ignore "4 blocuri cu 16 scari" adica minim 18 apartamente pe scara(bloc cu 4 etaje)*16 scari,vreo 256 de apartamente-1 incriminat=255 de apartamente*2(media pe apartament de voturi),510 voturi ,adica de 100 de ori mai multe ???
Si daca sunteti atat de multi faceti o adunare in fata Primariei,ziare,televiziuni etc.Pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu zic sa incerci pe cale amiabila, altfel nu tine.Sa inteleg ca singura problema ar fi rufele intinse pe balustrada, nu prea inteleg eu unde...in scara, in interiorul blocului? Probabil ca se manifesta asa ca urmare a faptului ca sunt urati de vecini. Daca ati schimba atitudinea fata de ei, probabil ca nu ar fi nici ei atat de rai. E un cerc vicios, voi nu-i suportati ptr. ca sunt "niste amarati de tigani" , ei nu va suporta ca nu ii aceptati si reactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Pai, le-a gasit punctul slab. Zice despre ei ca sunt "niste amarati de tigani" .

Am indoieli serioase ca un om care dispretuieste o categorie de oameni, ar putea sa semnaleze o nemultumire, fara ca aceasta sa se lase cu scuipati pe presul de la intrare si cu amenintari.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

In momentul cand toata familia sta acasa,nu munceste nici unul, in zilele de sarbatoare cersesc la cimitir si la biserica, martea si vinerea primesc ajutor de la cantina sociala, ti se pare ca sunt bogati? Pana la urma nu mananca numai din banii mei,ci si din ai tai.
Normal,trebuia sa ma critici, dar nu cred ca de asta am nevoie acum. Dar daca simti nevoia de a fi rautacioasa ,continua.
O zi buna si tie !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Citat:

Gabriella1

Sophia 2ani
+15

Da,Ionica ,sotul meu e ofiter.De el nu se ating.Stiu ca prima oara trebuie sa mi se aplice macar o palma ,apoi tre' s a fac reclamatie...ehe... pana la paza mai iau de 2 ori bataie !Asa sunt legile la noi.

Iti doresc sarcina usoara !

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coltofeanu

Citat:

Gabriella1

Sophia 2ani
+15

E o solutie....
Gabriela, intinde si tu rufele pe balustrada, ocupa-le locul pe balustrada cu chiloti, bluzite, camasi etc. pana la usa apartamentului lor. Eventual zgaraie si scuipa pe usa vecinilor certareti.

Mai....glumeam...nu aruncati cu pietre.

Multumesc de sfat dar risc sa raman fara nimic, si sa plec la servici in pijamale !

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu zic ca cea mai buna si eficace solutie este sa va mutati. altfel nu merge, solutii aplicabile sunt....dar in cazul lor cam degeaba se aplica!
sau gandeste serios la emigrare!

sfatul meu e cat se poate de serios si sincer!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Eu zic sa incerci pe cale amiabila, altfel nu tine.Sa inteleg ca singura problema ar fi rufele intinse pe balustrada, nu prea inteleg eu unde...in scara, in interiorul blocului? Probabil ca se manifesta asa ca urmare a faptului ca sunt urati de vecini. Daca ati schimba atitudinea fata de ei, probabil ca nu ar fi nici ei atat de rai. E un cerc vicios, voi nu-i suportati ptr. ca sunt "niste amarati de tigani" , ei nu va suporta ca nu ii aceptati si reactioneaza.

Da,rufele le intind in interiorul scarii pe balustrada.Apa se scurge din ele, spui ca a plesnit o teava.De miros nu mai zic nimic.
Nu stiu cat au fost de urati de vecini la inceput, dar cu timpul sigur au facut in asa fel incat sa fie urati. A incercat un vecin cu catva timp in urma sa -i roage sa faca loc pe scara de la intrarea in blos sa poata intra.Au inceput sa-i vorbeasca urat, si pana la urma una din cele doua fiice mai mari n-a "rezistat "faptului ca omul incerca sa explice frumos ca nu are pe unde trece, si a simtit nevoia sa -l si pocneasca.
Tiganii au drepturi:dreptul de a nu munci,dreptul de a manca la cantina de ajutor social,dreptul de a te injura ,de a te ameninta,si inca mii de drepturi .

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput