nu stiu ce si cum sa fac

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

pe astia nu-i sperie nimic si nimeni, cred ca doar daca ar veni mascatii la ei la usa si i-ar salta pe cativa la politie s-ar mai potoli... cu tiganii nu te pui (si aici n-am nevoie de comentariile gratuite ale pacifistilor, mersi, sa se abtina)
deci ... ori te muti... ori incerci sa-i ignori... ori te lupti cu ei... vezi si tu ce solutie te coafeaza mai bine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

DPIR-ul (mascatii)nu vin pentru cazuri din astea.Doar daca-mi sechestreaza sotu' pot sa-i rog sa ma ajute .
Sa ma mut? Nu,sincer nu !
De ignorat?e o solutie,dar cand gasesti usa plina de saliva de sus pana jos, eventual o talpa aplicata (sa nu ma puneti sa chem criminalistul ptr mulaj ca are si omul ala familie,macar eu sa-l inteleg), e greu !
Nu,de luptat... nu pot... pot "lupta" cu 1000 de romani,dar cu din astia,nu pot.N-am limbajul adecvat, n-am putere ,nu stiu cum si nici macar nu stiu /pot sa scuip.
Of,of,of.
In viata mea n-am crezut ca voi sta cu 2 telefoane langa mine, cu usa de la intrare incuiata cu toate yalele... cu urechile ciulite si tresarind la fiecare zgomot.

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu sincer cred ca s-au setat sa-ti faca viata amara. Stiind ca nu ai ce sa le faci, pentru ei e o distractie de zile mari, gratuita, mai ales ca probabil se plictisesc grozav.

Iti spun eu, da anunt pe net si inchiriaza la Al-Qaeda, Hamas sau ceva de genul asta, cred ca doar asa se potolesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Sa ma mut..pai chiar am ajuns sa ma "scoata" dintr-un bloc niste amarati de tigani?!
sunt deja foarte revoltata.

pai se pare ca amaratii astia te-au facut sa le dedici un subiect nou nout pe forum, daca au net, probabil se bucura
solutii sunt, daca te deranjeaza atat de tare, poti sa te muti
daca nu te deranjeaza chiar atat de tare, inveti sa traiesti cu ei; poti incepe prin a incerca sa iti schimbi un pic de tot atitudinea fata de ei...
greu, stiu, dar pana la urma eu cred ca in orice scandal (in bloc, sau oriunde), it takes two....

mai departe, zic si eu ca Deni': sau hai sa ne bagam putin in seama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:

Probabil ca topicul meu va fi considerat rasist,probabil ca multi dintre voi ma veti blama si ma veti condamna.
Accept aproape orice,dar printre multe altele dati-mi,va rog,un sfat.
Problema mea incepe o data cu vecinii mei ,tiganii .Sau in forma eleganta rromii.Eu stau la etajul trei,ei la etajul patru. Incercam, 18 apartamente sa convetium alaturi de ei,in conditiile in care viata noastra se transforma in calvar. Sunt 8 copii,iar doi dintre ei au la randul lor copii..in fine,nu constituie o mare problema,atat timp cat nu stau cu noi in acelasi apartament.Problema incepe dincolo de usa apartamentului .
Mai intai au inceput sa intinda rufele pe balustrada de la etajul 4... treptat au coborat si la etajul 3. Gasesti de la chiloti sutiene si fuste ,pana la paturi si covoare.Mirosul este infiorator.
Majoritatea vecinilor sunt batrani,n-au curajul sa spuna si sa faca nimic.
Mi-am permis sa le atrag atentia... si de aici a inceput "razboiul".In fiecare zi imi gasesc usa scuipata, covorasul de la intrarea in casa e de obicei aruncat .Am tacut, ptr ca am zis ca e mai bine. Ieri cand a venit sotul meu la pauza de pranz am gasit usa scuipata si zgariata.
Cand a incercat sa vorbeasca cu unul dintre ei, s-au adunat toti, au inceput sa urle, sa injure sa vorbeasca execrabil...N-au avut curajul (inca )sa-l atinga.Dar n-au uitat sa-i "aminteasca "sotului meu ca exist eu si ca mie imi pot da si vreo doua palme, ca ei nu patesc nimic.
In conditiile date,ce pot face?Cred ca ar fi "rusinos" sa spun unde lucreaza sotul meu si ca nu poate face mai nimic, ptr ca poate avea probleme la servici.Adica sa putem face ceva,tre' sa ma aleg eu cu o sfanta bataie si apoi pot beneficia de niscavai drepturi scrise intr-un anumit statut.Imi este teama sa ma duc singura acasa,imi este teama sa cobor sa cumpar si paine,iar sotul meu nu mereu poate sa vina sa ma ia de la servici .
Va rog,dati-mi un sfat,o parere.
VA MULTUMESC FRUMOS !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Uite solutia mea: pur si simplu trebuie sa ii includeti si pe ei in "cercul vostru al vecinilor".
Ei stiu ca voi va uitati la ei ca la "niste amariti de tigani" si pt ca se simt marginalizati, reactioneaza asa cum spui tu.
Vorbeste cu ceilalti vecini despre cum sa ii integrati pe vecinii vostrii rromi.
Solutia este integrarea.
Salutati-ii pe scara blocului, schimbati 2 vorbe cu ei, spui ca sint multi copii si poate nu au nici o situatie materiala buna, incercati sa ii ajutati;poate aveti haine ramase sau jucarii pt copii. Si lista poate continua.
Nu le mai dati nici un motiv sa se simta ca" vecinii cei rai".
Atita timp cit in bloc vor exista 2 fronturi, voi locatarii si ei vecinii rromi, mereu vor fi probleme.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Iti spun eu, da anunt pe net si inchiriaza la Al-Qaeda, Hamas sau ceva de genul asta, cred ca doar asa se potolesc.

ADICA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Citat:

Sa ma mut..pai chiar am ajuns sa ma "scoata" dintr-un bloc niste amarati de tigani?!

pai se pare ca amaratii astia te-au facut sa le dedici un subiect nou nout pe forum, daca au net, probabil se bucura
daca nu te deranjeaza chiar atat de tare, inveti sa traiesti cu ei; poti incepe prin a incerca sa iti schimbi un pic de tot atitudinea fata de ei...
greu, stiu, dar pana la urma eu cred ca in orice scandal (in bloc, sau oriunde), it takes two....

sigur,nu vrei sa facem schimb de apartamente? sa vad atunci daca ai mai fi cu ideea socializarii

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Ile77 - asta a fost cel mai bun sfat de pana acum.
Desi e greu s-o mai dai la intors cu ei, odata ce i-ai starnit.

Probabil ca ati citit de problemele din Timisoara, cu tiganii care au pus mana pe o gramada de cladiri din centru prin intimidarea locatarilor. Cumparau o locuinta si incepeau un razboi al nervilor cu ceilalti proprietari, care sfarseau prin a le vinde lor, la pretul impus de tigani, locuintele lor. N-ai nici o sansa sa castigi o confruntare cu ei. Asa ca trebuie sa ii abordezi prin alte metode.
Mult succes, si imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Citat:

sigur,nu vrei sa facem schimb de apartamente? sa vad atunci daca ai mai fi cu ideea socializarii

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

cand nu am mai rezistat la bloc --din cauza de renovari intense in 2 sau 3 apartamente vecine- am facut tot posibilul si m-am mutat la casa
oricum, pana acum ai primit destul de multe idei, dar vad ca nu ai luat niciuna in considerare, de-asta zic ca subiectul e mai mult...asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui andira

ADICA?

Ce anume nu se intelege?

Mergi la inceput

Si ii dau dreptate lui Noe - cred ca s-a cam spus ce era de spus. Varinate nu prea sunt in afara de ce ai citit, deja discutam discutii.

Mergi la inceput