In vizita cu copilul!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Guestus esti mortal, sa stii ca domnul bufnila este inca in viata,daca vrei iti dau un link cu site-ul lui
Ah,vroiam sa te prind de mult prin zona.
Mi-a placut la nebunie poza ta de prezentare in baston , in asteptarea miresei!
Si yo care mi te imaginam un chipes asa ,de vreo 2metri si scluptat cu mana de artist.

Ma bucur ca te placi intre cucuane si ca ne intelegi,macar tu!

"te pomenesti ca vrei sa apara bufnila cu invaluirile si capeteniile lui. macar aici inteleg si yo ceva "

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Alinutza1979, uite un tip: vezi ca-n dreapta sus e un buton cu "versiune ptr imprimanta". Sfatul meu e sa printezi paginile, sa le pui in plic si sa le trimiti mamei impricinate. Sau macar vecinei ei.
Ce te faci daca ea, totusi, nu citeste DC-ul?
Atita efort sa fie de pomana?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Vrem adevarul .... cite sticle de vin s-au baut pina la ora 2 noaptea....ca nu pot sa cred ca au stat 2 familii sa se uite una la alta si amindoua la niste chilotei si bluzite scoase din dulap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Vrem adevarul .... cite sticle de vin s-au baut pina la ora 2 noaptea....ca nu pot sa cred ca au stat 2 familii sa se uite una la alta si amindoua la niste chilotei si bluzite scoase din dulap.

poate nu s-au uitat la ele, poate ca au stat sa le si probeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dar ce aveti cu Alinutza? Nu mai stiu cine a scris ca poate mama copilului intra pe forum si se recunoaste in descriere, Alinutza nu a pomenit asa ceva
guestus buna intrebare Cat s-a baut?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Si iata cum deodata,subiectul devine super sexos si interesant.
Ma duc sa deschid o sticla cu ceva si niste cipsuri,deabia se incalzeste atmosfera

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Dar ce aveti cu Alinutza? Nu mai stiu cine a scris ca poate mama copilului intra pe forum si se recunoaste in descriere, Alinutza nu a pomenit asa ceva

A, nu???

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

anda141 - pai tu de ce crezi ca am scris?!In speranta ca poate va citii si mama copilului!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Maraki, ba a pomenit...dar eu sper ca glumeste...

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

anda141 - pai tu de ce crezi ca am scris?!In speranta ca poate va citii si mama copilului!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Intr-adevar trebuie o puternica fibra morala, o educatie desavirsita si un comportament ireprosabil sa iti poti permite sa birfesti un copil de 5 ani.

Jos palaria!

Era o vorba veche: De ce ti-e frica, nu scapi!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Ileana,

Vazandu-ti semnatura" zana la subsol",banuiesc cc ca vei face tot ce-ti sta in putinta ca sa duci subiectul la subsol.
Ileana , sa inteleg ca pe moment ti-a fost frica? ai crezut ca-i vorba de tine si odrasla ta?

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput