In vizita cu copilul!
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
Alinutza, sunt mai multe aspecte.
in primul rand copilul ala era super mega obosit.
in al doilea rand da, la gradinita copiii se imbolnavesc, uneori f f grav (fimea a facut 2 pneumonii una dupa alta)
in al treilea rand ce faci tu e barfa.
In al patrulea rand, conteaza cum pui problema.
daca spuneai: uite prietenii nostri au chinuit copilul, l-au tinut panala 1 noaptea,au facut bancuri pe seama vinului, cum sa fac sa-l ajut? meritai un raspuns de la fete.
asa, ce e aici se cheama Chivuteala la portita.
intr-adevar Bleach.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
diadaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Denizel, hai acasa. Lasa, ca nu-i bai cu cojile de seminte de pe jos, lumea nu e incomodata de ele, vezi bine. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details |
pai cum sa le incomodeze daca se asorteaza asa bine cu barfa asta suculenta? o mamica si piticul ei de 5 ani i-au dat universul peste cap Alinutei!wow! cumplit!
Deni,!
iileana spune:
citat din mesajul lui ionica Ileana, Vazandu-ti semnatura" zana la subsol",banuiesc cc ca vei face tot ce-ti sta in putinta ca sa duci subiectul la subsol. Ileana , sa inteleg ca pe moment ti-a fost frica? ai crezut ca-i vorba de tine si odrasla ta? |
Poti sa fii, te rog, mai explicita?
Asa, pe puncte, cu liniuta de la capat.
Mi-as dori mult sa inteleg postarea ta.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Alinutza1979 spune:
s-au baut 2 sticle de vin.
D-na a baut bere!
nu vad nicio legatura intre care s-a baut si comportamentul copilului!
denizel spune:
citat din mesajul lui ionica Ileana, Vazandu-ti semnatura" zana la subsol",banuiesc cc ca vei face tot ce-ti sta in putinta ca sa duci subiectul la subsol. Ileana , sa inteleg ca pe moment ti-a fost frica? ai crezut ca-i vorba de tine si odrasla ta? Sophia 2ani +15 |
Here comes THE BLEACS!!!
Valeleu, mizerabila postare!!!! Brrrr!!!!
she_wolf spune:
citat din mesajul lui ionica Ileana , sa inteleg ca pe moment ti-a fost frica? ai crezut ca-i vorba de tine si odrasla ta? |
Tie chiar nu ti-e jena sa spui asa ceva?!?
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui she_wolf
Tie chiar nu ti-e jena sa spui asa ceva?!? |
Ei, nu fiti rautacioase, intr-un fel era mai simplu daca era vorba de mine si de odrasla mea, se chema ca topicul si-a atins scopul preconizat de initiatoare, adica mama copilului a luat la cunostinta de problema.
Asa, deh, consuma foi A4, cartusul imprimantei, curent electric, ah, nu mai zic de bani de timbre.
Uf.
Ce rau imi pare.
Nu, Ionica, din pacate nu e vorba despre mine.
:(
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
Iileana,
Alinutza, si nu v-a fost rusine sa beti atata de fata cu copilu? si dupa aia va mirati de ce nu-l mai stapaneati:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Alinutza1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iileana
Ei, nu fiti rautacioase, intr-un fel era mai simplu daca era vorba de mine si de odrasla mea, se chema ca topicul si-a atins scopul preconizat de initiatoare, adica mama copilului a luat la cunostinta de problema. Asa, deh, consuma foi A4, cartusul imprimantei, curent electric, ah, nu mai zic de bani de timbre. Uf. Ce rau imi pare. Nu, Ionica, din pacate nu e vorba despre mine. :( www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details |
...dar ce zici de adresa mail si link? - si-a atins sau nu scopul?
Hai ca sunt rea! Sterg post-ul! Dar cum???