In vizita cu copilul!
Raspunsuri - Pagina 8
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel |
Pai, Alinutza, atata timp cat tu scrii pe DC cu speranta ca poate va citii mama copilului, desigur ca nu poti intelege atiutudinea mea.
M-am saturat de barfe de 2 lei, m-am saturat de discutii fara nici un continut, muulti s-au saturat de ele (pacat ca le e lehamite sa mai protesteze...) si chiar nu pot intelege cum e posibil sa se scrie atatea pagini (pagini scrise de mamici!!!) din cauza ca un copilas de 5 ani a speriat-o pe Alinutza si Alinutzei ii era frica de un copil de 5 ani si Alinutza nu intelege de ce mama copilului nu-l duce la gradinita .
Ei, uite, asta a ajuns DC!
[/quote]
te pomenesti ca vrei sa apara bufnila cu invaluirile si capeteniile lui. macar aici inteleg si yo ceva
denizel spune:
Vaaai, da' ce conspiratie anti-Denizel s-a inchegatara p-aicea .
Andira, tie iti explic mai in detaliu putin mai incolo. Poate in alta viata: atunci cand o sa inveti ca unei femei de 80 de ani nu te adresezi cu "mamaie". In niciun caz!! .
stefaniya spune:
Da,ar putea pleca acasa,sau ar putea lua copilul intr-o alta camera si sa vada ce-l nelinisteste.Ar putea fi mai multe,e adevarat ca parintii au vina dar nu inseamna ca e chiar cu intentie sau lipsa de respect.
Da-mi voie sa cred ca unele lucruri se exagereaza
Unii parintii sunt prea intoleranti si ma dispera sa vad cum le da peste fata ca le-a deranjat cand stateau de vorba cu vecina x sau ca de ce a luat-o doi pasi mai incolo de ele sau nimicuri din astea.Asa cum unii gafeaza ca sunt prea toleranti,altii sunt prea intoleranti si vezi tu,aici pe topic suntem din ambele categorii.
mariamunteanu spune:
Cred ca e prea mult sa vorbim de lipsa de educatie sau de rautatea copilului in acest caz, copilul era obosit si plictisit la acele ore din noapte. Nici nu-mi inchipui cum a rezistat pana la 1,30.
Maria
andira spune:
citat din mesajul lui denizel Vaaai, da' ce conspiratie anti-Denizel s-a inchegatara p-aicea . Andira, tie iti explic mai in detaliu putin mai incolo. Poate in alta viata: atunci cand o sa inveti ca unei femei de 80 de ani nu te adresezi cu "mamaie". In niciun caz!! . |
Hi hi, ma faci sa rad, asta cica e replica ta? Slabut, dar nici nu ma asteptam la mai mult, recunosc
edit: mai stam de vorba mai incolo, intr-adevar, cand nu scoti fraze din context doar ca sa dai o replica, fara absolut nici o valoare, de altfel.
Ramonika spune:
denizel e angajata mai nou pe forum drept critic sau care-i faza? numai remarci "intelepte" vad peste tot...
in leg. cu problema in sine, parintii sunt de vina, eu nu i-as mai chema niciodata in vizita, nici cu copil, nici fara...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
denizel spune:
citat din mesajul lui Guestus te pomenesti ca vrei sa apara bufnila cu invaluirile si capeteniile lui. macar aici inteleg si yo ceva |
:)) Lasa-ma si tu in pace, mai Guestus!
andira spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kariguld
andira, stiam eu ca ne imprietenim pana la urma! Kari Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii! |
Kari, cand sunt de acord cu tine recunosc fara rezerve, cand nu sunt la fel am spus. Iar aici ti-am dat perfecta dreptate, ma gandeam la acelasi lucru dar ai postat prima
iileana spune:
Denizel, hai acasa.
Lasa, ca nu-i bai cu cojile de seminte de pe jos, lumea nu e incomodata de ele, vezi bine.
Alinutza1979, uite un tip: vezi ca-n dreapta sus e un buton cu "versiune ptr imprimanta". Sfatul meu e sa printezi paginile, sa le pui in plic si sa le trimiti mamei impricinate. Sau macar vecinei ei.
Ce te faci daca ea, totusi, nu citeste DC-ul?
Atita efort sa fie de pomana?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
natynic spune:
Io ma tin de discutia de principiu...ca m-am invatat ca barfitul sau trasul de par cu alte forumiste DC nu-mi aduce decat nervi de pomana
(Denizel, doar atat: parca zicea un regulament pe aici sa nu te iei de greselile gramaticale ale altora-sau am visat?)
Multe, multe idei si pareri mi-am schimbat, Stefaniya, de cand sunt mama si sigur imi voi mai schimba. Cand nu aveam copil (si nu avusesem nici ocazia sa socializez cu prea multi) si mie mi-era frica de ei-pt ca nu stiam cum sa-i iau, ce sa le fac/spun. Acum incep sa aflu iar rabdarea mea creste exponential. Ideea e insa ca daca noi ca adulti nu dirijam si nu clarificam niste lucruri, noi si cei din jur vom suporta mai tarziu consecintele. Sunt de acord cu tine ca, in cazul relatat, manifestarile copilului erau probabil de protest pt ca se plictisea si era obosit. Nu mi se pare deloc ok ca tatal radea cand acesta scotea tot din sertare (asta nu inseamna toleranta, inseamna aprobarea unui lucru gresit si Gretchen are dreptate, copilul nu are 2 ani ci 5)si, evident, nu mi se pare ok ca au plecat cu el la 1 noaptea. De vin in loc de suc, ce sa mai zic...
Alinutza, daca totusi aveai nevoie si de astfel de idei principiale, eu cred ca ai primit destule raspunsuri, de toate nuantele. Eu nu-ti spun "ce stii tu, vezi tu cand vei avea copil"; doar iti spun sa nu te mai bagi in sociailizari din astea daca nu-ti convin si...daca ai totusi un mesaj catre parintii copilului, ori il trimiti prin viu grai ori te abtii de la simple barfe pe forum, la Discutii generale.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!