Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

La noi pielea preputului e lasata asa ca o lalea si vechea gaurica a fost la 1/3 de varf astfel incat daca ii trag pielea in sus vad cum picura din penis si nu prin piele, deci fistula e la penis...pielea urmeaza a-ifi cusuta cand se va considera ca nu mai e nevoie de nici o interventie. Am observat la destul de mult timp de la operatie cand Yannisnu mai avea stresul faptului ca vreau sa-l ating acolo.plus ca am vazut asta numai cand a inceput sa faca la wc...picura pe colac...

Luni ne internam...suntem pe faimoasa agenda.
Va pup!
Sanatate muuuuulta!
Forza Monica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Radusca,mult curaj si multa bafta in continuare.Acum ,dupa operatie,e perioada cea mai grea,atat ptr.copil,cat si ptr.tine.Eu asa am simtit.Doamne ajuta sa iasa totul bine.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vorbit cu Cristina din Brasov,(Yonacr), astazi l-a operat si pe Alex.
Radusca este in casa Mc Donald, urma sa se duca in spital la tratamentul de seara, si atunci sa se intalneasca cu Cristina.

De Try, Afibebe, Amironeanu, Aliflo, Crisandy,.... mai stie cineva ceva?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicpop spune:

Buna seara !
Incep prin a va spune ca n-as vrea ca mesajul meu sa va supere in vreun fel. Sunt derutata/dezamagita si nu stiu incotro s-o apuc. Copilul meu are aceeasi problema , hipospadias balanic. La nastere nu a fost diagnosticat cu asa ceva , in timp am vazut ca ceva nu e in regula in sensul ca penisul lui creste putin curbat si ca refuza sa faca pipi din picioare. Pediatra care il are sub supraveghere mi-a tot spus ca nu este nici o problema grava ca sunt eu o mama prea "pica drobul de sare" si uite cum am ajuns la varsta de 6 ani. Imi asum vina pentru asta , ne-am concentrat foarte mult pe o alta operatie pe care o avea de facut am mers pe mana medicilor care mi-au spus ca are o forma usoara de hipospadias care suporta amanare.Am ajuns in sfarsit la dr. basca prin Diagnosis si ne-a spus ca am intarziat 5 ani cu aceasta operatie. Nu vreau sa va spun ca imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii. A urmat programarea pentru spitalizare in data pe 10 noiembrie. Fix cu o zi inainte baietelul meu a facut febra asa ca m-am prezentat in data de 10 la spital sa stau de vorba cu medicul pentru reprogramare. A fost o zi grea pentru ca primul drum a fost catre spitalul unde il opera pe sotul meu , apoi am fugit repede catre celalat spital. L-am asteptat pe medic , care medic nici macar nu m-a ascultat si mi-a raspuns sec in timp ce urca scarile : " nu sunteti doamna pe agenda" . Ma uitam spre el naucita , fusesem la clinica , vorbisem cu el si la telefon , si tot de la el primisem data programarii. Stiu ca este un medic foarte bun , am citit tot acest forum , dar in momentul acela mi-am pierdut increderea in el. Am cautat pe net si am gasit spitalul acela de 5 stele unde m-am programat astazi la dr. Voinescu L. Mi-am spus ca indiferent cat de mult voi plati o sa scot banii astia de undeva .I-am spus fiului meu ca nu trebuie sa-i fie frica , o sa avem televizor , o sa pot sa stau cu el in camera si dupa operatie o sa ne jucam , o sa citim povesti. Incercam sa dau o alta fata ideii de operatie si spitalizare. Pun sotul operat in masina si plecam cu Cristian spre clinica. Am facut din nou cei 100 km , de data asta scenariul a fost altul : medicul nu a venit la consulatie. Am asteptat in zadar doua ore. Poate ca sunt eu ghinionista , poate ca ma uit prea mult la televizor la filme cu un alt gen de medici si un alt fel de comportament. Oare oamenii astia pe care eu chiar ii consider undeva deasupra tuturor chiar nu se gandesc la sufletele parintilor. Pentru ei este meserie , dar pentru noi fiecare operatie a micutilor nostrii este o trauma. Si iar ma intreb : pot avea incredere intr-un astfel de medic? In momentul asta chiar nu stiu incotro sa ma indrept....
Multumesc ca m-ati ascultat , simteam nevoia sa spui cuiva dezamagirea mea.
Va doresc sanatate voua si micutilor vostrii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anditati spune:

Va salutam pe toti! Noi nu am mai postat pe forum insa odata la doua-trei zile citim mesajele voastre si incercam sa va transmitem un gand de mai bine pentru copii, sa zicem un Doamne Ajuta pentru ei ca lucrurile sa iasa bine.
Noi asteptam controlul peste o luna cand, sper, ne va programa pentru operatie.
Bebele e tot mai simpatic, mai jucaus si ne umple sufletul de bucurie.

Doamne Ajuta sa fie bine pentru toti bebelusi sau... toti barbateii, deja(dupa ce am vazut fotografiile)

Mergi la inceput

Nicpop, la ce medic de familie este baietelul? Si eu sunt din Ploiesti si stiu ca sunt doctori...."foarte buni" aici.

Referitor la ce ai scris....ai dreptate, sistemul sanitar e de tot kktul, si ce-i mai rau e ca sunt persoane -tinere- carora li se pare firesc ca medicul sa nu-ti spuna ce urmeaza sa i se faca copilului tau, sa nu-ti spuna la ce sa te astepti dupa operatie, ce trebuie sa faci, ce trebuie sa nu faci....etc, etc si sa ia totul ca...." asa spune medicul, asa fac". De acord ca asa faci, dar sa stiu DE CE .
Va mai dura foaaaarte mult pana va fi si la noi asa cum vedem in filme,sau pe Realtv(eu una nu mai ma uit ca urla invidia in mine) nu stiu daca vom apuca noi sa vedem, poate nepotii nostri.

Problema voastra este ca baietelul e mare acum, nu prea mai poti astepta, va merge la scoala in curand, deci treci peste lucrurile neplacute , fa-te ca nu le vezi , ptr el. In spital, dupa operatie, e si mai rau, nu pot scrie aici, dar asta este, inchidem ochii si ne rugam sa nu mai trecem iar prin asta, sa scape cu o singura operatie si sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna tuturor.
Roxana iti multumesc pentru griji. Noi suntem bine. Andy creste frumos si repede. Luni (17 noiembrie) vom merge la Bucuresti pentru a lua rezultatele la biopsie si pentru a face controlul (a trecut o luna de la ultima operatie). Eu nu am mai postat niciun mesaj pe forum deoarece voi va confruntati cu alte probleme, diferite de ale noastre. La noi este mai complicat si voi (tu, filofteia) stiti de ce. Va multumesc pentru griji. Va promit ca la orice "schimbare" va voi trimite mesaj. Daca cunoasteti vreo mamica al carui baietel s-a nascut cu hipospadias perineal va rog sa-mi comunicati printr-un mesaj PM.
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Nicpop nu are de ce sa ne supere postarea ta. Pana la urma de aceea ne-am adunat aici, ca sa ne incurajam una pe alta, sa ne povestim experientele mai placute sau neplacute. Tu ai patit cum am patit noi cu dr. Lascar, de la Urgenta, un medic foarte renumit si foarte bun, dar cand am auzit ca il va opera peste 4 zile, am refuzat sa fie operat de el si am ajuns la dr. Basca. SI acum, avem o operatie reusita. La noi a mai contat foarte mult faptul ca Lascar ne dadea doua operatii din start (ca toti ceilalti medici), iar Basca a spus ca va incerca sa faca una singura si a reusit.
Am mai spus aici, trebuie sa mergi la mai multi medici, buni si sa te opresti la acela la care iti spune inima...eu asa am simtit cu dr. Basca...era al patrulea medic.
Si Adi a fost operat la 3 ani si 4 luni, destul de tarziu din punctul de vedere al dr. Basca, dar eu cunosteam deja aceasta opinie a dumnealui si i-am explicat ca atunci am putut... Iar dupa ce a vazut ca eu ma simt foarte confortabil cu aceasta varsta n-a mai spus nimic.
In salon cu noi era un baietel de 7 ani, venit de la Constanta...deci nu sunteti singurii.

Acum...baietelul tau poate face pipi din picioare? Are penisul curbat? Cum este dezvoltat penisul din punctul tau de vedere?

Radusca ati trecut un hop sa speram ca lucrurile vor evolua spre bine...noi va tinem pumnii.

Alina va dorim sanatate multa si sa reuseasca operatia de data asta.

CrsiAndy ne bucuram ca sunteti bine si sa ne spui rezultatul la biopsie. Din pacate sau fericire...majoritatea cazurilor de hipospadias sunt usoare.
Voi sunteti unul din cazurile cu adevarat speciale.

Pentru restul mamicilor si taticilor .

Mergi la inceput

Crisandy, mai era o mamica cu un baietel cu hs perineal, care urma sa-l opereze la Zalau, la dr. Habibi. Stie cineva ce mai face, l-a operat , cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicpop spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Filofteia , eu zic ca penisul copilului meu este in regula . A fost una din intrebarile pe care le-am pus d-lui Basca si raspunsul a fost "este un penis in limite normale , nu unul mare , dar normal" si ca se poate rezolva intr-o singura operatie avand in vedere ca nu este o forma grava. Are canalul destul de larg doar ca a putin curbat. Acum nu mai face pipi din picioare, si asta mi-a atras atentia foarte mult. Imi spune "mami , nu-mi mai vine sa fac cand stau in picioare , dar cand ma asez pe wc atunci pot sa fac"
Roxana eu am scris astazi doctorului ahmed hadidi , astept un raspuns de la el legat de costurile operatiei si va scriu imediat ce primesc.

Mergi la inceput