Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Sigur are fistula. Cand urineaza, nu tot timpul, il doare.
Va rog sa imi ziceti cum ati procedat voi cand a aparut fistula. Si ce vi s-a spus sa faceti? Cum s-au manifestat copiii vostri? Ma refer la mamicile care au copii mai mici. Ca cei mari spun singuri saracii.
Eu am sunat la dr. Niculescu si mi-a zis ca dak urineaza nu e urgenta. Si ca dak avem drum pana la Bucuresti sa venim la un control. Drum la Buc. nu avem decat dak ni-l facem pentru copil. Si copilul urineaza, dar cateodata cu dureri. Va rog sa imi raspundeti ce stiti de la voi, ce ati mai auzit si de la altii sa vad ce fac si eu. Ca parca nu l-as lasa asa. Ce ziceti?
Recuperare fara probleme Radusca si Yonacr!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Monituta, si Calin avea o jena cand facea pipi, dupa operatie, nu plangea, dar se vedea ca il jena ceva acolo. Nu mai stiu cat timp dupa operatie, dar sa zic asa....aproximativ cred ca vreo luna,poate ceva mai mult, acum face bine, fara probleme. Poate ca nu-i vorba de fistula. Incearca sa-l prinzi cand face pipi, pe mine ma invatase Sama sa ii dau pampersul jos in baie si sa dau drumul la apa sa curga, si aproape intotdeauna stateam 2-3 minute si ii dadea drumul la pipi.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Multumesc roxana. Sper sa fie asa cum spui tu. Ma rog sa fie asa. Am vazut azi cum facea pipi din picioare. Se plimba prin casa in funduletul gol (a fugit in timp ce il schimbam)si are jet gros, continuu. Ne-am luat inima in dinti si a sunat sotul la prof. Basca si a zis cam ce ai zis si tu (cu jena la urinare). Sa dea Domnu' sa fie bine si la noi si la toata lumea. Ma simt mai usurata. VA pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Pt inceput vreau sa va multumesc de incurajari.

Baiatelul Cristinei este bine, se pare ca reactioneaza foarte bine comparativ cu prima operatie.

De noi ce sa va spun...eu am crezut ca cedez de cateva ori. Despre durerile postoperatorii v-am spus, ce tipete, ce urlete.... cand incepusem sa cred ca aceste dureri incep sa cedeze S_A INFUNDAT SONDA,cica nu ar fi baut suficiente lichide, asa ca a fost nevoie de spalarea acesteia si reluarea perfuziilor pentru a se hidrata corespunzator, desi el bause aproximativ 700 ml lichide (destul dar nu suficient). A crezut ca o iau razna, prima perfuzie din aceasta noua serie a suportat-o foarte greu. A fost greu pt ca ocupasem si patutul Cristinei (noi nu mai avem pat acum pt ca am plecat in Casa)si ea a fost saraca nevoita sa stea cu Bb in brate.

Dar dupa inca o perfuzie pusa seara a venit ceea ce credeam ca nu va mai veni.... A DORMIT TOATA NOAPTEA abia daca a miscat manutele. Se pare ca l-a ajuns oboseala sau...durerile incep sa cedeze si cele cauzate de operatie si cele cauzate de dintisori.

Acum cred ca e mai bine, dr. Niculescu spune ca putza arata foarte bine.Sa speram ca asa va fi.

gata pauza a expirat.....
sper sa intelegeti ce am scris eu pe aici pt ca am facut-o intr-o mareeeeee mareeee graba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am intrat si eu sa va salut!
In fiecare zi citesc cu sufletul la gura sa vad ce fac puiutii nou operati. Tin pumnii ca toti copiii sa treaca cu bine de operatii.
Noi suntem bine in continuare, ne pregatim pt petrecerea de un anisor.
La operatia de coborare a testicolului vom merge prin februarie-martie. Pana atunci vom mai merge la un control in urma operatiei de hipospadias, probabil ca la inceputul lui decembrie.
Va pupam cu drag pe toti!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Sanatate si recuperare fara dureri de-acu' incolo la copilasi, Radusca si Yonacr! E rau sa ai probleme, de parca n-ar fi de-ajuns ca sunt operati micutii. Da sa dea Domnu' sa fie bine de-acuma si sa fie bine operatia ca restul trec. Si eu am trait experienta cu statul in casa, si cand a aparut o problema nu am mai avut pat, dar am stat in sala de primire urgente pana s-a eliberat ceva (sala din fata cabinetului asistentelor). Si e rau, parerea mea, sa stai in casa si sa vii cu bebe la tratament, pansament s.a. Parerea mea e ca e bine sa mai ai pe cineva care sa stea in casa, tu sa stai cu bebe in spital pana e bine si sa megi in casa numai pentru dus si sa stea acel cineva cu bebe in spital. Data viitoare poate asa o sa procedez. S-ajungem sanatosi pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Am intrat si eu sa urez lui Yannis mic curaj si a dea Domnul sa fie bine! Alina, ma gandesc la voi! Te pup!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

Mergi la inceput

Ce stiti despre Aly? S-a internat? Numai ganduri bune pentru ea si Yannis!!
E randul meu sa spun: fortza Aly!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

S-a internat aseara, spitalul e in continuare full, pe Yannis il va opera astazi.
Curaj si sa va ajute Dumnezeu sa fie bine.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna tuturor.
Dupa cum stiti ieri am fost la Bucuresti sa luam rezultatele la biopsie si sa i se faca controlul dupa o luna de la operatie.
La biopsie a iesit ca Andy are ,inca din "burtica mea", testicolul drept nedezvoltat. El a incetat sa se mai dezvolte deci va fi nevoie sa fie scos de acolo. Baietelul meu va ramane fara testicolul drept. Offf Doamne. Va fi nevoie mai tarziu sa i se faca un implant testicular pe partea dreapta.
Nu am reusit sa vorbim cu dl. dr. Basca pentru ca nici la ora 16.oo nu ajunsese la cabinet. Era in sala de operatii. Din cate am inteles intervenise ceva neprevazut.
Controlul i l-a facut dl. dr. Datu, a spus ca se prezinta bine dupa operatie si ne-a spus sa revenim in ianuarie pentru a discuta cu dl. dr. Basca. Urmatoarea interventie chirurgicala va fi de hipospadias. Inca de pe acum am inceput sa tremur cand ma gandesc la alta interventie. A spus sa revenim tocmai atunci pentru ca nu vrea nimeni sa-i strice sarbatorile micutului meu baietel.
Am intrebat si mai intreb odata: Cunoasteti cazuri de baietei operati de hipospadias perineal?
tuturor.

Mergi la inceput