Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

S-a internat aseara, spitalul e in continuare full, pe Yannis il va opera astazi.
Curaj si sa va ajute Dumnezeu sa fie bine.

Aly si Yannis au intrat in cabinet odata cu noi (eu , sotul meu si Andy). Internarea i-a facut-o dl. dr. Datu.
Va dorim multa sanatate si succes la interventia chirurgicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicpop spune:

Buna tuturor ,
Multa sanatate si mult curaj celor care si-au operat micutii! Am promis ca revin cu informatii despre dr. Hadidi. Am fost in weekend la Zalau acolo unde este medicul Toth Istvan , cel care opereaza cu Hadidi. Am avut marele noroc ca mi-a spus un tatic care scrie pe forum ca dr. Hadidi vine in Romania la sfarsitul lui noiembrie special pentru operatia fiului lui si a inca unui copil. Postez raspunsul pe care l-am primit
Dear Family Popescu
Thank you very much for your e-mail and trust. Dr. Toth has sent me an e-mail after examining your son. I understand that your son is 6 years old and has a distal hypospadias (between 1st and 2nd degree) with complete intact prepuce. The operation would take about an hour. I am happy to see your son on November 23 and if you wish, perform the surgery on November 24th. Your son will have a catheter through the penis for 2 nights. He most probably can leave the hospital on November 27th. There is a possibility of complications of about 3% in the form of fistula or stenosis but that can always be fixed with the foreskin 6 months later. The surgeon fee for such an operation is three (3) thousands Euros.
I am forwarding a copy of this e-mail to Dr. Istvan Toth whom I trust very much to take good care of my patients after I leave Romania.
If I can be of any further help, please do not hesitate to contact me or Dr. Istvan Toth,
Kind regards/Mit freundlichen Gruessen
Prof. Ahmed T Hadidi
www.hypospadias-surgery.com, www.incontinence-info.org
Sper sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Multumesc pentru raspunsuri.
Filofteia , eu zic ca penisul copilului meu este in regula . A fost una din intrebarile pe care le-am pus d-lui Basca si raspunsul a fost "este un penis in limite normale , nu unul mare , dar normal" si ca se poate rezolva intr-o singura operatie avand in vedere ca nu este o forma grava. Are canalul destul de larg doar ca a putin curbat. Acum nu mai face pipi din picioare, si asta mi-a atras atentia foarte mult. Imi spune "mami , nu-mi mai vine sa fac cand stau in picioare , dar cand ma asez pe wc atunci pot sa fac"
Roxana eu am scris astazi doctorului ahmed hadidi , astept un raspuns de la el legat de costurile operatiei si va scriu imediat ce primesc.

Dar facea din picioare?
Si Adi prefera sa faca stand, desi acum poate face din picioare, numai la WC-urile publice face din picioare, ca asa s-a invatat, el nu putea face din picioare. Unii baieti se simt mai confortabil sa faca pipi stand.

Pentru mine 3000 de euro inseamna foarte mult, mai ales ca nimeni in lumea asta nu-ti va garanta 100% reusita operatiei si nici nu este o operatie de care depinde viata copilului (daca ar fi fost cazul asa probabil ca vindeam tot ce aveam si o faceam ).

Alina va tinem pumnii...probabil ca la ora asta sunteti deja iesiti din operatie...asteptam vesti bune, foarte bune.

Mergi la inceput

Stiu Filofteia ca nimeni nu-mi garanteaza 100 % reusita. Am mers initial pe mana dr. Basca dar poate ca am avut eu ghinionul sa am parte de un comportament care sa nu creeze legatura de incredere intre mine si el. Am ales varianta asta pentru Cristian, sper din tot sufletul sa fie cea buna.
Ref la intrebarea ta , nu face pipi din picioare pentru ca nu poate , asa imi explica el.
Sper sa trecem cu bine prin asta asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Nicpop...daca asta este alegerea ta si ai cei 3000 de euro este OK. Eu iti tin pumnii sa fie o operatie reusita. Am spus doar ca pentru mine cei 3000 de euro sunt un efort foarte mare...dar l-as fi facut daca nu aveam alta cale.

Pe de alta parte de ce insist cu pipi din picioare , pentru ca eu, daca Adi ar fi putut face din picioare nu il operam. Sau mai bine zis, facea din picioare, dar in jos, spre scrot...adica se uda jos...Nu te baza 100% pe ce spune baietelul tau... vorbeste cu el si vezi daca jetul este in fata, daca ar nimeri WC-ul sau este in jos si de aceea nu vrea sa faca sa nu se ude.
Una este sa poata, alta sa vrea...nu stiu daca intelegi ce tot spun eu aici.

Mergi la inceput

Am vorbit cu el pentru ca si eu am vrut sa ma lamuresc daca nu poate pentru ca nu poate sau nu-i place ca se stropeste. Imi spune ca atunci cand sta in picioare nu-i mai vine sa faca , ca el vrea, dar nu poate. Fata de acum cativa ani se decaloteaza si mai greu. Imi spune ca il doare si ca de acum isi face baie singur ca e baiat mare. Penisul lui e putin curbat iar canalul urinar se opreste sub gland. Pe mine m-a macinat intrebarea daca nu cumva e doar o problema de estetica. N-am considerat ca este o urgenta chirurgicala pentru ca asa mi-au spus medicii din Ploiesti . Dr. Basca mi-a spus ca am intarziat cam 5 ani cu aceasta operatie iar dr Toth mi-a explicat cat e de important ca aceasta operatie sa fie facuta pana in 2 ani : testuturile se refac mult mai bine si in plus copilul nu-si va aminti de aceasta trauma. Nu pot sa mai dau timpul inapoi , pot doar sa sper ca se poate corecta chiar daca mai tarziu decat ar fi trebuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Vesti de la Bucuresti:

Puiutii sunt bine, atat al Cristinei cat si al Alinei, al meu se incapataneaza sa imi dea batai de cap. Ieri a facut febra, 38.9, se pare ca a racit nitel. Astazi la fix o sapt de la operatie dr. i-a schimbat pansamentul, era incantat de aspectul preutului "uite ce bine arata preputul !" de sonda insa nu a spus nimic cand o va scoate sau cat o va mai lasa.
Am vorbit cu dr. Niculescu, din spusele dansei maine nu il va mai pansa deci clar nu umbla la putza lui, vinerea nuprea scoate sondele ca e sf de saptamana si daca apar complicatii e mai greu deoarece poate fi plecat din Buc.
Ce sa va mai spun....se pare ca a avut si curbura desi la controlul initial de la clinica era hs glandular fara curbura varfului dar acum dupa operatie e hs penian anterior cu o curbura moderata.
Se pare ca si saptamana viitoare ne va gasi tot aici
Nu ma grabesc sa plec acasa, dar......tare as mai vrea sa dorm in patul meu... .
Cam asa stau lucrurile pe aici.

Alina a obtinut si ea camera in casa dar inca nu s-a decis daca renuntala patul din spital, vrea sa mai stea putin acolo pt. a fi biatelul sub observatie.
scrie calc asta.....de nu ar mai scrie.

o sa mai revenim cu vesti.
pana atunci insa sa auzim numai de bine.
pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui radusca

Vesti de la Bucuresti:
Puiutii sunt bine, atat al Cristinei cat si al Alinei, al meu se incapataneaza sa imi dea batai de cap. Ieri a facut febra, 38.9, se pare ca a racit nitel. Astazi la fix o sapt de la operatie dr. i-a schimbat pansamentul, era incantat de aspectul preutului "uite ce bine arata preputul !" de sonda insa nu a spus nimic cand o va scoate sau cat o va mai lasa.
Am vorbit cu dr. Niculescu, din spusele dansei maine nu il va mai pansa deci clar nu umbla la putza lui, vinerea nuprea scoate sondele ca e sf de saptamana si daca apar complicatii e mai greu deoarece poate fi plecat din Buc.
Ce sa va mai spun....se pare ca a avut si curbura desi la controlul initial de la clinica era hs glandular fara curbura varfului dar acum dupa operatie e hs penian anterior cu o curbura moderata.
Se pare ca si saptamana viitoare ne va gasi tot aici
Nu ma grabesc sa plec acasa, dar......tare as mai vrea sa dorm in patul meu... .
Cam asa stau lucrurile pe aici.
Alina a obtinut si ea camera in casa dar inca nu s-a decis daca renuntala patul din spital, vrea sa mai stea putin acolo pt. a fi biatelul sub observatie.
scrie calc asta.....de nu ar mai scrie.
o sa mai revenim cu vesti.
pana atunci insa sa auzim numai de bine.
pa pa

Buna.
Radusca ma bucur enorm cand citesc astfel de mesaje (deloc la partea cu febra). Va doresc in continuare multa sanatate puitilor vostri si voua bineinteles.
Pentru toate mamicile si pentru baieteii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Sa dea Dumnezeu sa mearga totul snur si sa va intoarceti cu bine acasa!! Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Cum intru eu din ani in Pasti, aflu si eu abia acum de fetele care sunt cu puiutzii la operatie...va doresc refacere rapida si sa dea Dumnezeu fara evenimente neplacute.

Nicpop, bafta la operatie luni, sa ne tii la curent.

varsta Andu

Mergi la inceput