Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Radusca, Alina va tinem pumnii si va dorim nervi tari si insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makaua spune:

Salutare tuturor!
Nu am mai scris de mult dar tot timpul am fost alaturi de voi si am citit mesajele voastre.
Noi am asteptat cu sufletul la gura venirea doctorului Hadidi.Dar acum cand sa apropiat data operatiei (24 noiembrie).Baietelul nostru sa imbolnavit, am fost internata cu el la spital avand o faringita acuta inceput de pneumonie, acum este mai bine.
Oricum noi sambata plecam la Zalau, duminica vine Hadidi si totusi speram ca micutu sa fie bine sa-l putem opera.
Mai vorbim cand ne intoarcem daca il operam vom sta cam 2 saptamani.
Multa sanatate la toti micuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui makaua

Salutare tuturor!
Nu am mai scris de mult dar tot timpul am fost alaturi de voi si am citit mesajele voastre.
Noi am asteptat cu sufletul la gura venirea doctorului Hadidi.Dar acum cand sa apropiat data operatiei (24 noiembrie).Baietelul nostru sa imbolnavit, am fost internata cu el la spital avand o faringita acuta inceput de pneumonie, acum este mai bine.
Oricum noi sambata plecam la Zalau, duminica vine Hadidi si totusi speram ca micutu sa fie bine sa-l putem opera.

Multa sanatate si succes la operatie. Sa ne scrii si noua cand va veti intoarce. Pe Andy il va opera in ianuarie de hipospadias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Multumim de incurajari.

spuneti-mi, s-a mai intamplat cuiva ca pansamentul sa se ude desi copilul avea sonda,(exceptand cazurile cand copilul face kk si exista posibilitatea unei contractii vezicale)?
Tot i se uda pansamentul, am pus asta pe baza contractiei vezicale, pt ca asa mi s-a spus, insa am dubii.....
Daca ati patit asa ceva ce explicatii ati primit???/

ceilalti puiuti sunt in regula. Eu va spun asa in mare, cu detalii despre pataniile de la spital vor veni mamicile lor.

Ne vom petrece si weekend-ul la Bucuresti

De luni poate indraznim si noi sa ne gandim la plecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Buna fetelor!
Trio-expres e bine...

Emi ai avut dreptate, e mai bine cu baiatul mare, ma asculta, intelege...e super...Yonacr si Radusca stau cu baieteii in brate....vai! ma vad pe mine acum 2 ani...era crunt...
Nu vreau sa vorbesc intr-un ceas rau, dar pana acum a fost bine...dureri moderate, plansete putine...plus ca dr Datu mi-a spus ca i s-a facut si cosmetizarea lui Yannis, deci au aranjat pielea preputului, cred.
Era asa cum am banuit eu de acasa. A avut 2 fistule una balanica si una peniana. Acum sa vedem la pansament.
Va pup...sa auzim numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Sa v-ajute Dumnezeu sa fie bine!!
A facut cineva la copil dilatare? In ce consta? Cat se sta in spital?
Marti mergem la Bucuresti, am vb. cu dr. Basca. Se pare ca Tudor are nevoie de dilatare ca nu mai face pipi in jet, ci numai picaturi. Va rog spuneti-mi si mie dak a mai trecut cineva prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Monituta, dupa dilatare se pleaca imadiat. Noi nu am facut ca nu a fost cazul. Daca face numai picaturi fii foarte atenta...este important sa faca pipi... Va tinem pumnii.

Alina imi pare bine ca lucrurile merg cum trebuie. Sper ca va fi ultima operatie.

Radusca foarte des se intampla sa curga urina pe langa sonda, asta este primul semn de vindecare. Umflatura datorita operatiei incepe sa scada si apare diferenta intre uretra si sonda. Nu te ingrijara, este de bine.

Makaua

Citat:
Salutare tuturor!

Ma bucur ca sunteti mai bine...asta este din pacate sezonul racelilor. Va tinem pumnii si asteptam vesti de la voi.

Mergi la inceput

Pipi face, umple pampersul noaptea, iar ziua face ca si pana acum, dar noaptea se trezeste de cateva ori si plange. Avem (marti cand tre' sa fim la Bucuresti) 5 saptamani de la operatie si tare nu-mi place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Astazi s-a scos sonda si nu mi-a placut deloc ceea ce am vazut. Am iesit plangand din cabinet. In urma operatiei se pare ca la una dintre suturi pielea nu e tocmai intinsa, a ramas o chestie de genul unui neg (nu stiu cum sa descriu sa ma intelegeti) a incercat dr sa traga de un fir poate se retragea "istoria" aia dar....degeaba.
Acum i s-a mai parut dl dr. ca scrotul copilului e prea mic (poate ii recomandam pregnyl...poate intervenim....), despre uretra.....teroare, o crestatura pe mijlocul putzei. Asa am vazut-o eu. Am avut puterea sa ma uit cand ii umbla dr pe acolo dupa ce i-a scos sonda, insa nu mai am putere sa cred ca e bine.

Ce sa mai zic durere la maxim.

Am vazut cum urineaza, un jet de scurta durata, fara bolta si groscam de diametrul firului sondei.Nu stiu daca e bine.

Mi se pare ca face cam putin pipi, habar n-am ce va fi.

Vreau sa cred ca va fi bine dar...
Cam asa stau lucrurile in ceea ce ne priveste.

Mergi la inceput

Of, Radusca, imi pare sincer rau pentru necazul tau. Stiu ce simti. Si noi am trecut prin aceleasi incertitudini si nelinisti, chiar dak scenariul a fost altul. Ce e mai dureros e ca primesti doar jumatati de raspunsuri sau "hm"-uri si "aaaa"-uri. Nimeni nu vrea sa te lamureasca ce e in neregula. Iti vorbesc foarte deschis doar dak e totul ok. Si e frustrant rau. Deci te inteleg perfect. Insista sa ti se dea raspunsuri clare, pentru ca dak pleci cu nelamuriri acasa o sa ai nopti nedormite. Ia-ti inima in dinti si intreaba, insista. Asta e.
Sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine macar la voi, ca la noi nu e (marti venim la Bucuresti, cine stie pentru ce, o sa vedem). Poate ne intalnim. Sanatate la copil si putere tie, si curaj.
Sanatate si numai bine si lui Aly si Yonacr.
Of, of si iar of.

Mergi la inceput