Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vrut sa scriu aseara dar mi-a demontat Calin tasta ptr space si daca scriam nu cred ca intelegeati ceva.

Monituta, ma gandesc ca e posibil sa va interneze ptr 1-2 zile, ca totusi stati departe, Iasi nu-i la 60 km ca Ploiesti sau Pitesti. De ce n-o suni pe dr. Niculescu s-o intrebi, iti poate spune cel mai sigur daca si ptr cat timp va interneaza.
Despre dilatare de uretra....nu stiu nimic, nu stiu ce sa-ti spun.

Radusca , noi am mai vorbit si mai vorbim, nu mai scriu si aici.

Bafta , curaj ptr cei 2 copii care vor merge maine la Zalau. Sa veniti cu vesti bune, sa ne spuneti ca totul a decurs perfect.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Maine plecam acasa!!!!
YonaCr a plecat astazi.

Copii par a fi bine,, dar cum stiti si voi doar timpul va hotara asta.
La control vom merge cel mai probabil dupa sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicpop spune:

Buna seara,
Echipa dela Zalau da raportul; suntem foarte fericite , operatiile au decurs foarte bine. Dr. Hadidi a operat patru copii , al meu a fost ultimul si m-a innebunit asteptarea. Dupa operatii a facut doua vizite si ne-a asigurat ca interventiile sunt foarte reusite. Succesul zilei a fost operatia baiatelului lui makaua care intr-o singura interventie de doua ore a rezolvat :decurbarea , reconstruirea uretrei, coborarea ambelor testicole si hernia . Urmatoarea interventie va fi peste 6 luni cand va avea loc doar cosmetizarea asta daca nu avem ghinionul sa apara fistula.
Copii sunt destul de linistiti , au plans foarte putin.
Aici copii sunt anesteziati in prezenta mamei in sala de operatii si tot in prezenta mamei sunt treziti din anestezie. Eu n-am crezut ca am sa fac fata unei asemenea incercari dar fiul meu care deja stia ce se va intampla nu a fost deloc panicat de operatie . Cand s-a trezit mi-a spus : ce bine mami ca ai dormit cu mine.
Sanatate multa si voua si sa auzim numai de bine !
nicpop si makaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Voi plecati si noi venim.
Sanatate la puiuti si sa nu mai reveniti decat la control si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Radusca, o sa fie bine, am tot incercat sa-ti scriu, dar nu prea a mers forumul... cu timpul cicatricea se va mai retrage si penisul va arata mai bine. Si jetul sa incepe sa aiba presiune. Important este sa fie jet si nu picaturi. La cateva zile dupa ce ii scoate sonda nu face cu jet pentru ca il cam ustura si ii este frica si se tine pana nu mai poate si atunci nu prea mai iesi cu jet...nu stiu daca intelegi.

Nicpop ne pare bine de vestile bune si multumim ca ai intrat sa ne spui...poate fetele vor intreba mai multe. Va dorim tot binele.

Monituta, voi mergeti la control parca...sau la dilatare? Sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am incercat sa intru de acasa dar nu-mi merge space-ul, si-mi iese un mesaj ca nici eu nu pricep, fara pauza intre cuvinte

Radusca a plecat acasa, poate intra pe seara sau maine.

Ma bucur ptr cei din Zalau ca totul e ok. Totusi, acolo e spital particular?
Asteptam sa mai scrieti cand puteti.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicpop spune:

Buna seara
Spitalul din zalau este de stat , internarea suportata din asigurarile sociale. O parte din sectia de pediatrie este renovata , sunt camere cu unul, doua si trei paturi. Conditiile sunt destul de bune iar personalul la fel.
Toti cei patru copii operati sunt foarte bine , cei mai mici au stat cu sonda o singura noapte si astazi alearga pe culoar de parca nici nu sunt operati. Al meu, fiind cel mai mare dintre ei ,sufera cel mai tare
Maine scapam de sonda iar vineri plecam acasa.
De saptamana viitoare am sa va pot spune mai multe celor interesate...acum sunt pe fuga si oricum mai am de lamurit o gramada de lucruri
Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicpop

Buna seara,
Echipa dela Zalau da raportul; suntem foarte fericite , operatiile au decurs foarte bine. Dr. Hadidi a operat patru copii , al meu a fost ultimul si m-a innebunit asteptarea. Dupa operatii a facut doua vizite si ne-a asigurat ca interventiile sunt foarte reusite. Succesul zilei a fost operatia baiatelului lui makaua care intr-o singura interventie de doua ore a rezolvat :decurbarea , reconstruirea uretrei, coborarea ambelor testicole si hernia . Urmatoarea interventie va fi peste 6 luni cand va avea loc doar cosmetizarea asta daca nu avem ghinionul sa apara fistula.
Copii sunt destul de linistiti , au plans foarte putin.
Aici copii sunt anesteziati in prezenta mamei in sala de operatii si tot in prezenta mamei sunt treziti din anestezie. Eu n-am crezut ca am sa fac fata unei asemenea incercari dar fiul meu care deja stia ce se va intampla nu a fost deloc panicat de operatie . Cand s-a trezit mi-a spus : ce bine mami ca ai dormit cu mine.
Sanatate multa si voua si sa auzim numai de bine !
nicpop si makaua

Buna.
Super tare aceasta veste. Ma bucur enorm pentru voi. M-ati pus pe ganduri. Incredibil dar adevarat: "Succesul zilei a fost operatia baiatelului lui makaua care intr-o singura interventie de doua ore a rezolvat :decurbarea , reconstruirea uretrei, coborarea ambelor testicole si hernia ".
Mentionez ca Andy are cam aceeasi problema ca a baietelului lu' makaua si i s-a facut doua interventii chirurgicale DOAR pentru coborarea testicolelor si mai trebuie cel putin una pentru a se rezolva "problema".
Daca as fi stiut asta inainte de prima interventie as fi optat pentru o singura interventie. Stiu ca ar fi trebuit sa fac rost de mai multi bani dintr-o data dar cred ca ar fi meritat tinand cont de faptul ca dati cu "tzaraita" se ajunge tot cam la aceeasi suma. Voi, mamici care ati fost internate cu copii la Bucuresti, stiti ce vreau sa spun.
Makaua , daca ai timp, te rog da-ne mai multe detalii. Cum de s-a putut o asemenea intervenie? Doctorul Hadidi lucreaza cu o alta aparatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

CrisAndy eu spun sa ai incredere in Basca, daca s-ar fi putut ar fi facut si el o singura operatie. Este la curent cu toate metodele noi de operare. La Adi a rezolvat intr-o singura operatie curbura (foarte accentuata, ca un carlig) si prelungirea uretrei.
La voi insa problema este mult mai complexa...nu se stia practic daca exista al doilea testicol. Coborarea testicolului este o operatie de rutina, care se face cu succes si la noi la Pitesti...deci la voi lucrurile au fost mai complexe.
Acum sa nu crezi ca-l laud pe dr. Basca , dar as vrea sa fii impacata cu solutia aleasa . Din mesajele de mai sus parca cineva a scris dr. Hadidi, poate o faci si tu si astfel afli mai multe.
Va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Buna fetelor...am ramas cam ultimii din "gaska" de la Bucuresti, insa tot raul spre bine.
Azi avem 8 zile de la operatie insa nu ne-a scos sonda ci numai pansamentul .Pe asta nu am mai auzit-o insa a zis dr ca e vindecata plaga asa ca nu are rost s-o mai acoperim.Mai greu e cu Yannis ca nici nu vrea sa se uite la "dansul"...
Daca nu maine, atunci vineri sigur ne scoate sonda; am vazut ca nu mai scoate la 7 zile ci 9,10 zile....
A fost incomparabil mai usor ca la prima operatie...si pt mine si pt baiat.
Sanatate multaaaa!

Mergi la inceput