Hipospadias (8)
Raspunsuri - Pagina 14
nawel spune:
Buna mamicilor.Ma bucur de vestile bune pe care ni le-ati dat in legatura cu reusita operatiilor copilasilor vostrii.Stiu ca emotiile nu au trecut,mie personaL mai grea mi s-a parut perioada post-operatorie,dar am trecut si peste asta.Avem 2 luni si jum.de la operatie,nu am mai avut surprize neplacute de la episodul cu stenozarea incoace,si sper sa o tinem tot asa.Jetul este bun,continuu,din cand in cand ii mai fac si decalotarea,gaurica totusi nu e pozitionata chiar in varf.
Si eu astept noutati de la mamicile care au fost la Zalau.
Pupici ptr.toata lumea.
roxana c. spune:
Nawel, chiar ma gandeam la tine. Ma bucur ca totul e ok la voi.
Mamicile de la Zalau, cand va mai duceti la control si la cine, va veni iar dr. Hadidi sau la celalalt dr care a operat cu el? Si inca ceva.... daca vreti sa raspundeti: in afara de banii dati dr. Hadidi, cei 3000 de euro, ati mai cotizat la cineva( ma refer la anestezist si la mana a 2-a)? Eventual raspunsul il puteti da pe PM.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
filofteia spune:
Buna fetelor!
Nawel imi pare bine ca lucrurile evolueaza cum trebuie si n-ati mai avut stenoza.
Alina
sper sa fie ultima operatie si sa iasa iar soarele si pe strada ta.
Roxana voi sunteti bine?
nicpop spune:
Buna.
Ai dreptate nawel si mie mi s-a parut crunta perioada postoperatorie. Astazi am scapat de sonda si am vazut rezultatul operatiei. Gaurica este chiar in mijloc dar are un exces de piele pe care dr. hadidi a spus ca il va indeparta la a 2-a interventie , adica peste 6 luni atunci cand va face cosmetizarea. Dupa ce am scapat de sonda fiul meu a redevenit copilul vesel pe care l-am internat. Nu pot sa va spun cat de tare a suferit , acum cand va scriu il aud razand pe culoar , se joaca cu celilalti copii.
La cateva secunde dupa ce i-a scos sonda a strigat -mami fac pipi- Nu m-am asteptat sa vad un jet atat de puternic. Medicul a spus ca rezultatul este excelent si ca ma voi convinge dupa o luna doua cat de mult se va schimba forma penisului. Sper sa fie asa..
Roxana , a doua interventie costa 500 eur , asta este onorariul dr. hadidi. In privinta anestezistului sumele sunt mici si dai doar daca vrei. Oricum, aici se intampla ceva ce vezi f. rar prin spitale , nimeni nu ia bani si se uita la tine de parca faci un gest anormal. Abia le-am convins pe asistente sa ia cate o punga de cafea si de atunci in fiecare dimineata ne-au adus in camera cate o cafea calda.
Roxana , incearca sa scrii medicului hadidi pe mail si sa trimiti si poze daca poti , stiu ca makaua asa a facut si i-a raspuns. El va veni sigur in romania peste 6 luni.
Multa sanatate puiutilor care au fost operati la Bucuresti !
roxana c. spune:
Emilia,
multumesc lui Dumnezeu, noi suntem bine si sper sa fim asa in continuare.
Pun intrebari mamicilor care au fost ptr operatie la Zalau ptr altcineva, care ne citeste dar nu scrie.
De Monituta stie cineva?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
radusca spune:
Buna fetelor,
gata am ajuns acasa, in sfarsit.
E adevarat, asa cum spuneati si voi acum putza arata mult mai bine si acel surplus de piele de care va vorbeam candva s-a mai retras, nu cred ca se va retrage in totalitate, cert e ca acum arata mult mai bine. Intampinam greutati in "vizionarea" momentului urinarii, nu reusim sa prindem acest moment. La inceput am prins noi ceva dar acum....
De facut pipi face imi dau seama dupa pampers, nu stiu cum....dar....sper ca voi afla in curand.
Ce sa va spun acum puiutul ne da mari batai de cap pentru ca s-a invatat in brate si nu mai sta locului o clipa, il chinuie cred si cel de al doilea dintisor si e mare harmalaie la noi in casa.
Ca si concluzie: in acest moment eu zic ca e bine, putza arata destul de bine, sper ca si in interior sa fie totul Ok.
La control vom merge pe 8 dec. functie de vreme daca nu vom reusi in decembrie ne vom duce dupa sarbatori.Sper ca vremea sa tina cu noi si sa ajungem pe 8.
Alina voi ce faceti, ati plecat???
aly30 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si noi acasa ieri (vineri) cu greu...caci tot Bucurestiul se hotarase sa plece care-incotro!!!
Pisu a facut dar cu greu ca ii era frica.Plus ca si acum cu greu se uita la...stiti voi... ca la noi a fost un hematom mai pronuntat, era asa ceva ca un dop de pluta
Saracutul chiar a inceput sa planga: ce cuc urat aaaaam!
Am o dilema si de aceea nu ma pronunt. Pisu face in jet bun prin varf, continuu, toate alea, insa mai picureste ceva pe langa jet, nu mereu insa o data da de 3 ori nu...sa fie din cauza pielii, ca eu nu mai pot decalota acum , mi-e teama...mai astept, nu vreau sa ma grabesc cu concluzia insa a fost de ajuns o urma de indoiala ca sa stau cu inima stransa si cu ochii cat cepele la el cand face pisu...ooooffffffffffffffffffffffffffffffff e greu....
Va pup!
Monituta1 spune:
Am fost si am facut dilatare de uretra si aseara am vazut cum face pipi: ca un copil fara probleme. Sa ne ajute Dumnezeu sa nu mai facem complicatii pana in vara cand mergem iar la operatie. Sanatate la toti puii!!
cristidogaru spune:
Buna seara dragelor!
Ma inscriu si eu alaturi de voi.
Sunt din Constanta, iar baietelul meu -Darius Stefan- este nascut pe 10 aprilie 2008 si a fost diagnosticat inca de la nastere cu hipospadias- nu ni s-a spus care tip. Face pipi drept, numai ca e curbata puta si pielea de sub ea este adunata.
Pe 13 octombrie 2008 am fost la Bucuresti la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru a-l vedea dl. dr. Basca.
Ne-a primit insa dl. dr. Andriescu Mircea, care din cunostintele mele l-ar urma pe dl. Basca-este mana lui dreapta. Tot dansul l-a si vazut, in aceeasi camera cu dl. Basca.
Diagnosticul pus a fost HIPOSPADIAS BALANIC. Operatia nu s-a putut face, deoarece a zis dl. dr.,citez, "nu are pe ce sa lucreze". Mi s-a recomandat tratamentul cu Pregnyl 500 - 6 injectii- cate 1 pe saptamana. Operatia mi-a spus ca o va pune pe agenda in februarie 2009 (cand are 10 luni)-sa-l sun in prealabil in ianuarie 2009 sa-i amintesc, iar tratamentul sa-l incep in luna decembrie 2008 pentru a fi pregatit "terenul" inainte de operatie.
Din discutia avuta cu dl. dr., am inteles foarte clar ca "este o boala grea, care nu se trateaza cu o singura operatie". Ne vom mai intalni pe parcursul trecerii anilor pentru operatii (chiar daca operatiile anterioare sunt succese), probabil pentru ca ii va creste puta.
A fost greu sa intru in posesia injectiilor, o filiera super incurcata, numai in strainatate se mai gaseste Pregnylul. In plus a fost nevoie de transport special, pentru ca injectiile trebuiau tinute la "rece".
Doresc tuturor sanatate multa, sa treceti cu bine peste toate necazurile.
Cristina Dogaru
Roxxy80 spune:
Buna, Cristina!
Imi pare rau sa aud de inca un baietel cu hipospadias. M-au socat totusi vorbele dlui profesor. Forma de hs a baietelului tau este cea mai usoara (daca pot spune asa). Noi am avut hs penian. Dl profesor ne spusese ca sunt sansa mari de reusita dac aoperatia se efectueaza pana in varsta d eun an. Noi facem 3 luni de la operatie si totul a decurs super bine si sper din tot sufletul sa nu ma mai intalnesc cu dl profesor decat pt operatia de coborare a testicolului drept. Mie sufletul imi spune ca operatia de hs a reusit din prima si ca nu o sa mai reapara.
Dar de ce ti-a recomandat Pregnyl? Noua ne-a recomandat pt coborarea testicolului, dar din pacate nu a coborat. Vezi ca in perioada in care ii faci injectiile, puta creste incredibil de mult, dar la noi si-a revenit la dimensiunile normale dupa vreo 2 sapt d ela terminarea injectiilor (Matei oricum are o puta destul de mare
).
Bafta multa!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristidogaru Buna seara dragelor! Ma inscriu si eu alaturi de voi. Sunt din Constanta, iar baietelul meu -Darius Stefan- este nascut pe 10 aprilie 2008 si a fost diagnosticat inca de la nastere cu hipospadias- nu ni s-a spus care tip. Face pipi drept, numai ca e curbata puta si pielea de sub ea este adunata. Pe 13 octombrie 2008 am fost la Bucuresti la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru a-l vedea dl. dr. Basca. Ne-a primit insa dl. dr. Andriescu Mircea, care din cunostintele mele l-ar urma pe dl. Basca-este mana lui dreapta. Tot dansul l-a si vazut, in aceeasi camera cu dl. Basca. Diagnosticul pus a fost HIPOSPADIAS BALANIC. Operatia nu s-a putut face, deoarece a zis dl. dr.,citez, "nu are pe ce sa lucreze". Mi s-a recomandat tratamentul cu Pregnyl 500 - 6 injectii- cate 1 pe saptamana. Operatia mi-a spus ca o va pune pe agenda in februarie 2009 (cand are 10 luni)-sa-l sun in prealabil in ianuarie 2009 sa-i amintesc, iar tratamentul sa-l incep in luna decembrie 2008 pentru a fi pregatit "terenul" inainte de operatie. Din discutia avuta cu dl. dr., am inteles foarte clar ca "este o boala grea, care nu se trateaza cu o singura operatie". Ne vom mai intalni pe parcursul trecerii anilor pentru operatii (chiar daca operatiile anterioare sunt succese), probabil pentru ca ii va creste puta. A fost greu sa intru in posesia injectiilor, o filiera super incurcata, numai in strainatate se mai gaseste Pregnylul. In plus a fost nevoie de transport special, pentru ca injectiile trebuiau tinute la "rece". Doresc tuturor sanatate multa, sa treceti cu bine peste toate necazurile. Cristina Dogaru |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)