Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Buna, fetelor!

Am revenit aseara...pt ca nu am avut loc..de atatea programari! Au avut dreptate fetele cu agenda, dar daca eu am sunat de 3 ori si mi-a zis sa vin pe 10 noiembrie, insa nu m-a scris in nici o agenda...ce sa fac? OOOffffffffffffffff!!!
Radusca a ramas, ca a ajuns mai repede decat noi, insa cu greu si ea a reusit sa patrunda!
Asta e! Acum suntem scrisi pe "agenda magica" si ne vom prezenta iar pe 18 noiembrie...ca de, Onestiul e la o aruncatura de bat!
Uneori simt ca nu mai am puteri! Din septembrie ma tot agit sa fac treaba asta si nu reusesc...ooffffff!!! si iar ooofffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Alina fruntea sus...poate ca este mai bine asa...va fi bine ai sa vezi...in fapt este vorba doar de o saptamana...stiu ca este greu cu drumul, dar va fi bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Alina, tot raul spre bine, nu stii? O sa fie bine! Te pup!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Alina, poate ca-i mai bine asa, poate saptamana viitoare e mai liber si dr., gandeste-te ca fiind mai mare, pe Yannis il va baga in operatie mai tarziu, si una e sa fie 2-3 copii in ziua aia si alta sa fie mai multi. Singurul lucru nasol e asteptarea asta, care te scoate din minti. Hai, curaj, treceti voi si peste asta

Am vorbit cu Radusca si spunea ca maine il baga pe cel mic in operatie, sau asa spera, ptr ca de dimineata la vizita dr. B. spunea ca nu stie de ea, ( din ce am inteles, internarea o facuse dr. Andriescu).

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

offffffff, spuneti-mi si mie va rog, um e cand apare fistula?A patit cineva asa ceva? Tudor a scancit azi ca atunci cand urina si il ustura si cand m-am uitat mi s-a parut ca e o gaura in locul fostei deschideri uretrale. Varog sa imi spuneti si mie cum e si dak a terecut cineva prin asa ceva. Va rog mult! Sunt speriata atre de tot. Avem fix
3 sapt. de la operatie.

Mergi la inceput

Din ce am inteles eu, face pipi prin 2 parti: pe uretra, unde-i ok si prin alta gaurica= fistula. Uneori este pipi cu jet, alteori doar picura, in functie de fistula. Of, sper sa nu fie nimic, sa ti se para doar. Urmareste-l cand face pipi si vezi pe unde face. Ma rog sa fie bine si sa nu fie vorba de fistula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

In drum spre casa, luni seara deci, Yannis a facut febra si acum e sub tratament...Ma intreb daca ne interna...ce faceam noi, ca tot nu ne opera...

Radusca, ca si mine, nu era trecuta pe agenda...a reusit ea sa-l imbarlige pe Andriescu de aia s-a internat..is fixisti si astia cu agenda lor; faza e ca dr era foarte incurcat ca am batut atata drum si nu ne poate interna ca pur si simplu nu avea loc in agenda, ca paturi or fi fost.

La Yannis fistula a aparut intai in jet adica la 1 sapt de la operatie, dupa are mi s-a parut mie ca s-a infundat singura, derutata si de explicatia dr ca se mai poate intampla si asta. Culcandu-ma pe o ureche ca s-a infundat singura, nu am mai urmarit atent daca mai e sau nu, mai ales ca vedeam clar un singur jet.Cu timpul cand baiatul a crescut si a inceput sa faca pisul la wc, din picioare, am vazut ca de fapt, prin vechea gaura picura...deci jetul e continuu, normal prin noua uretra dar picura si din vechea gaurica pe care a avut-o la nastere.
Asta e fistula, Monituta!

Si o chestie uimitoare, in timp ce l-a examinat luni pe Yannis explica unor studenti ca e contrariant cum malformatia tinde sa se formeze la loc, adica in organism existand informatia genetica cu hipospadias, el ca dr - repara si hipospadias tinde sa reapara..referire cred la fistula. Asa explicatie nu am mai auzit pana acum, si cum studentii au facut si ei ochii mari, el a intarit: "Da! Uimitor, dar asta e!"

Mergi la inceput

Alina, la Yannis picura prin putza, nu prin preput, am inteles bine? Adica fistula e in putza, nu in pielea aceea care inveleste puta? Ptr ca la Calin, fiind cusuta si pielea in jurul putei, vechea gaurica eu n-o pot vedea, adica locul acela unde a fost., intelegeti voi.Cand am fost la control, dr. i-a tras pielea si s-a uitat, dar mie imi este teama sa fortez pe-acolo. Cand il spal in seara asta ma uit mai atent, dar presupun ca daca Doamne fereste picura pe-acolo, as fi vazut, probabil ca se forma fistula si in piele, nu? Voi ce ziceti?

Monituta, cum mai sunteti?

Baietelul Raduscai a intrat in operatie pe la ora 13:30, o sun mai tarziu sa vad ce face, sau maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Interesant ce spui Aly, dar neplacut tare. Dak asta e concluzia dr. Basca, dr. cu atata experienta, e nashpa.
L-am vazut cum face pipi, dar nu am putut sa-mi dau exact seama. Si nici nu l-am mai analizat bine la cuculet, ca mi-e frica sa mai umblu, plus ca nu sta si tre sa il tin bine, plange...stiti si voi cum e. Sotul zicea ca face pe gaura veche, eu pe gaura noua. Si la noi e cum a zis Roxana: vechea gaura e unde incepe pielea care inveleste cucul. La noi nu e reparat preputul, e lasata asa pielea, care de fapt seamana mai mult cu o bucata de carne, decat cu o piele, da ma rog, dak ei au zis ca e piele, pot eu sa-i contrazic? Jetul (nu tasneste drept in fata ca il incurca excesul ala de piele care cam acopera gaura noua) e abundent, adik debitul e bun. Dar e ca si cum ai tine dusul in sus in cada cu apa. Nush cum sa explic exact. De asta nici nu ne dam seama exact de unde curge sau dak iese prin amandoua partile. Si asa cu ati zis voi sper sa mi se fi parut. Il mai las asa un pic si am sa mai incerc sa ma uit iar.
Aly, imi pare rau de drumul facut. Sa dea Domnul sa fie cu noroc luni!
Multumesc de explicatii, tare sunteti dragute.
Sa scrieti de Radusca ce mai face si transmiteti-i toate cele bune si din parte mea.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Buna fetelor!

Ce sa va zic, a fost crunt dupa operatie, mai exact dupa ce s-a trezit.Era foarte foarte agitat si foarteeeee infometat si ca sa fie tot tacamul ii apar si primii dintisori, deci durere din toate partile. Plange de rupe. sSi eu odata cu el.

In operatie a intrat destul de tarziu pe la 14.30, inaintea noastra a fost o operatie foarte dificila cea a dat peste cap toate programarile din ziua respectiva. Au fost si operatii amanate pt joi.
Acum suntem in casa. Dimineata i-a schimbat pansamentul, a spus dr ca e in regula. dar...... timpul va demonstra daca e asa sau nu.
Hs nu a fost glandular cum am crezut si cum am sperat,ci penian anterior.
In acest moment optimismul meu e undeva pe drum dar foarte departe de mine.
Si plecasem de acasa destul de sigura ca lucrurile vor fi in regula. Acum insa.....

Aly te asteptam.
De yonacr, stiti ceva, ar fi trebuit sa se interneze astazi.
E greu.... voi stiti, ce sa va mai spun si eu.

va las s-a dat alermaaaaa....

Mergi la inceput