Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu zic ca lui Matei i-a reusit operatia. Au trecut aproape 2 luni de la operatie si suntem f bine. Sper din tot sufletul sa ne ajute Dzeu sa nu apara niciodata complicatii si sa nu mai reapara vreo gaurica pe undeva. Puta lui arata ca a unui copil normal, nici nu-ti dai seama ca a fost operata.
Tin pumnii la toti copiii d eaici sa le reuseasca operatiile din prima.

Nici noua nu ni s-a infundat sonda. Intr-adevar , Matei a baut exagerat de multe lichide in spital. E mare bautor de apa, ceai si suc natural. Nu stiu daca asta a fost motivul pt care nu s-a infundat.

Citat:
citat din mesajul lui Monituta1

Si inca ceva...la toata lumea a lasat dr. surplus de piele?. Sau este cineva la care a iesit operatia din prima?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

O sa fie bine . Iti inteleg perfect emotiile. Tinem pumnii sa iasa bine.

Citat:
citat din mesajul lui radusca

Roxana pe 10 ne ducem la Buc..
Odata cu Alina.

Eu nu mai sun nici un dr.ianite. Mi-a spus sa ma duc dupa 9 nov, fara programare,pai ma duc frate, nu imi pasa ca e foarte aglomerat, asta e.

Deja incepem sa adunam bagajele cate putin, cate putin...
Am asa niste emotii... si acum cand scriu imi tremura mainile de abia nimeresc tastele

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Citat:

Si inca ceva...la toata lumea a lasat dr. surplus de piele?. Sau este cineva la care a iesit operatia din prima?

La noi e surplus de piele lasat, cum bine zicea cineva, ca o lalea este asa peste penis, acopera lungimea lui si chiar mai lunguta putin.

Fetele care au stat la casa Mc Donald: cand si cu cine ati vorbit de cazarea insotitorului vostru acolo?Oare daca vb cu dr la internare? Ca vine si mama cu noi, si na cum s-o las in strada si noi sa ne internam?

Luni...la Bucuresti!

Mergi la inceput

Ma voi gandi la voi. Va tinem pumnii si ne rugam sa iasa totul bine. Multa sanatate si recuperare usoara!

Citat:
citat din mesajul lui aly30

Citat:

La noi e surplus de piele lasat, cum bine zicea cineva, ca o lalea este asa peste penis, acopera lungimea lui si chiar mai lunguta putin.

Fetele care au stat la casa Mc Donald: cand si cu cine ati vorbit de cazarea insotitorului vostru acolo?Oare daca vb cu dr la internare? Ca vine si mama cu noi, si na cum s-o las in strada si noi sa ne internam?

Luni...la Bucuresti!

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Alina, eu am vorbit cu asistenta sefa si cu dr. Niculescu, dar eram internata deja de 2 zile , si Calin operat. Il poti suna pe d-nul dr si sa-l intrebi pe el.Sau....stai ca-ti dau pm.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Plecam la Bucuresti....sa ne auzim cu bine!

Sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Iti tinem pumnii,Aly.Suntem cu toatele alaturi de tine si de puiul tau.Recuperare usoara si sa ne auzim de bine.PUPICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Doamne ajuta, Aly!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Acesta sper ca va fi ultimul mesaj in calitate de mamica cu baietel cu Hs.

Cand voi reveni pe forum vreau sa urlu de fericire ca sunt mamica unui baietel cu "putza de milioane" (voi stiti de ce).

Tineti-ne pumnii, mie, Alinei si celor ce vor urma.

Am sa va dau de stire de indata ce vom sosi de la Buc.

Sanatate tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Doamne ajuta sa fie bine!

Sunt alaturi de voi, sa speram ca va fi bine.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput