Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Monituta, scriam in acelasi timp.
La Calin tot asa de gros era jetul la inceput, dar in timp s-a mai subtiat putin, pot spune ca-i normal acum, nici foarte gros dar nici subtire. Si uneori mai face si intr-o parte, dar daca-i dau eu pielea in sus se vede ca face numai printr-o singura gaura. Probabil la Tudor nu-ti dai seama bine acum, e si putza inflamata, inca, dupa operatie, plus ca nu-i cusuta pielea....lasa-l asa, sa nu umbli acolo. Cand va duceti la control?

Deci luni va internati, Alina? Si joi Cristina? Radusca, voi?

De Crisandy mai stie cineva ceva, oare ce mai face, spunea ceva de o proba la biopsie....cum o fi iesit?

Nawel, voi ce faceti?

Gata, fug la culcare.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor am reusit sa citesc ce ati scris, eu sunt intr-o perioada foarte aglomerata.

Am vazut ca s-au pus ceva intrebari...nici eu nu reuseam sa-l decalotez pe Adi..cred ca abia peste vreo doi ani am reusit. Nu a facut insa fimoza, dr. ne-a spus ca se va rezolva cu timpul si asa a fost.

Monituta, la voi s-a facut aproape o uretra noua...deci se pare ca nu exista...de aceea a lasat pielita in plus pentru ca in acest caz riscul este foarte mare de complicatii, deci sa urmaresti atent jetul in continuare, eu va doresc sa nu faceti alte complicatii si sa fie nevoie doar de o operatie de cosmetizare, care este mult mai usoara.

Fetelor care merg la operatie eu va tin pumnii si baieteii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Emilia, nu inteleg ce vrei sa zici. Mai explica-mi o data, te rog. Cert e ca ne-a reconstruit uretra si a si tinut. A verificat-o si la noi cu ser fiziologic, ne-a vazut in fiecare zi prof. Basca si ne-a asigurat ca e buna uretra. Si la plecare la fel.

Mergi la inceput

Am mai citit acuma inca o data. Cred ca am inteles acuma. Ce ti-e si cu diacriticele astea. Tre sa icerci toate variantele ca sa iti dai bine seama

Mergi la inceput

Si inca ceva...la toata lumea a lasat dr. surplus de piele?. Sau este cineva la care a iesit operatia din prima?

Mergi la inceput

Roxana, la control mergem dupa sarbatori, nu am stabilit exact, tre sa sunam. Calin cand a fost operat, cate op. are si ce fel de hipospadias a avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Monituta, asa am dedus eu din mesajele tale..in unul spuneai ca a facut o uretra larga de 3 mm...
Poate ma insel eu.
La noi operatia a reusit din prima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Calin a fost operat pe 12 martie anul acesta, deci avem 9 luni aproape de la operatie si este bine, a fost prima operatie si speram si ultima, hs. penian, iar la el preputul este cusut, iar pielicica aceea acopera in intregime puta, e chiar putin mai lunga, cum este la un copil normal, doar ca spre varf este putin mai larga, nu e "mulata", ca sa spun asa, pe gland.

Crisandy, pe unde esti, da-ne un semn.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Roxana pe 10 ne ducem la Buc..
Odata cu Alina.

Eu nu mai sun nici un dr.ianite. Mi-a spus sa ma duc dupa 9 nov, fara programare,pai ma duc frate, nu imi pasa ca e foarte aglomerat, asta e.

Deja incepem sa adunam bagajele cate putin, cate putin...
Am asa niste emotii... si acum cand scriu imi tremura mainile de abia nimeresc tastele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

PE aici sunt ROXI,va urmaresc din umbra.Vroiam sa-ti spun ca si puta lui ALEX arata cam la fel,preputul acopera in intregime varful,e mai larg la varf,iar cusatura s-a inchis f.bine.Am inceput si eu sa-l mai decalotez cate putin,dar doar cand e si sotul prin preajma,ca sa poata sa-l tina bine pe Alex,ca altfel nu vrea sa stea.Face bine pipi,gaurica nu e chiar in varf,e intr-o parte,ca si la Calin.

Nu mai pot sa scriu,Alex nu-mi da pace.Revin mai tarziu.Mult succes baieteilor care se vor opera in curand.Pupici ptr toata lumea.

Mergi la inceput