Hipospadias (8)
Raspunsuri - Pagina 3
filofteia spune:
Mnituta, imi pare rau ca treceti prin astfel de momente . Va imratisam si speram ca in final totul va fi bine.
Yonacr...va tinem pumnii sa treceti repede peste.
Capsunica...daca iti permiti (este destul de scump) este mai bine la particular, ai numarul pe prima pagina. Nu stai asa mult la coada, are timp mai mult sa vorbeasca cu tine.
La spital trebuie sa iei bon de ordine (acum 4 ani nu se dadeau decat cu vreo 2 ore inainte si trebuia sa fii personal acolo) si se intra in functie de asta teoretic. Practic se mai intra p eusa din dos pe la pansat.
roxana c. spune:
Monituta, imi pare rau ca treceti prin asta. Sper din tot sufletul sa fie bine. Testicolele vinete le-a avut si Calin si d-na dr. Niculescu mi-a zis sa-i cumpar un unguent, nu mai stiu cum se numeste, il am acasa , si l-am dat vreo 2-3 zile si i-a trecut. Cand ajung acasa ma uit si-ti voi scrie atunci.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Roxxy80 spune:
Capsunica, eu te-as sfatui sa mergi la Diagnosis. Desi costa f mult consultatia (170 RON), dr Basca are mai mult timp. Cu noi statea si 40 de minute acolo.
Moni, tin pumnii stransi puiului tau sa treaca mai repede perioada asta grea si sa nu mai apara nici o complicatie. Si Matei a avut un testicol putin vanat dupa operatie, dar i-a trecut dupa cateva zile fara sa-i dau cu nimic.
Nawel, ma bucur din suflet ca e bine Alex.
Roxana, tu ce mai zici? Calin ce mai face?
Apropo, vroiam sa-ti spun ca ai toata admiratia mea pt faptul ca ai 3 copilasi. rar mai vezi in ziua de azi o familie cu 3 copii. Si noi ne punem pe treaba pt bb2 din ianuarie.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
roxana c. spune:
M-am uitat si e vorba de Lasonil. Stiu ca spusese dr. Laura ca nu aveau in momentul ala in spital si daca pot sa cumpar eu. Si daca nu ma-nsel , contine Heparina. Intreaba si tu, Monituta, vezi ce-ti spune. Cum mai este Tudor?
Capsunica, tot la Diagnosis te-as sfatui si eu sa mergi( e cam scump, dar poti sta linistita de vorba cu d-nul dr.)
Roxxi, Calin e bine, e neastamparat rau de tot, cat sunt acasa sunt numai cu ochii pe el, si tot mai face nazbatii. Si la wc ma duc tot cu el dupa mine, mi-e teama sa-l las nesupravegheat . Daca si bunica-mea, care la 90 de ani ai ei a crescut 4 copii, 3 nepoti si a vazut cum cresc si stranepotii(5 la numar) si mi-a zis sa merg cu el la un psiholog, ca e prea iute . Dar sanatos sa fie, ca -sper eu -in timp ce creste se mai calmeaza si el.
capsunica07 spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi.Nu stiu cum sa fac.Am 2 baieti gemeni de 7 luni,unul din ei cu hipospadias.La consultatie spre Bucuresti am pleca eu , sotul si baietelul cu hipospadias si sa il lasam pe celalalt cu mama mea.Asa zice sotul ca e mai bine.Eu vreau sa mergem cu amandoi dar nu stiu cum o sa fie cu drumul ,cazarea.Ar fi prima iesire cu ei din Iasi.Aaaa, si credeti ca ar fi sanse sa ne opereze imediat dupa consultatie (cateva zile) ?
Mentionez ca am fost cu el la consultatie aici in Iasi la dr. Aprodu si nu am fost multumita.Ma chema la operatie la varsta de 4 - 5 ani, cu un control pe an pana atunci.
roxana c. spune:
Capsunica, sa-ti traiasca baietii, frumosi si sanatosi.
In cazul asta, ( am vazut acum de-abia ca esti din Iasi), iti pot trimite nr de telefon al dr. Basca si sa vorbesti cu el, dar la telefon nu poti vorbi prea multe si te expediaza cam iute. Si sa faci 2 drumuri in Bucuresti, unul ptr consultatie si altul ptr operatie.....e mai greu. Parerea mea este sa te duci la spital, intr-o zi de luni( cand are program in policlinica spitalului- dupa amiaza intre orele 14-18) dupa ce in prealabil vorbesti cu d-nul dr. si iti spune ca poti sa te duci( sa stii sigur ca e in spital, sa nu fie la vreo conferinta), si imediat iti face internarea si operatia a 2-a zi. Iar sotul poate sta in casa Mc Donalds, si scutiti niste bani ( ma refer la hotel, ceva). Cu celalalt baietel....nu stiu ce sa-ti zic, daca sotul poate sta cu tine in Bucuresti, ar fi mai bine, ca la 2-3 zile dupa operatie poti sta si tu cu baiatul in casa Mc, iar mama ta sa stea in Iasi cu celalalt. (Daca alaptezi....se schimba situatia. )
Nu stiu daca ai inteles tot ce ti-am insirat eu aici, intreaba-ma tu ce vrei si-ti voi raspunde.
Monituta, ce mai faceti, stie cineva ceva de ea?
roxana c. spune:
Cristina, sa v-ajute Dumnezeu sa treceti usor peste operatie si sa fie totul bine. Bafta si curaj!
Monituta1 spune:
Va multumesc pentru gandurile bune! Acuma suntem bine. Vanataia de pe scrot se duce cu unguentul ala cu heparina ( ni-l dau din spital). Dar colac peste pupaza Tudor a facut diaree si a avut varsaturi de a stat in perfuzie 24 de ore. Altceva nu primea. Noroc ca am vb cu pediatra mea din IAsi care mi-a zis ce sa le cer acolo in spital, ca dupa o doctorita tanara care era de garda in noaptea in care l-a apucat, ii dadea supozitor pe diaree. A fost nevoie sa il sun pe dr. Datu si sa li-l dau la tel. ca sa le puna la punct pe asistente si sami puna perfuzie cu sol. cu electroliti si glucoza, ca mi se deshidratase copilul. Acuma suntem bine, am mai spus. Zicea prof. Basca, ca se gandea chiar sa ii scoata sonda. Din seara asta ne-am reintors in casa. MAi avem putin si scapam.
Pentru Capsunica, mama de gemeni. Eu am venit la Bucuresti cu amandoi copiii, Am gemeni: fata si baiat, dar ai mei au 1 an si 1 luna si sta si mama cu noi. Pana acuma a stat mama cu fetita in casa si eu veneam si faceam laptele si ii mai pregateam ceva de mancare mamei (timp in care mama statea cu copiii in spital). Pentru copii am borcanele de macare si fructe, iaurturi, fructe proaspete, ceaiuri, cereale etc. dar in ultimele zile ma orientam in spital dupa mancare si ii hraneam pe amndoi acolo. Ai tai sunt micuti si cred ca e mai bine sa il lasi pe unul acasa, ca iti spun sincer ca tare greu imi este. Dar si dak ar fi ramas Oana acasa tot greu mi-ar fi fost.
Si despre programare....noi am sunat pe prof. intr-o luni si ne-a zis sa venim la consultatie lunea viitoare si marti ni-l opereaza. Asa a fost. Am ajuns luni inainte de 12 la spital, a iesit dr. Datu din operatie, ne-a facut internarea, nu a avut timp prof. sa ne vada luni ca a avut o zi infernala (si la consultatii in policlinica abia a ajuns) si ne-a vazut marti dim. , plus anestezistul, la 10.50 Tudor a intrat in operatie si peste 2 ore mi l-au adus in salon. Si asat a fost tot. DUpa aia a fost mai greu. Da despre asta am vb deja. Va pup. Ma duc in camera sa nu se trezeasca. E mama singura cu ei. Sanantate si sa auzim numai de bine.