Hipospadias (8)
Raspunsuri - Pagina 2
roxana c. spune:
Spuneam de lista aia de pe prima pagina, cu capitolele si cu copiii. Dar intre timp m-am apucat si am scris-o iarasi, si nici calculatorul nu s-a blocat, ca dadeam cu el de pamant, cred ca i-a fost frica sa faca pe nebunul
Cand scriam lista, dadeam reply sau editare, dar acum ca s-a inchis capitolul trecut, nu mai puteam da niciuna , am scris iarasi capitolele,( treaba cu "url=......"), iar lista cu mamicile si copiii am copiat-o. Chiar, mai sunt copii si mamici noi, va scriu pe lista? Daca vreti sa fiti trecute, dati-mi datele.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
nawel spune:
Buna fetelor.Am intrat doar sa va spun ca astazi facem 2 saptamani de la ultimul control si Alex e bine pana acum,face pipi cu jet bun,il ung cu hidrocortizon in continuare si sper ca luni sa ajungem si noi la dl.dr.
Pupici ptr.toata lumea.
roxana c. spune:
Capsunicaaaaaa, activeaza PM( mesaje private), ca altfel nu-ti spune nimeni nimic. Hai ca nu-i greu, butoneaza si tu pe acolo, in stanga ecranului, sus, e un chenar cu " meniu" , acolo gasesti si " mesaje private".
Nawel, ma bucur mult ca e bine. Doamne ajuta sa fie asa in continuare
Ma duc s-o sun pe mamica aceea de care va spuneam, care-i in spital, sa vad ce mai face.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
filofteia spune:
Mai capsunica...sa-ti traiasca baiatul si pune aici o adresa de mail macar daca vrei un raspuns.
yonacr spune:
Am vorbit azi la Bucuresti si ne vom duce luni la control. mai vine cineva? s-ar putea sa il si opereze, sa vedem ce va zice dl dr.
Monituta1 spune:
Salutare mamici si pitici! TUdor a fost operat de dr. Basca marti, a stat 2 ore in operatie, pser sa fie bine. Copilul meu a afcut un cheag de sange sub pielea scrotala sub penis si miercuri, la pansat l-a vazut, l-a taiat pe viu si i-a eliminat cheguletul (de 2 ori). L-a pansat de 4 ori a doua zi dupa operatie, a stat si cu gheata. A suferit de nu se poate spune in cuvinte. A si sangerat destul de mult. Azi cand l-a vazut dr. Basca a zis ca e bine. Acuma pe seara a sangerat iar putin, am vazut cand i-am schimbat pampersii. L_am sunat pe dr. Basca si a zis ca nu e grav si ca il vede maine la vizita. Acuma era la un simpozion. Doamne, cat mai are de tras puiutul meu!!?? Am vb si eu cu mamica din Ploiesti. E din Gruzia ea.Nush ce sa mai scriu. Sunt necajita. BEbelusul meu are si testicolele vinete. La o mamica din salonul unde am stat ( acuma sunt la casuta) avea testicolele normale la culoare. E greu, Stiti si voi cum e... DOamne ajuta!
capsunica07 spune:
Buna.Am nevoie de niste sfaturi:
- unde este mai bine sa am prima intrevedere cu dr. Basca, la clinica sau la spital?
- pentru programare consultatie la dr. Basca la ce nr. de telefon trebuie sa sun?