Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

Buna fetelor am ajuns acasa de la Bucuresti, nu l-a operat ca era foarte aglomerat, ne-a programat in 13 noiembrie, mergem direct in spital pentru internare. In nebunia de acolo dupa ce am plecat mi-am dat seama ca nu am retinut ora, voi la cat a-ti fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cristina, noua ne-a spus sa fim acolo pe la 7.30. Dar analizele erau facute si era si fisa de internare. Vizita nu vine mai devreme de ora 9.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Buna fetelor.Am ajuns si noi luni la control.Alex e bine,are jetul bun,chiar a facut un pipi de fata cu dl.dr.,iar acesta s-a declarat multumit.Mai revenim la control prin martie,daca totul decurge bine.
Singurul lucru care ma nelinisteste acum e ca ,la control ,putica i s-a decalotat cam greu,chiar a sangerat putin ptr. ca se lipise si acumulase destule secretii pe acolo.Dl.dr.Basca mi-a zis ca nu o sa-mi ceara sa fac si eu acasa decalotarea,ca o sa-mi fie greu, si sa-l las in pace.Dar mie mi-e teama sa nu faca vreo fimoza.Voi cum ati fost sfatuite sa faceti dupa operatie?

Pupici la toata lumea si recuperare grabnica baieteilor iesiti de curand din operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

yonacr,v-a notat dr pe vreo lista pt data de 13?
Eu am vb cu el la tel., l-am nimerit si intr-o operatie si mi-a spus, destul de expeditiv, sa ma duc dupa 9 nov la spit intr-o luni sa il mai vada odata si apoi il va opera.
Te intreb daca te-a notat, ca tare nu as vrea sa am vreo surpriza sa ajung la Bucuresti pregatita de operatie si sa mi se spuna CA NU POATE.
Aly tu esti sigura de data de 10? Adica sunteti notati in celebra agenda, ce stii?

Lamuriti-ma ca tare ma tem de un drum fara rost la Buc.
Monituta, sanatate multa puiului!!!
Ma bucur ca in final este bine. cand plecati acasa?
E aglomerat in casa? A fost usor sa primiti camera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Astazi ne-a scos sondita si ne0a zis ca trebuie sa mai facem o operatie pentru estetizare, peste 5-6 luni. Naspa!! Da ce sa facem, o sa o facem si pe asta.
Radusca, Inca nu stim cand plecam acasa, sper sa ne lamurim maine. Iar despre casa....Totul tine de cate internari sunt in ziua cand vrei sa vii. Eu cand am venit era relativ libera, ca pana seara sa se umple. Acuma de ex. sunt camere libere, dar pana maine la pranz poate fi ocupata toata. Nu poti garanta.
Va mai tin la curent. Sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nawel, ma bucur mult ca sunteti bine. Cat despre decalotare....nu stiu ce sa-ti spun, mie mi-a zis sa-l decalotez cate putin, cat pot si sa-l ung cu Nidoflor. La inceput imi era frica, dar incet-incet m-am prins de manevra si cred ca si de la Nidoflorul ala in timp s-a decalotat din ce in ce mai usor. Si acum il mai dau cu Nidoflor seara, dupa baie, daca vad ca-i iritat putin( se mai irita pielea din jurul putei, in interior, nu stiu daca intelegi ce zic eu aici)
In martie-aprilie trebuie sa mergem si noi, poate ne intalnim.

Monituta, nu inteleg: ce estetizare, oare n-o fi cusut in partea de jos preputul, ca la Yannis al Alinei?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

buna fetelor, acum am ajuns acasa de la servici. Da, ne-a notat in agenda . Data trecuta cind l-am operat tot asa am vorbit la telefon, am ajuns luni si l-a operat miercuri.

Mergi la inceput

Mmmm...
Sper sa nu fac drumul degeaba la Bucuresti.

Mergi la inceput

Monituta ce tip de hs a avut copilul?
Si de ce nu a terminat dr. tot acum? Poate la urmatoare interventie va fi mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Nu ne-a notat in nici o agenda...din septembrie il tot sun si...ba nu au anestezist, ba a venit o delegatie de straini, iar cand l-am sunat acum vreo 2 saptamani mi-a zis sa vin pe 10 noiembrie, ca stie dumnealui sigur ca e intr-o luni, si deci sa vin la policlinica sa-i faca foaia de internare, si ca nu mai e nevoie sa-l mai sun inainte...deci ne va interna...Eu oricum sunt hotarata; pe 10 sunt acolo...nu mai intarzii nici o zi!

Sanatate multa!

Mergi la inceput