Hipospadias (8)
Raspunsuri - Pagina 18
radusca spune:
Pai nu prea stiu pana unde e acel "jos" de care spui tu, initial nu mi-am dat seama ca nu e bine cum faceam, dar...privind cu multa atentie acea pielicica care e prinsa de gland am observat ca ea se poate desprinde (cu atentie insa)si astfel glandul iese mai mult inafara. Eu acum mai am doar intr-o parte de tras, nu am reusit sa trag toata pielea ai odata, de altfel nu cred ca REZISTA NICI copilul, e vizibil ca ii creez un discomfort cand trag, asa ca, o iau incetul cu incetul.
Cat despre orificiu 

nu imi place deloc, ca sa se inteleaga mai bine, arata ca un "buzunaras" nicidecum ca o liniuta (cum ar trebui parca sa fie) 

.
MAi vreau raspunsuri vis-a-vis de forma orificiului......

Roxxy80 spune:
Penian
| Citat: |
| citat din mesajul lui radusca Roxxy ce tip de hs a avut Matei? |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
aly30 spune:
La noi orificiul e "liniuta" si iar 

nu e exact in varf.Sunt paranoica, recunosc, asa ca-mi pare o data bine, o data nu ....si tot asa ma framant singura; o data sunt pe culmile fericirii ca a reusit operatia, o data incerc sa ma intaresc singura ca daca mai trebuie o operatie 
, asta e...
Cat despre decalotare....nici vb, abia ma lasa sa i-o spal...
Multumita de aspectul "dansului" dupa operatie - 80%.Asta e!
nawel spune:
Si la baietelul meu,orificiul nu este in varf,ci f.aproape de cusatura operatiei,adica cand il decalotez se vede orificiul intr-o parte,in zona unde a fost cusut.Ai impresia ca dintr-un hs.balanic am trecut intr-unul glandular.Nu stiu nici eu ce sa mai cred.Ma framant si imi fac fel de fel de ganduri.
roxana c. spune:
Nu mi=a mers netul la servici, iar acasa n-am avut timp.
La Calin....v-am mai spus ca nu-i orificiul in varf, e mai jos putin.
Citeam acum ce a scris Nawel, ca e aproape de cusatura de la operatie, si mi-am dat seama ca eu nu-i vad cusatura de pe putza, o vad doar pe cea de pe preput. Sau nu m-am uitat eu atent, nu stiu.
Cat despre forma....are o linie in varful putei, dar orificiul e pe linia aceea, la vreo 3 mm mai jos.
Auziti, am o idee: haideti sa punem poza pe adresa facuta de Gratiela, pe privat, ce ziceti?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
afibebe spune:
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
strumfi2004 spune:
Sarbatori linistite si implinite! La multi ani tuturor!
mami, "pinsentza"
si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite