Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Pai nu prea stiu pana unde e acel "jos" de care spui tu, initial nu mi-am dat seama ca nu e bine cum faceam, dar...privind cu multa atentie acea pielicica care e prinsa de gland am observat ca ea se poate desprinde (cu atentie insa)si astfel glandul iese mai mult inafara. Eu acum mai am doar intr-o parte de tras, nu am reusit sa trag toata pielea ai odata, de altfel nu cred ca REZISTA NICI copilul, e vizibil ca ii creez un discomfort cand trag, asa ca, o iau incetul cu incetul.

Cat despre orificiu nu imi place deloc, ca sa se inteleaga mai bine, arata ca un "buzunaras" nicidecum ca o liniuta (cum ar trebui parca sa fie) .
MAi vreau raspunsuri vis-a-vis de forma orificiului......

Mergi la inceput

Roxxy ce tip de hs a avut Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Penian

Citat:
citat din mesajul lui radusca

Roxxy ce tip de hs a avut Matei?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

La noi orificiul e "liniuta" si iar nu e exact in varf.Sunt paranoica, recunosc, asa ca-mi pare o data bine, o data nu ....si tot asa ma framant singura; o data sunt pe culmile fericirii ca a reusit operatia, o data incerc sa ma intaresc singura ca daca mai trebuie o operatie , asta e...

Cat despre decalotare....nici vb, abia ma lasa sa i-o spal...

Multumita de aspectul "dansului" dupa operatie - 80%.Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Si la baietelul meu,orificiul nu este in varf,ci f.aproape de cusatura operatiei,adica cand il decalotez se vede orificiul intr-o parte,in zona unde a fost cusut.Ai impresia ca dintr-un hs.balanic am trecut intr-unul glandular.Nu stiu nici eu ce sa mai cred.Ma framant si imi fac fel de fel de ganduri.

Mergi la inceput

Din descririle voastre am impresia ca la noi e cel mai rau. Of of si iar of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu mi=a mers netul la servici, iar acasa n-am avut timp.

La Calin....v-am mai spus ca nu-i orificiul in varf, e mai jos putin.
Citeam acum ce a scris Nawel, ca e aproape de cusatura de la operatie, si mi-am dat seama ca eu nu-i vad cusatura de pe putza, o vad doar pe cea de pe preput. Sau nu m-am uitat eu atent, nu stiu.
Cat despre forma....are o linie in varful putei, dar orificiul e pe linia aceea, la vreo 3 mm mai jos.
Auziti, am o idee: haideti sa punem poza pe adresa facuta de Gratiela, pe privat, ce ziceti?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly30

Citat:
citat din mesajul lui Monituta1

Si inca ceva...la toata lumea a lasat dr. surplus de piele?. Sau este cineva la care a iesit operatia din prima?

La noi e surplus de piele lasat, cum bine zicea cineva, ca o lalea este asa peste penis, acopera lungimea lui si chiar mai lunguta putin.

Fetele care au stat la casa Mc Donald: cand si cu cine ati vorbit de cazarea insotitorului vostru acolo?Oare daca vb cu dr la internare? Ca vine si mama cu noi, si na cum s-o las in strada si noi sa ne internam?

Luni...la Bucuresti!

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Sarbatori linistite si implinite! La multi ani tuturor!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!UN AN NOU CAT MAI REUSIT,PLIN DE SPERANTA SI DE BUCURII!

Mergi la inceput