Hipospadias (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

La multi ani cu sanatate, impliniri si voie buna!!!

Mami de Oana (27.11.2007) si Tudor (tot 27.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Va doresc ca 2009 sa fie un an mai bun, sa aveti sanatate, intelegere si reusite in tot ceea ce veti face.
La multi ani!

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Un an nou fericit!

Sanatate multa, impliniri si putere de munca pentru noul an!

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

LA MULTI ANI !!!

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata. LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Buna.
Nu am reusit sa scriu demult caci am fost plecati de sarbatori si abia acum ne-am intors acasa.
Gata, sarbatorile sunt spre sfarsite si trebuie sa o iau din loc. Dl. dr. Basca ne-a spus sa ne ducem la inceputul lui ianuarie la Bucuresti pentru a ne programa pentru o noua operatie (hipospadias).
Inca am nelamuriri in ceeace priveste aceasta operatie.
Stiti cumva de ce operatiile de hipospadias nu sunt recomandate baieteilor care au imlinit 2 ani?
Pe curand.

Mergi la inceput

Dragi mamici, cum trebuie sa procedam pentru a ne caza la casa McDonalds (eu, sotul si Andy). Am inteles ca nu pot beneficia de acest regim decat parintii de sugari, este adevarat? Andy va face 2 anisori luna viitoare si noi suntem din Buzau. Cum pot sa aflu daca putem beneficia de cazare. Cu cat timp inainte se fac rezervarile? Dupa cate zile de la operatie ne va lasa sa ne mutam in casa McDonalds? Cu cine trebuie sa vorbim pentru a ne caza?
Stiu ca la aceste intrebari s-a mai raspuns, dar nu am timp sa caut in vechile raspunsuri.
Pe curand.

Mergi la inceput

Buna.
Mai am o intrebare. Andy a fost cam racit in iarna asta. In decembrie i-am facut doua tratamente pentru tuse si pentru raceala. Nu a facut febra decat o data. Acum este bine, nu mai tuseste dar ii curge nasul mereu. Ii aspir mucisori de doua ori pe zi. Daca o va tine tot asa, credeti ca nu il va mai opera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

MA LULTI ANI LA TOATA LUMEA SI MULTA SANATATE IAR ANUL CARE A VENIT SA NE ADUCA NUMAI BUCURII IAR TOTI COPILASII SA FIE SANATOSI.
CRIS ANDY PENTRU A TE CAZA LA CASUTA TREBUIE SA VORBESTI CU ASISTENTA SEFA, IMEDIAT CUM AJUNGI.NU ESTE CONDITIONAT STATUL IN CASUTA CU VARSTA COPILULUI, DECI VA PUTETI CAZA.IN CEEA CE PRIVESTE RACEALA ESTE DE PREFERAT SA MERGETI SANATOSI TUN, AM VAZUT CAZURI ACOLO IN CARE STATEAAU DE O SAPTAMANA SI NU ERAU OPERATI FIINDCA COPILUL ERA BOLNAV.
DIN CAUZA CALDURII FOARTE MARI DIN SPITAL, GEAMURILE SE TIN DESCHISE, DACA TE DUCI CU EL RACIT SI NU IL OPEREAZA IN ZIUA AIA NU SE STIE DACA NU SE IMBOLNAVESTE MAI TARE.ESTE DE PREFERAT SA TE DUCI IN ZIUA IN CARE TE-A PROGRAMAT PENTRU OPERATIE, NOI ASA AM FOST ULTIMA DATA.
MULTA BAFTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

In primul rand LA MULTI ANI si in anul ce vine sa auzim numai de operatii reusite.

Citat:
Stiti cumva de ce operatiile de hipospadias nu sunt recomandate baieteilor care au imlinit 2 ani?

CrisAndy... recomandarea este asa : "operatia de hipospadias sa se faca inainte de doi ani"...ceea ce este altceva. De ce inainte de doi ani... pentru ca spun medicii copii se recuperaza mai repede, uita mai usor, daca este nevoie de o alta interventie este suficient timp astfel incat la intrarea in colectivitate (3-4 ani) problema sa fie rezolvata.

Din experienta proprie... Adi avea 3 ani si 4 luni m-am descurcat mult mai usor cu el in spital, putea sa-mi spuna ce anume il doare astfel incat stiam daca este de la operatie sau din alte cauze...a intrat in colectivitate in acel an (3 ani si 9 luni) dar facea pipi tot stand... si acum acasa tot asa face...nu l-a deranjat niciodata ca ceilalti baietei faceau altfel.

Mergi la inceput