Hipospadias (8)
Raspunsuri - Pagina 17
Monituta1 spune:
Am gasit o carte despre hipospadias de-a lui Hadidi pusa pe net.
http://books.google.ro/books?id=VAxxvuS7Fy4C&dq=Hypospadias+surgery,+An+illustrated+guide&pg=PP1&ots=lu8BOHL4pt&source=bn&sig=i99DWF6nUoaPymxBD7a4JUGUvok&hl=ro&sa=X&oi=book_result&resnum=4&ct=result#PPA75,M1
roxana c. spune:
Multumesc ptr raspuns, Monituta!
Calin face pipi bine, am mai spus, in jet continuu si puternic- zic eu= , doar ca jetul e putin mai subtire decat pana acum. Il voi mai urmari si astazi cand se trezeste din somnul de dupa amiaza.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roxana c. spune:
Nu l-am prins ieri ca am plecat dupaOana la scoala, dar am vazut dimineata si e totul ok. Sotul a zis ca-s io nebuna
, dar probabil caeste jetul si in functie de cantitatea de urina care-o are.
Intru dupa amioazade la servici ca acum v-am ametit, sper sa intelegeti ce-am scris ca n-am timp sacorectez si copilul cine stie pe unde s-o mai fi cocotat de cand scriu eu aici
Roxana,
Monituta1 spune:
Bine ca nu ii nimica. Stii cum e: cand te frigi, sufli si in iaurt.
Sanatate si numai bine!!
filofteia spune:
Roxana
nu pot spune daca afost de la inceput mai subtire...cert este ca la un moment dat mi se parea subtire, dar a fost mereu in jet, iar Basca a spus ca n-are sens sa facem dilatare, important este sa fie jet, nu cat este de subtire/gros.
Apoi cu timpul am vazut ca nu s-a modificat, asa ca am inceput sa ma relaxez.![]()
aly30 spune:
Bun gasit!
Si la noi a fost bine la control...VINDECAT! Totul s-a desfasurat dupa acelasi scenariu ca si la Radusca...mergem prin aprilie-mai la control.Desi mie imi parea initial ca are jetul ca o stropitoare mi s-a zis ca din cauza pielii. Clar nu mai are fistule...oare mai poate face?
In rest nici poveste sa pun mana "acolo"...nu ma lasa!
Trebuie facuta decalotare? Ca noi tot fiind decalotati de la nastere....![]()
![]()
nu stiu acum, na, cand pielea arata 90% normal
Oricum sanse sa fac asta nu sunt...deci...las asa?
roxana c. spune:
Alina, ma bucur ca totul e bine
si sa speram ca asa va ramane.
Cu decalotarea...la control ce ti-a spus? Ma gandesc sa nu se stranga chestii de-alea pe acolo daca nu decalotezi sa-l cureti si nu cred c-ar fi bine. Dr. ce ti-a zis?
De Cristina stiti ceva, o fi fost la control? Daca nu uit, sper sa o pot suna luni.
Roxana,
radusca spune:
In sfarsit reusesc si eu sa mai scriu ceva, pana acum ba am avut "restrictie" la calculator, ba nu am avut conexiune la internet si cea mai tare faza a fost atunci cand dupa ce am terminat eu de scris mesajul a fost o pana de curent si..... s-a dus totul pe apa sambetei.
Dar acum... eu sunt sefa 
A inceput marea decalotare, dar nu o face taty cum v-am spus initial, pentru ca el mai mult "mangaia" putza, asa ca si aceasta "sarcina" imi revine tot mie, cica eu as fi mai curajoasa. Imi e mila dar....incet incet sper sa "iesim " cu bine la "lumina".
S-a mai discutat candva de forma orificiului urinar, dar as vrea sa revenim asupra acestui aspect, la bb nu e chiar in varf e putin mai jos si nici nu are acea forma longilina, e ca o gaurica destul de tesita. Sper ca se intelege ceea ce am vrut sa spun. Nu prea imi place cum arata
si ma tot gandesc daca e bine ceea ce vad eu.
La puii vostri cum e acest orificiu? E in varf? E rotund? e alungit?
Ce stiti despre acest lucru? Cum ar trebui sa fie?
Cristina va merge la control dupa sarbatori. Alex este bine.
Roxxy80 spune:
Referitor la decalorare, si eu si tati o ''mangaiem'' amandoi. Fetelor, nu credeam ca sunt asa slaba d einger, dar nu pot sa-l decalotez. De fiecare data simt ca ma sageteaza inima.
Orificiul urinar la Matei este chiar in varf si este ca o liniuta (chiar nu stiu cum sa explic
).
Vroiam sa va intreb si eu referitor la decalotare. La noi pielea a descoperit capul putei din prima si coboara deja vreo 2 milimetri. Adica descopera puta cam 2 milimetri (ma pricep din parti sa explic
). Acum intrebare de om prost: trebuie neaparat sa decalotez pana jos sau pot lasa asa?
| Citat: |
| citat din mesajul lui radusca In sfarsit reusesc si eu sa mai scriu ceva, pana acum ba am avut "restrictie" la calculator, ba nu am avut conexiune la internet si cea mai tare faza a fost atunci cand dupa ce am terminat eu de scris mesajul a fost o pana de curent si..... s-a dus totul pe apa sambetei. Dar acum... eu sunt sefa ![]() A inceput marea decalotare, dar nu o face taty cum v-am spus initial, pentru ca el mai mult "mangaia" putza, asa ca si aceasta "sarcina" imi revine tot mie, cica eu as fi mai curajoasa. Imi e mila dar....incet incet sper sa "iesim " cu bine la "lumina". S-a mai discutat candva de forma orificiului urinar, dar as vrea sa revenim asupra acestui aspect, la bb nu e chiar in varf e putin mai jos si nici nu are acea forma longilina, e ca o gaurica destul de tesita. Sper ca se intelege ceea ce am vrut sa spun. Nu prea imi place cum arata si ma tot gandesc daca e bine ceea ce vad eu.La puii vostri cum e acest orificiu? E in varf? E rotund? e alungit? Ce stiti despre acest lucru? Cum ar trebui sa fie? Cristina va merge la control dupa sarbatori. Alex este bine. |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)