Dilema Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 8
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci Denizel draga, te rog sa-mi subliniezi cu rosu un de am spus eu ca nu fac brad sau ca nu as fi facut!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????? Oh my God. Deci eu nici nu trebuie sa spun ceva, ca mi se interpreteaza si mi se adauga si fara sa fi spus eu asa ceva!!!!!!!!!!!!!De ce? Ca sa par mai tampita? Hai sa-ti spun eu Denize. In fiecare an am facut brad! Si copilului meu ia placut enorm. In ianuarie va implinii 3 ani, deci nu am apucat sa-i povestesc inca de Mosul. Probabil de anul acesta vor incepe povestile despre Mos. Pana acuma a invatat alte poezii si stie alte povesti. Inca nu stiu cum voi proceda, o savad atunci. |
Eu una ma bucur tare ca-i spui de Mos
denizel spune:
Iarta-ma, iarta-ma, Belucci ! Nici macar nu stiu daca ai scris sau nu de brad. Stiam ca lipsa lui Mos Craciun vine la pachet cu lipsa bradului. Asta-i tot, n-a fost cu intentie.
natynic spune:
citat din mesajul lui BeLucci Denizel draga, te rog sa-mi subliniezi cu rosu un de am spus eu ca nu fac brad sau ca nu as fi facut!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????? Oh my God. Deci eu nici nu trebuie sa spun ceva, ca mi se interpreteaza si mi se adauga si fara sa fi spus eu asa ceva!!!!!!!!!!!!!De ce? Ca sa par mai tampita? Hai sa-ti spun eu Denize. In fiecare an am facut brad! Si copilului meu ia placut enorm. In ianuarie va implinii 3 ani, deci nu am apucat sa-i povestesc inca de Mosul. Probabil de anul acesta vor incepe povestile despre Mos. Pana acuma a invatat alte poezii si stie alte povesti. Inca nu stiu cum voi proceda, o savad atunci. |
Nu stiai ca pe forum, mai ales la "Generale" si mai ales daca pare ca ai o parere putin "altfel" in sabii si cutie esti taiata?Ca si ce n-ai spus se subintelege?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
denizel spune:
ah, cati martiri pe la Generale !
cristi_2003 spune:
la mine mos craciun e una din cele mai frumoase amintiri din copilarie. nu imi pot imagina cum ar fi fost fara el. nu am aflat brusc ca nu exista - treptat traptat, incepand cu discutiile copiilor mai mari... cand mi-a zis mama deja stiam.
dar am si acuma o caseta audio de la 3 ani cand a venit mosu si imi punea intrebari si eu raspundeam serios - ma prapadesc de ras cand o aud.
la noi va exista mos craciun si mos nicolae - nu as putea sa ii iau puiului meu ceva ce pt noi a fost o bucurie.
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
BeLucci spune:
Ok Denizel, te iert dar data viitoare nu mai ascutii sabia daca nu esti informata. Nu stiu de ce ai facut paralela asta intre brad si Mos Craciun. De ex. daca eu sunt milionara in euro dar nu am si dolari inseamna ca sunt saraca? Am facut si eu o paralela. Nu scoate sabia!
Natynic, nu prea intru eu la generale(citesc ce se scrie dar nu intru sa comentez, la asta ma refer!!). Dar e prima oara cand aud ca nu ai "voie" sa ai alta parere. Mei ce chestie...
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui denizel ah, cati martiri pe la Generale ! |
ehhhh, asa e daca, ...."generalizezi" (a se citi socializezi) ...
off topic: pai ce faci, tu mai bine il iei pe rudolf si te duci pana la mierlute, ca ti-am pregatit o "supliza"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
denizel spune:
citat din mesajul lui BeLucci nu mai ascutii sabia |
aoleu, da' tot forumul asta te-a contrazis si numai pe mine ma tot bodoganesti . Ia sa vaz io, cine ti-a mai cerut iertare, a?
P.S. Eu nu ascut sabia, ca e mereu ascutita . Doar am zdranganito nitel in teaca. Un fleac :-)).
BeLucci spune:
For Denizel
Ah, mei tu iarasi nu te-ai informat..........
Si nu stiai ca sabia daca e prea folosita mai tre'si ascutita?TZ TZ TZ!Ia uite niste flori ca sa vezi ca glumescMie nu-mi pasa si daca e toata lumea contra...apropos! HeHeHe!
Repet inca odata ca sa vezi si tu, eu mi-am spus parerea despre cum voi proceda eu, nu cum trebuie sa procedeze tot forumul.
Ia sa vaz io, cine ti-a mai cerut iertare, a? |
ariel_7000 spune:
ehhh, totul e bine cand se termina cu bine. acum ca v-ati pupat si-n sabii nu v-ati taiat (spre parerea de rau a unora...), eu trag concluzia ca vine Moshul si anul acesta, cu brad, cu cadouri, cu povesti si cu colinde, la toata lumea, mic sau mare, fiecare va primi cate ceva ! ca sa se faca pace in razboiul Moshu' vs. Isus, eu propun sa-i primim si sa-i cinstim pe amandoi de Craciun, caci avem suflete destul de mari si incapatoare pt ambii!
langa bradut, se poate amplasa si o iesle cu figurine de plastic/plastilina/carton (in functie de talentul fiecaruia...), in care sa prezentam scena Nasterii lui Isus. si cred ca niciunul nu se va supara daca vom alterna colinde de Craciun cu Cantece Sfinte...In fond, Craciunul trebuie sa fie si sa ramana magic, sa-i simtim bucuria si pacea! ....parerea mea
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!