Nou stil de viata (231)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sabina scumpa, sug burta, da' zau ca n-am cum sa-l... sug!

Mephala, ti-ai mai revenit? Cred ca planetele iar isi fac de cap....

La noi au trecut cele 15 zile de la recurs, am legalizat sentinta care de-acum a devenit irevocabila. Am inceput demersurile pt schimbarea numelui Mariei.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni pup mamica dulce si o fetita frumoasa.Ma bucur ca ai scris si ca iti e mai bine.Si sa scapati repede de acte.

Lou ce dai bun ca ceva dulce nu refuz.

Carmen niste idei de mancare imi dai ca sunt in pana mare.

Ma duc sa imi bag niste calmante direct pe vena ca numai pot de spate.Revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, felicitari pentru sentinta irevocabila.

Marilena, zau ca si eu sunt in cautare de idei. Am noroc ca mi-a venit soacra si mi-a adus mancare gatita: sarmalutze, salata beuf, chiftelutze si friptura de porc.
Eu am facut o ciorba radauteana si am rezolvat-o, .

ma duc sa bag un fervex si niste ceaiuri cu miere si lamaie, vad ca m-a luat durerea de gat.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni,

Succes cu actele! Spune daca ai nevoie de ceva!

Multumesc de grija doamne dragi, pentru glezna mea; din fericire nu mi-am luxat-o, dar ma doare putin. Aveam niste toace imense si trebuie ca am fost o imagine de poveste pentru muncitorii din santier...

Roxa, iti dau si eu cateva sfaturi, ca babele: apa (rece) pe stomacul gol, inainte de orice fel de mancare, cu cel putin o jumatate de ora. Eventual si cu o lingurita de miere. Daca ai incercat si nu functioneaza, incearca asa: tarate de grau, le pui seara in apa, cat sa le acopere; dimineata le amesteci cu 1 lingurita de miere si mananci maglavaisul ala. Care nici n-are gust rau, ca in fond inseamna cereale cu miere. Si in ultima instanta, herbolax, care long-term nu da dependenta si cica functioneaza. Important mai este - zic unii si altii - "ceasul" organismului, adica sa mergi la baie, in fiecare zi la aceiasi ora, sa-ti oferi cateva minute de liniste si sa incerci sa scapi de baiera mentala "nu merge". Daca ai incercat deja ce am scris, atunci iertare...

Carmen, ai grija cu sanatatea!

Gusta, iaca ce am gatit eu saptamana asta: un ghiveci cu multe-multe legume si cu carnita de curcan, mini snitele de curcan, mazare. Si am facut si niste pateuri cu branza sarata super; eu am mancat unul si restul le-am dus la colegi.... ca daca le tineam acasa ma tentau. Mini-snitelele eu nu le prajesc, le fac la cuptor pe hartie de copt. Si ma mai gandeam sa fac un soufle de conopida, dar sunt singura din casa care mananca...Spor la treaba!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Carmen si Gabi multumesc de idei.Si daca mai aveti mai ajutati-ma ca eu in fiecare zi sunt in oale si sunt hotarata sa fac de acuma mancare pentru 2 zile ca nu se mai poate asa.

Roxa drum bun.Eu folosesc de aici un ceai de plante si ma ajuta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Merci fetele Era vb de mini lucrarea de licenta :)

Gusta pey e frumos cu astfel de cereri? Eu ma gandesc la silueta ta si te servesc cu o www.cancer.dk/NR/rdonlyres/1810D6DB-F560-4FF0-B710-8C203EAC0F97/0/eksotisk_frugtsalat_med_papayamyntesauce.jpg" target="_blank">salata de fructe

Eu zilele astea am facut: supa-crema de dovlecel, tarta cu somon, creveti si spanac, si ciocanele de pui cu legume si smantana lichida la cuptor.

Tzuni bine ai revenit si felicitari pt progresele cu Maria

Sabina da la noi se fac 5 ani
Eu am sarit peste mersul la bazin saptamana asta. E vacanta si e plin de copii.
Dar din cate stiu eu innotul nu e chiar in top cand vine vb de slabit. Cred ca-i mai bun pt conditia fizica.. Acum desigur ca depinde si cat innoti :) Combinat cu un stil de viata sanatos e super..

Roxa papa mai multe fibre: fructe, legume, bea multa apa, semintele de in stiu ca mai mult bune
Drum bun la capitala

Claudia pe unde esti?

Vik ce exercitii is bune pt aripioare la picioare? Ca am zis ca pasez intrebarea la tine ca esti experta

Ps. asteptati noul James Bond film? Am vazut ca cel putin la noi are premiera pe 7 noiembrie

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Lou nu refuz nici salata de fructe dar daca imi dai si un pic de ciocolata ne facem prietene .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu inot in jur de 50-60 de minute, in ritm rapid, cu pauze cand nu mai pot sa respir:))
dar si eu parca as incerca si aerobic..nu stiu ce sa zic:((
la mare totusi slabesc macar juma de kil, indiferent cat si ce mananc.
Corpu arata clar altfel dupa 2 saptamani de mare...dar poate marea are alt efect decat bazinul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara doamne dragi.

M-am adunat de pe drumuri cu un somn de zile mari,desi am incercat sa dorm vreo 40 min inainte sa merg la munca.Si nu m-as mai fi trezit.Azi tocmai ce ne-au anuntat ca sambata sefu mare organizeaza un Grill party,daca e cu mancarea lor bavareza sa o pastreze pt ei ca eu nu servesc.

Tzunele, bine ai revenit, ma bucur ca ai revent printre noi.Bafta cu actele pt Mary.

Gabriela nasol cu intamplarea de azi.Eu acum 2 zile ma grabeam spre scoala si dintr-o data am simtit ca un fel de carcel chiar deasupra labei piciorului.Initial am zis ca e carcel,dar nu m-a lasat deloc,chiar si acum ma mai doar putin,ciudat e ca desi eram pe tocuri nu am calcat stramb.

Gusta,lunea cand ma trezesc devreme, functionez cam la 80% din capacitate,dar asta dupa ce termin programul ca dimineata desi nu apuc sa dorm decat 2 ore sunt fresh.Cat de idei de mancare, asa ca si Gabriela si eu am facut ghiveci de legume, am mai facut niste vinete umplute cu cous-cous si supa crema de broccoli.Si am mai facut niste pulpe la cuptor.Nu stiu cat de regim sunt,da ma bate gandul sa fac niste chinezarii,mai ales ca azi mi-am luat niste vase de la ei

Carmen,sanatate multa.Ce faci cei doi baieti suberbi cu ochi albastrii?Cat de rezistat , ce sa fac, trebuie, mai am inca o saptamana si putin de scoala si apoi ma mai linistesc.Saptamana viitoare va fi greu ca voi merge dimineata la munca, apoi la scoala, tb sa ma pregatesc pt examen, apoi ceva pregatiri pt ziua mea(la asta ma mai gandesc, mai ales ca nu avem invitati),apoi sambata viitoare plec iara din oras.

Carina,felicitari si bafta la realizarea a ceea ce ti-ai propus.

Lou,poze am facut,mai mult la peisaje si mitzulinei, mie mai putin.

Ma retrag ca iubitului mei ii e foame si vrea sa-i fac niste paste cu garnelen.

Va urez o noapte placuta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

nu am putut sa nu intru ca citind ceva de cipsuri mi-am adus aminte de Tzunele.
Tzuni, ia uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/20325/Chipsuri-la-microunde/" target="_blank">aici o reteta mai necalorica de cipsuri

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput