Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 8
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina Neata, Diana: La multi ani si sa ai ce-i mai bun in viata! Marilena: na' ca daca mai strigat cu asa dor am venit sa scriu vreo cateva randuri. Fetele multumesc de gandurile bune si de incurajari - sper din suflet sa iasa totul asa cum vreau. De fapt, am inceput sa lucrez incet incet la planul meu cu restaurantul, doar ca acum imi fac autorizarea - acte, curs de igiena, inspectii ca sa pot face small home cattering in timpul liber (noapte si in weekend adica) ca sa imi construiesc un nume incet incet. Apoi, cand banii o sa permita deschid si restaurantul, dar trebuia sa incep de undeva - si al meu sot a avut o surpriza ca el a fost in Elvetia pana azi dimineata cand i-am povestit totul . Macar surpriza a fost placuta. Va scriu meniul de azi si fug la munca: mini placinte cu dovleac si un sandvis cu sunca de pui salata de pui, cartof, mazare, ou, castravete, ardei, iaurt si menta si tarhon mamaliga cu sote de ciuperci si mozarela Va pup dulce, Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai |
Acu am citit.
Felicitari. Sa fie intr-un ceas bun. Eu n-as rezista cu ritmul asta.
Sanatate multa la fetitele racite (Mara de Gabi, si Mara de Gusta)
mephala30 spune:
Salut.
Tumpi, da, ma simt cumplit de obosita cu toate ca iau vitamine. Un singur lucru ma bucura: am inceput sa mananc mai putin si se vede la cantar.
Tu cum o sa rezisti ritmului infernal de saptamana viitoare?
Dordia, sa stapanesti sanatoasa cadourile primite.
Roxa, drum bun.
Rolo, spor la lucru.
Gusta, sanatate Marei.
Mai e pana la vacanta: cei mici au o mini-vacanta peste o saptamana, cei mari abia la Craciun.
Anda, felicitari pentru munca pe care-ai depus-o. Zau ca ma intreb de multe ori cum rezisti unui asemenea ritm.
Gabi, sanatate Marei. Si Teodor tuseste, il tin cu Eurespal si Stodal.
Imi pare rau pentru incident, sper sa nu te fi lovit prea tare.
Sabina, sa ma iei si pe mine la operatie, :).
Felicitari pentru inot.
Yubi, ti-a fost suficienta ziua de ieri pentru recuperare? :)
Daniela, toamna asta se poarta oboseala, .
Ieri n-am raspuns de actele mele, creierul se blocase si executam totul automat, :).
Mult spor si tie, citesc ca esti ocupata rau cu munca la birou.
Anky, Tzuni, ma gandesc la voi, .
Delia, .
Carmen cu Iustin si Teodor
louisea spune:
Anda ma bucur ca incet-incet reusesti sa-ti implinesti visul. Iti doresc mult succes in continuare si multi clienti.
Sper totusi sa iti ramana si putin timp pt tine, ca si asa esti ocupata de dimineata pana seara. Dar conteaza ff mult sa faci ce-ti place si sa ai acceptul familiei :)
Hopes uite aici
Meph e de inteles cu oboseala, desi chiar si cand stateai acasa aveai ocupatie. S-ar mai putea sa fie si din cauza vremii.
Cred ca cel mai mult ar ajuta o alimentatie sanatoasa si multa odihna.. Dar asta sti :)
Tumpi ce de arome cu ceaiurile alea. Eu mi-am luat verde cu floare de cactus, alb cu mar granat (??) si rosu cu papaya si floare de cactus
Ati facut poze pe unde v-ati plimbarit?
Rox ai probl. cu "iesitul"? sau am inteles eu gresit?
Gusta incerca sa reduci cafeaua da bea ceai
Si ii indepliniti dorinta Marei?
Gabi si tu.. cum iti mai e glezna? Sper ca n-ai luxat-o :(
Spor la bebe
Daniela spor la treaba. Si io´s tare ocupata la servici (ca am mai primit o gramada de clienti) si tre sa plec si in delegatie.. si o gramada cursuri de citit.
Am primit si evaluarea la proiectul de bachelor pe care-l scrisesem acu vre-o luna si luai o nota super mega faina
Asa ca dau de baut
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
gusta spune:
Gabriela sper ca esti bine dupa cazatura.
Lou jucarii ii va aduce mosul la fratior sa isi ia gandul.
Carmen as vrea si eu sa mananc mai putin.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
Lou, da, ai inteles bine. sunt disperata acum, in 2 zile cantaresc cu 1,7 kg mai mult, can you believe it ??!!
Sabina spune:
heeeeeeeeei!!!!
uitati ce am citit:
redeschidere la cerere: tzuni
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Asaaa.
Anda, felicitari cu decizia ta! eu cred ca daca e ceea ce iti doresti, merita sa incerci.
pe tipa asta o stii?
http://www.violetas.ro/
carmen, te iau, cum nu
Lou, felicitari pt proiect! mai ai multi ani de facultate?
Dordia, la multi ani fericiti si silfidici
Tzuni spune:
Bine v-am regasit!
Va multumesc pt gandurile bune. V-am citit zilnic.
Dordia la multi ani!
Violeta, cand ai fost tu la Buftea eu lucram in Buc. Dar: lucrezi cumva la o firma cu papa bun?
Sabina, putem fi colege de pat la locul cu pricina?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Sabina spune:
Tzunilina mea draga, te pup tare de tot.
daca tu crezi ca incapi langa mine in pat, cu toata placerea!
mephala30 spune:
Lou, felicitari, .
Sabina, multumim de vesti.
Tzuni, bine-ai revenit printre noi, ti-am dus dorul.
Carmen cu Iustin si Teodor